Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Teşekkür ederim canım:)

Kötü davranmaz düşünme öyle gitmek istiyorsun erteleme sonra keşke gitseydim diyeceksin seviyorsun özlüyorsun görmek istiyorsun bu çok normal iyi olacağını düşün karamsar olma giderken derin nefes al herşey düzelecek.
Nişanlımla farklı yerlerde çalışıyoruz benden 1 saat sonra çıkıyor işten ben haftada iki ya da üç akşam onu yol kenarında bekliyorum kar yağmur soğuk sıcak farketmedi bıkmadım da hiç hemde 5 dk görmek için bekliyorum.:)

Maşşallah canım ne kadar güzel...
Aklıma sevgiliyken bizim de böyle şeyler yaptığımız geldi. Gülümsedim.
Karamsar olmıyım canım haklısın. Elbete düzgün davranıcaktır bana.
Böyle uzakta olmak çok daha kötü.

ne şanslısın, bak mesajı okuyunca yine özledim benimkini üç gün burdaydı, uzun zaman sonra yolcu ederken ağladım. ne kadar alışmışım. ilk başlarda hep ağlardım yolcu ederken, sonra ağlamamaya başlamıştım. ama bu sefer yine ağladım. ve şimdi mesajını okuyunca yine özledim. 5 dkcık ben de görebilsem, bir kere gamzesiyle gülümsese bana

Üzüldüm canım.
Allah kavuştursun.
Aşık olmak, sevmek ne kadar da güzel.
Benim şu aralar hiç hissedemediğim ama hissetmeyi umduğum bir duygu.

Üzüldüm canım.
Allah kavuştursun.
Aşık olmak, sevmek ne kadar da güzel.
Benim şu aralar hiç hissedemediğim ama hissetmeyi umduğum bir duygu.

aaaamiin. evet çok güzel, Allah herkese nasip etsin. hayatta ikinci kez çocuk oluyorsun böylece

aaaamiin. evet çok güzel, Allah herkese nasip etsin. hayatta ikinci kez çocuk oluyorsun böylece

Benim nişanlım der ki yaşımız 30 a gelmiş.
18 yaşındayki gibi olmamız beklenemez der.
Ama ben isterdim çocuk gibi olmayı.

:) Az kaldı sen 1 ay sonra ömürlük kavuşacaksın ona güzel ayrılıklar bunlar değerini bil bence :)
Biz kavgalı da olsak ben onu görmeden yapamıyorum zaten ve ısrarla söylenmesini istediğin güzel sözler varya o bizim hep hayatımızda tartışsak ta hayatımızda

ay senin nişanlın da hakikaten sıkıcı adam ha benimki de 26 yaşında. ama ikimiz de içimizde bir çocuk olduğuna ve onun sürekli yaşayacağına inanıyoruz. çocukluktan kastım yine de çok çabuk mutlu olup çok çabuk ağlaman. anneyi görünce mutlu olup o gidince ağlamak gibi :) kalpteki sevgi insanı çocuklaştırıyor, şımarıklaştırıyor "tombak tombak, dön arkana iyi bak" gibi çocuksu tekerlemeler uyduruyorsun sevdiğine şekil a'daki gibi

Valla biz 25 yaşındayız bana da diyo nışanlım bazen çocuk gibi oluyosun diye bende senin yanında çocuğum mutluyum daha ne istiyorsun diye çıkışıyorum..

Belki hayatında hayal kırıklıkları var belki farklı şeyler...
Sevgiliyken çok daha iyiydi.
Çiçekler alırdı, kapıma oyuncak bırakıp kaçardı.
Ne biliyim işte.
Nişanlımda annesi de durgun insanlardır.
Hatta bir gün nişanlım demiştiki anneme;
O benden sevgi istiyor ama ben onun karnını doyurma peşimdeyim diye.

çocukluk olmasa hayat çekilir mi ki :44: herkesin gönlüne göre olsun her şey, ne diyeyim... bu arada ben de 24 yaşındayım :)

Son düzenleme:
kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)

kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)

evet İlkay'dan bu soruya cevap bekliyoruz bende hiç bilmiyorum çünkü:)

Jartiyerli giyebilirsin canım. Evlenmeden önceki düğün alışverişinde almalısınız.

evet İlkay'dan bu soruya cevap bekliyoruz bende hiç bilmiyorum çünkü:)

son araştırmalarıma göre büstiyer iyi değilmiş galiba, rahat değilmiş yani. artı jartiyer kimine rahat kimine rahatsız geliyormuş, ben giymedim hiç bilmiyorum bana nasıl geleceğini. artı ucu açık ayakkabıya beyaz çorap gitmezmiş; ama ben öyle yapıcam. bir şey olur mu ki ya, aman hiç gözükmüyo ki sonuçta. kasım'da ten rengi çorap giyemem, çok üşürüm.

Kafana göre takıl canım yaa...
Kurallarını sen koy.
Nasıl hoşuna gidicekse öyle giy.

Jartiyerli giyebilirsin canım. Evlenmeden önceki düğün alışverişinde almalısınız.

geçen baktık ama sonra erken diye vazgeçtim. gelinlikçiye sorup alırım dedim. düğün alışverişi ne demek ki? biz öyle bir şey yapmıcaz, zaten hiç sevmiyorum alışverişi nişan alışverişinde çok gerilmiştim.

Kafana göre takıl canım yaa...
Kurallarını sen koy.
Nasıl hoşuna gidicekse öyle giy.

ben görselliğime çok özenmem zaten. bence burnu açık ayakkabıya beyaz çorap gider Kasım ayı olduğu için. ve öyle giyicem, bana ne milletin dediğinden diyeceğinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…