• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

şimdi cepten aramış yalaklık yapıyor bende bağırdım çağırdım senin sesini duymak istemiyorum artık madem sen benimle konuşma sesimi duymaya ihtiyaç hissetmiyorum artık benden bişey bekleme sadece gunaydın der ii geceler der yatarım sen işlerinle piyasadaki itibarınla uğraş dedim yüzüne kapattım şu an çok sinirliyim bir müddet telefonlarını açmayı düşünmüyorum uzun bir müddet

hım, uzakta olmak yorucudur zaten... ama sevdiğimiz için hüzünlenmek bile güzel değil mi?
yine de bu durumu müsait bir zamanda konuşabilirsin. nişanlın bana iyi niyetli ve samimi geldi. sadece düşünceli olma konusunda biraz daha öğreneceği şeyler var. nişanlımın tabiriyle "ben bir odunum ve beni yontmaya çalışacaksın. bunu yaparken yorulacaksın. ama pes etme ve üzülme e mi? "
nişanlın da bunları sana söylüyor bence :)

şimdi cepten aramış yalaklık yapıyor bende bağırdım çağırdım senin sesini duymak istemiyorum artık madem sen benimle konuşma sesimi duymaya ihtiyaç hissetmiyorum artık benden bişey bekleme sadece gunaydın der ii geceler der yatarım sen işlerinle piyasadaki itibarınla uğraş dedim yüzüne kapattım şu an çok sinirliyim bir müddet telefonlarını açmayı düşünmüyorum uzun bir müddet

:26: ben bile korktum konuşmandan. seni aramasını yalaklık olarak değerlendirmene üzüldüm :50: yanlışının farkına vardı demek ki.. sen tanırsın en iyi yine de.

hım, uzakta olmak yorucudur zaten... ama sevdiğimiz için hüzünlenmek bile güzel değil mi?
yine de bu durumu müsait bir zamanda konuşabilirsin. nişanlın bana iyi niyetli ve samimi geldi. sadece düşünceli olma konusunda biraz daha öğreneceği şeyler var. nişanlımın tabiriyle "ben bir odunum ve beni yontmaya çalışacaksın. bunu yaparken yorulacaksın. ama pes etme ve üzülme e mi? "
nişanlın da bunları sana söylüyor bence :)

ya evetttt hep aynı bizim 4 senelik flörtümüz oldu başlarda çoookkk fenydı öle derdi bana şimdi çok değişti hakkını vermek zorundayım çok ince ii bir koca oldu ama nişan takıldı gitti snki herşeyin büyüsü bozuldu

yüzüne kapatman çok yanlış elif. bence bunu bir daha yapmamaya çalış. bana yapılsa bir hafta konuşmam. çok saygısız bir davranış gibi geliyor çünkü. şu an sizin adınıza çok üzüldüm. ya iki tane samimiyetle seven insan var. aşılmayacak sorun da yok. neden bir anda işler yokuşa sürülür, kalpler kırılır ki :( birbirinizden uzaktasınız. ben 3 senedir uzaktayım.. kıymet daha çok bilir uzakta olanlar. umarım düzelir durumunuz. nişanlın ve senin adına çok üzüldüm, kalbim hüzünlendi bir an. birbirinize aşkla bakan gözlerinizi ne çabuk unutuyorsunuz :(
çok mu duygusal düşünüyorum bilmiyorum..

:26: ben bile korktum konuşmandan. seni aramasını yalaklık olarak değerlendirmene üzüldüm :50: yanlışının farkına vardı demek ki.. sen tanırsın en iyi yine de.

yalaklık yaaa ben bozuk yazdım diye aramış bence iş asıl ne biliyor musun ben ona bozuk atmadann beni araması böle düşünceli şeyler konuşması ya bu işin sonu yok yani eğer ii bir mühendissen ve şu dönemde özeldeysen projenin ardı arkası yok bende mühendisim özelde çalıştığım dönemden biliyorum ...ama işini eve gelince kenara koymayı bileceksin arkadaş bir nişanlın olduğunu unutmayacaksın beni erteleyemez ya proje için ben bunu hak etmiyorum ha olur ya beni es geçerse bnde çok fena yok saymasını bilirim o beni ii tanıyor...O kadar acı bir durumki 4 sene flört yap her zaman nişan düğün aşkıyla tutuş hayaller kur o hayalin gerçek olsun herşey ideale erişsin senin nişanlın kalksın böle yapsın ya insan bir yorum yapmaz mı konuşmaz mı abi ben anlmaıyorum algım yetmiyo onu anlamaya güya bilet alacaktım bugün kurbanda gelsin diye almıyorum ne hali varsa görsün otursun o saçma autocad ekranında projelerine baksın benim güzelliğime bakacaksa..Müstehak ona o bunu hak etti.

elif estin gürledin ya :)) öfkelisin. öfkenin geçmesini bekleyelim.

o sırada gökhan türkmen'den aşk lazım'ı armağan ediyorum sana :))

yüzüne kapatman çok yanlış elif. bence bunu bir daha yapmamaya çalış. bana yapılsa bir hafta konuşmam. çok saygısız bir davranış gibi geliyor çünkü. şu an sizin adınıza çok üzüldüm. ya iki tane samimiyetle seven insan var. aşılmayacak sorun da yok. neden bir anda işler yokuşa sürülür, kalpler kırılır ki :( birbirinizden uzaktasınız. ben 3 senedir uzaktayım.. kıymet daha çok bilir uzakta olanlar. umarım düzelir durumunuz. nişanlın ve senin adına çok üzüldüm, kalbim hüzünlendi bir an. birbirinize aşkla bakan gözlerinizi ne çabuk unutuyorsunuz :(
çok mu duygusal düşünüyorum bilmiyorum..

ben öfkeyle olaya yaklaşıyorum sen hislerinle:) aradaki fark bu canım..ben konuşmam arayınca ama aramasını da dört gözle beklerim biliyoırum tanıyorum kendimi..beni sevdiğini beni düşündüğünüde biliyorum ama inan bana yansıtmadığnda bilmem yetmiyor insan hissetmek istiyorrrrr.....evet aşılamayacak sorun değil ama inan ben tavrımı koymasam bu hep böyle gider onun silkelenip kendine gelmesi lazım yüzüne kpatmak yanlış oda hoşlanmaz hiç ama çok sinirlendim daha fazla kötü konuşmamak için yaptım:( biliyorum görmeyeceksin buradan ama aşkım özür dilerimmm sen daha fazla kırıcı sözlerimi duyma diye kapattım inşallah aklını başına alırsın da işini ve beni aynı anda yaşamayı başarırsın gönlüm bundan yana:(

elif estin gürledin ya :)) öfkelisin. öfkenin geçmesini bekleyelim.

o sırada gökhan türkmen'den aşk lazım'ı armağan ediyorum sana :))

çabuk sinirlenmiyorum ama sinirlenince de çok keskin oluyorum çok kötü bir alışkanlık..Sinirlenince gözüm dönüyo tabiri caizse:( dinleyeyim bakimm

bu şarkıyı dinleyince manik epizoda giriyorum :1: kalbim pır pır :)

Elif cim sakin olmaya çalış biz kızlar böyleyiz yapacak bir şey yok bende aynı şeyi yapıyorum ama bazen takıntılarımız bize zarar veriyor ben ce sakin ol şarkıyı dinle güzel bir şarkıdır.... İyi düşün derin nefes al ve aşkın bir daha ararsa güzel konus nelere kızdığını anlat ya da sen ara yap bunları...
Telefonu yüzüne kapatmak çok kötü bir şey bir daha yapmamaya dikkat et bu konuda empati kur tam tersi olsaydı o tlefonu kapatsaydı senin suratına ne yapardın? Emini Kıyametler kopardı:)

Bu arada haklısın da aramaması nişan ile iyi ya da kötü yorum yapmamsı kötü bir şey sen organize ettin ve istiyorsun ki yorumları öğreneyim mutluluğumu paylaşsın

Kıssslarrr nereye kayboldunuz yahu gelince bana yardımcı olur musunuz düğün şarkıları ile ilgili???????

Öncelikle düğünümüz salonda olacak çıkış parçamız ve pasta müziği hakkında bana fikir verir misiniz?

Dans müziği olarak Niran Ünsan ve Özcan Deniz’den Akılm Hep Sende’yi istiyorum ama uygun olur mu?

Sizi yoracağım ama fikirlerinizi rica ediyorum.

Bu arada haklısın da aramaması nişan ile iyi ya da kötü yorum yapmamsı kötü bir şey sen organize ettin ve istiyorsun ki yorumları öğreneyim mutluluğumu paylaşsın

evet öyle onun iş yoğunluğundan ne nişan sonrası ayrı kalmamıza üzülmeye vakti oldu ne bişey konuşmaya....ben bir kaç gün kendisi ile konuşmayı düşünmüyorum bakalım neler olacak

müzik konusunda hiçbir fikrim yok :50: sitedeki düğün müzikleri kısmına bakmaya ne dersin?

yuppiiiii.bak düzeliyor işte yavaştan önce hırçın çocuk olacak tavırları ama sen onun hırçınlığına yine aynı samimiyet ve anlayışla yaklaşınca sana açılaacak yavaş yavaş...olacak olacak ben ümitliyim:)

İnşallah canım.
Teşekkür ederim. :)

Back