- Emoji Skoru
- 1.110
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.581
Teşekkür ederim İlkaycım.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor evlilik?
ilkay senin işin nedir? meslektaş mıyız yoksa :44:
Merhaba kızlar...ben de 25 agustosta nişanlandım..
Inş.29 hazıran gibi dugunumuz olcak..tabii bu bizim belirledigimiz tarıh:))
aileler henuz konusmadı..ama hazıranda olcak yanı..uazamasını ıstemıyoruz daha fazla..
Zaten aileler arasında sorun var..hem uzagız da..
Fazla uzatmamak lazm...
kusura bakma canım geç gördüm.. görüşmelerim vardı çıkmak zorunda kaldım hatta birazdan tekrar bi görüşmem daha var ..
evlilik iyi gidiyor çok şükür mutlu mesutev işleri de yormasa tadından yenmez ama malesef işler yüzünden kendime vakit ayıramıyorum hiç
ben de ben de :) bu durumdan çok memnunmuşum gibi konuşuyorum :44: sayın meslektaşım hala mesleğimi sevip sevmediğime karar veremedim. neyse bu ayrı bir konu. nişanlılığa dönelim en iyisi :)psikologum ben tatlım.. sen :44:
Merhaba kızlar...ben de 25 agustosta nişanlandım..
Inş.29 hazıran gibi dugunumuz olcak..tabii bu bizim belirledigimiz tarıh:))
aileler henuz konusmadı..ama hazıranda olcak yanı..uazamasını ıstemıyoruz daha fazla..
Zaten aileler arasında sorun var..hem uzagız da..
Fazla uzatmamak lazm...
uzakta olanların hiç uzatmaması lazım. elimde olsaydı da 3 ayda evlenseydim. ben 6 ay beklemekte zorlanıyorum şahsen maddi ve manevi olarak.
mutluluklar diliyorum, bence de uzatmayın daha fazla :)
ben de ben de :) bu durumdan çok memnunmuşum gibi konuşuyorum :44: sayın meslektaşım hala mesleğimi sevip sevmediğime karar veremedim. neyse bu ayrı bir konu. nişanlılığa dönelim en iyisi :)
ayy pek sevindim bu forumda bi meslektaş bulduğumaevet topiği konu dışına çıkarmayalım özelden tanışalım
kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)
bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.
Ama telefonu meşgule aldı. Işimi vardı artık bilmiyorum.
Eğer tekrar aramassa yada mesaj atıp sebep belirtmezse ne yapmamı önerirsiniz?
Bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.
Ama telefonu meşgule aldı. İşimi vardı artık bilmiyorum.
bekle aramasını ya da mesaj atmasını..
Işi olabilir yani meşgul olabilir..
Tam olarak konuna hakım degılım ama..boyle yapmanı oneririm..
Illaki arayacaktır seni..yani oyle yapması gerekir..
Bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.
Ama telefonu meşgule aldı. İşimi vardı artık bilmiyorum.
işi vardır muhakkak. mesela ben de işyerindeyken -işim olmasa bile- aranmaktan hoşlanmam. sebep belirtmezse sorarsın, çok problem değil. iş çıkış saati kaç bilmiyorum ama akşam ararsın konuşursunuz.
canım önemli bir işi olmasa meşgule atmazdı .. sonra sebep söylemeyebilir belki buna bozulma bence bu açıklamayı yapması gerektiğini düşünmeyebilir. yada senin böyle bir beklentin olduğunu farkında olmayabilir. o yüzden bişey söylemezse üzerinde durma bunun. bence seni arayacak işi bittiğinde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?