Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bahçeye çıkıp kitap okıyım kafam dağalır belki azcık.
Aslında güneş olmasa bahçedeki bütün otları sinirim geçene kadae yolmak istiyordum.

tuğçe bence nişanlını işteyken arama. uslu çocuk ol :) bak ben nöbetteyken hiç aramam sevdiceği. Allah korusun vakada falan ararım, açar kızar falan onun için uslu kız oluyoruz :))

canım yaaa baksana uzak durmak istesede oda dayanamamış kapım sana açık demek oluyorki oraya gitme buraya gel belkide senden o an seninle çalışayım boşwereyim demeni bekledi ona kızgınlığından sormadı ne yaptın diye...git tatlım kocanla çalış seni görünce aşka gelir eminim ona birlikte zaman geçirmenin güzelliğini yakınında olunca duyduğun hazzı huzuru hissettir aklı başına gelir korkme

tuğçe bence nişanlını işteyken arama. uslu çocuk ol :) bak ben nöbetteyken hiç aramam sevdiceği. Allah korusun vakada falan ararım, açar kızar falan onun için uslu kız oluyoruz :))

Benim nişanlımda işi varken aranmaktan hiç hoşlanmaz hatta aradığımda telefonu açışından anlarım işi olduğunu ve hemen kapatırım telefonu bazen konuşasım olur uzatırım herşeye hı hı der gıcık olur bana:))

ama tuğçeninkinin de işi hiç bitmiyor ki, nerdeyse her gün 9 a kadar aramaması lazım zor... fırsat bulduğunda o arasa çok daha iyi olur.

Haklısın uzatılmamalı bence de ailerler arasında da sorun varsa hiç uzatılmamalı... Bizimkiler de martta nişan yaptık haziranda düğün istediler ama ben maddi manevi istemedim..

Sıkıntılar da sevinçler de bitmez kızlar ya ben evliliğimizi merak ediyorum şimdi en azından akşam annemizin babamızın yanına gidiyoruz kafamız dağılıyo evlenince tartış küs akşam aynı yastığa başkoy ne tuhaf :!:

ama tuğçeninkinin de işi hiç bitmiyor ki, nerdeyse her gün 9 a kadar aramaması lazım zor... fırsat bulduğunda o arasa çok daha iyi olur.

tuğçeninki yeni iş kurduğu için de öyle olabili işleri yoluna girince ihmal edeceğini düşünmüyorum:)

bende bu arada damat bohçası hazırlığındayım bende bavula koymayı düşünüyorum, kullanışlı oluyor gerçekten, bugünde emin önüne gittim eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bizde haftaya götürecez inş

İş kendi işi zaten canım. Müşteri yokken boş oluyor. sadece öğlen aradım birşey demek için.
Yoksa aramam zaten.
İkinci kez aradığımda ben seni arıycam dedi.
Aradı ama kırıcı bir konuşma tarzı vardı.
Sonra arayıp beni arasana dedi.
Daha konuşup çözemedik.
Geliyim dedim hem yanında olurum hem de konuşuruz dedim.
Benim kimseyi görcek halim yok zaten dedi.
Sen bilirsin dedi.

Bende geldim kontrol ettim ve gidiyorum...İyi akşamlar herkese bu arada iyi ki geldim buraya sizlerle konuşmak iyi geliyor...

Bencede canım. İyiki varsınız.
Sizler olmasanız çok çok daha kötü olurdum.
Nefes almak istediğim zaman sizlerle konuşmak bana iyi geliyor.

Hayırlısı olsun canım... Senin düğün ne zamandı?

Canlarım teşekkür ederim bana yazdıklarınız için.
Bugün 2 kere konuştuk. Gelicem ben yüzyüze daha iyi olucak dedim.
Önce ters ters konuşmuştu. Sonra arayıp düzgünkonuştu stresli olduğunu anlattı. Gel oturur sohbet ederiz falan dedi.
eve geldiğindede haber verdi.
Huzurlu olmak güzelmiş.
Allah daim eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…