• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Günaydın Kızlarrrr.......

Ben de dün akşam nişanlım ile buluştum ona alış veriş yaptık oturduk konuştuk güzel geçti sabah ta aradı konuştuk güzel bir gün olacak inşallah bir sürü işim var bu gazla bütün işleri bitirmeyi planlıyorum:)) :1:

günaydın nişanlı bayanlar, tez zamanda bu sıfattan kurtulalım innnnşallah :1: evlenerek tabi ki :31:

günaydın kızlar ya benim tadım yok bugün neşenizin ve enerjinizin bana da sıçraması dileğiyle

Canlarım teşekkür ederim bana yazdıklarınız için.
Bugün 2 kere konuştuk. Gelicem ben yüzyüze daha iyi olucak dedim.
Önce ters ters konuşmuştu. Sonra arayıp düzgünkonuştu stresli olduğunu anlattı. Gel oturur sohbet ederiz falan dedi.
eve geldiğindede haber verdi.
Huzurlu olmak güzelmiş.
Allah daim eder inşallah.

yuppiiiii.bak düzeliyor işte yavaştan önce hırçın çocuk olacak tavırları ama sen onun hırçınlığına yine aynı samimiyet ve anlayışla yaklaşınca sana açılaacak yavaş yavaş...olacak olacak ben ümitliyim:)

erkekler çocuk gibi zaten. anne gibi bağrına bas, hemen yumuşuyorlar :1: oy benim kuzum kızar mıymış, deyince bir anda değişiyorlar :1:

kafayı yemek üzereyin nişanlım yaklaşık 15 gündür kendini işlere kaptırdı yaaa ne ilgi ne birşey akşam ne yapıyorsun iş nasıl geçti 5-6 mesaj bu kadar hepsi çok daraldım isyanlardayımmmmmmm

erkekler çocuk gibi zaten. anne gibi bağrına bas, hemen yumuşuyorlar :1: oy benim kuzum kızar mıymış, deyince bir anda değişiyorlar :1:

söylediğin çok doğru ama insanda her zaman öyle bağışlayıcı affedici psikolojide olamıyor ki..Sanırım o allahın analara verdiği özel bir duygu ne yaparsa koşulsuz bağrına basabilmek:(

kafayı yemek üzereyin nişanlım yaklaşık 15 gündür kendini işlere kaptırdı yaaa ne ilgi ne birşey akşam ne yapıyorsun iş nasıl geçti 5-6 mesaj bu kadar hepsi çok daraldım isyanlardayımmmmmmm

15 gündür hiç mi aramadı sormadı?

....yok canım aradı da yani konuşmalarımız hep iş üstüne ve kısıtlı ya geçen gün akşamı bana ayırmış güya yemin ederim resmen uyudu telde

maalesef dayanmak zorundayız. sana zaman ayırdığını söylemesi bile çok güzel. benim nişanlım da tus a hazırlanıyor. hazırlanırken 20 günlük kampları oluyor, 2 seferdir gidiyor. o kamplarda resmen daralıyorum, bazen ağlıyorum hatta. ilkinde kocaman bir strafora son kalan günleri yazıyordum, şafak tutuyordum. ama bir şey diyemiyorsun ki. işi işte, çalışmak zorunda. anlayışlı olmalıyız ki motive olsun, yanında olduğumuzu hissetsin. ama ben yine de bazen sitem üstüne sitem ediyordum dayanamayıp. odak noktası hep biz veya ilişkimiz olamıyor maalesef konuşmalarda. onun işiyle ilgili konuşman onu çok mutlu ediyordur bence. onun mutluluğu da senin mutluluğun sonuçta.

maalesef dayanmak zorundayız. sana zaman ayırdığını söylemesi bile çok güzel. benim nişanlım da tus a hazırlanıyor. hazırlanırken 20 günlük kampları oluyor, 2 seferdir gidiyor. o kamplarda resmen daralıyorum, bazen ağlıyorum hatta. ilkinde kocaman bir strafora son kalan günleri yazıyordum, şafak tutuyordum. ama bir şey diyemiyorsun ki. işi işte, çalışmak zorunda. anlayışlı olmalıyız ki motive olsun, yanında olduğumuzu hissetsin. ama ben yine de bazen sitem üstüne sitem ediyordum dayanamayıp. odak noktası hep biz veya ilişkimiz olamıyor maalesef konuşmalarda. onun işiyle ilgili konuşman onu çok mutlu ediyordur bence. onun mutluluğu da senin mutluluğun sonuçta.

canım seninkiyle benimki inan farklı sen biliyorsunki sınava girecek ve bitecek bizim içimn böle bir mevzu söz konusu değil o bir mühendis ve proje çiziyor sürekli bunun bir sabır sonu yok limiti yok..o işi ile aşkını aynı anda götürmeyi öğrenmek zorunda

ama benimki de sürekli ders çalışıyo nöbet tutuyo:25: 15 gün öncesinde nasıldı peki?
evet canlı canlı mobilya bakıyoruz ben netten o mağazadan, telefonda :1:

bak biz farklı şehirlerdeyiz buradan gideli 17 gün olmuş daha adam akıllı bize yönelik tek muhabbetimiz yok hep iş iş iş.....gündüz projelerin mevzuat işlemleri akşam proje çizimi daraldım artık yeter ya..Dün sadece günaydın falan diye yazışmışız sonra hiç birşey yok gündüz sorun değil bende çalışoıyorum oda çalışıyor eywallah ama akşam 7de mesaj yazmış aşkım işim çok fazla bilmem ne bende mşllh.allah evlenene yardım dere falan diye yazışıyoruz arama gereeği duymadan yazdı bir ilçede iş varmış yetiştiremedim şimdi gidiyorum bunada eywallah dedim döndü 9.30da mesaj yazmış aşkım döndüm bnde hımm ii dedim ne yapıyorsun eve geldim pc de proje açtım dedi...çokkk bozuldum ya insan demez mi bir sesini duyayım aramaz mı ki ben her gittiğinden beri çalışıosun dediğimde farkındayım bebeğim özür diliyorum senle ilgilenemiyorum falan der kendisi...Ama yok hiç aramadı bende ii çalışmalar ben sıkıldım yatıyorum dedim yattım sabah yine günaydın merasimleri falan sonra yazmış kızgın mısın bende yazdım olmam gerektiği gibiyim..Ya dayanamıyorum artık biz zaten uzağız yeni nişan yaptık insan demez mi işte nişan şöleydi şu böleydi ya düğünü nasıl yapalım ne edelim inanın tek kelime konuşmadık bize dair ben artık kaldıramıyorum

Back