- Emoji Skoru
- 3.158
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.601
Evet canım...
Belki beni görünce kızgınlığı azalır bana karşı.
Dün beni çağrı merkezi için aradılar. Ben kararsızdım.
Ona mesaj yazdım.
O yeni pastane açtı. Bende ona yardıma gidicektim haftaiçleri.
Ama böyle olunca iş aramaya başlamıştım.
O da sana kapım ardına kadar açık benim dedi.
Yani gene yanımda çalışabilirsin demek istedi.
tuğçe bence nişanlını işteyken arama. uslu çocuk ol :) bak ben nöbetteyken hiç aramam sevdiceği. Allah korusun vakada falan ararım, açar kızar falanonun için uslu kız oluyoruz :))
ayy pek sevindim bu forumda bi meslektaş bulduğumaevet topiği konu dışına çıkarmayalım özelden tanışalım
Merhaba kızlar...ben de 25 agustosta nişanlandım..
Inş.29 hazıran gibi dugunumuz olcak..tabii bu bizim belirledigimiz tarıh:))
aileler henuz konusmadı..ama hazıranda olcak yanı..uazamasını ıstemıyoruz daha fazla..
Zaten aileler arasında sorun var..hem uzagız da..
Fazla uzatmamak lazm...
ama tuğçeninkinin de işi hiç bitmiyor ki, nerdeyse her gün 9 a kadar aramaması lazımzor... fırsat bulduğunda o arasa çok daha iyi olur.
ben geldim ama herkes gitmiş:26:
Hoşgeldin canım hayırlı olsun
hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin, hoşgeldin aramıza...
Hoşgeldin canımm...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
tuğçe bence nişanlını işteyken arama. uslu çocuk ol :) bak ben nöbetteyken hiç aramam sevdiceği. Allah korusun vakada falan ararım, açar kızar falanonun için uslu kız oluyoruz :))
ama tuğçeninkinin de işi hiç bitmiyor ki, nerdeyse her gün 9 a kadar aramaması lazımzor... fırsat bulduğunda o arasa çok daha iyi olur.
Bende geldim kontrol ettim ve gidiyorum...İyi akşamlar herkese bu arada iyi ki geldim buraya sizlerle konuşmak iyi geliyor...
Haklısın uzatılmamalı bence de ailerler arasında da sorun varsa hiç uzatılmamalı... Bizimkiler de martta nişan yaptık haziranda düğün istediler ama ben maddi manevi istemedim..
bende bu arada damat bohçası hazırlığındayım bende bavula koymayı düşünüyorum, kullanışlı oluyor gerçekten, bugünde emin önüne gittim eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bizde haftaya götürecez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?