- Emoji Skoru
- 3.930
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.561
Açıkçası kararsız kalmıştım. Pazartesi gidicektim. Belki ümitlenmişti ama aramız bozuk olunca gitmemiştim.
Acaba gitsem bana kötü davranırmı diye düşündüm. Ama kayınvalidem falan da olucak dükkanda herhalde kötü davranmaz diye düşünüyorum.
Bu arada afiyet olsun canım...
Teşekkür ederim canım:)
Kötü davranmaz düşünme öyle gitmek istiyorsun erteleme sonra keşke gitseydim diyeceksin seviyorsun özlüyorsun görmek istiyorsun bu çok normal iyi olacağını düşün karamsar olma giderken derin nefes al herşey düzelecek.
Nişanlımla farklı yerlerde çalışıyoruz benden 1 saat sonra çıkıyor işten ben haftada iki ya da üç akşam onu yol kenarında bekliyorum kar yağmur soğuk sıcak farketmedi bıkmadım da hiç hemde 5 dk görmek için bekliyorum.:)
Teşekkür ederim canım:)
Kötü davranmaz düşünme öyle gitmek istiyorsun erteleme sonra keşke gitseydim diyeceksin seviyorsun özlüyorsun görmek istiyorsun bu çok normal iyi olacağını düşün karamsar olma giderken derin nefes al herşey düzelecek.
Nişanlımla farklı yerlerde çalışıyoruz benden 1 saat sonra çıkıyor işten ben haftada iki ya da üç akşam onu yol kenarında bekliyorum kar yağmur soğuk sıcak farketmedi bıkmadım da hiç hemde 5 dk görmek için bekliyorum.:)
ne şanslısın, bak mesajı okuyunca yine özledim benimkiniüç gün burdaydı, uzun zaman sonra yolcu ederken ağladım. ne kadar alışmışım. ilk başlarda hep ağlardım yolcu ederken, sonra ağlamamaya başlamıştım. ama bu sefer yine ağladım. ve şimdi mesajını okuyunca yine özledim. 5 dkcık ben de görebilsem, bir kere gamzesiyle gülümsese bana
Üzüldüm canım.
Allah kavuştursun.
Aşık olmak, sevmek ne kadar da güzel.
Benim şu aralar hiç hissedemediğim ama hissetmeyi umduğum bir duygu.
aaaamiin. evet çok güzel, Allah herkese nasip etsin. hayatta ikinci kez çocuk oluyorsun böylece
ne şanslısın, bak mesajı okuyunca yine özledim benimkiniüç gün burdaydı, uzun zaman sonra yolcu ederken ağladım. ne kadar alışmışım. ilk başlarda hep ağlardım yolcu ederken, sonra ağlamamaya başlamıştım. ama bu sefer yine ağladım. ve şimdi mesajını okuyunca yine özledim. 5 dkcık ben de görebilsem, bir kere gamzesiyle gülümsese bana
Benim nişanlım der ki yaşımız 30 a gelmiş.
18 yaşındayki gibi olmamız beklenemez der.
Ama ben isterdim çocuk gibi olmayı.
Benim nişanlım der ki yaşımız 30 a gelmiş.
18 yaşındayki gibi olmamız beklenemez der.
Ama ben isterdim çocuk gibi olmayı.
ay senin nişanlın da hakikaten sıkıcı adam habenimki de 26 yaşında. ama ikimiz de içimizde bir çocuk olduğuna ve onun sürekli yaşayacağına inanıyoruz. çocukluktan kastım yine de çok çabuk mutlu olup çok çabuk ağlaman. anneyi görünce mutlu olup o gidince ağlamak gibi :) kalpteki sevgi insanı çocuklaştırıyor, şımarıklaştırıyor "tombak tombak, dön arkana iyi bak" gibi çocuksu tekerlemeler uyduruyorsun sevdiğine şekil a'daki gibi
Valla biz 25 yaşındayız bana da diyo nışanlım bazen çocuk gibi oluyosun diye bende senin yanında çocuğum mutluyum daha ne istiyorsun diye çıkışıyorum..
kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)
çocukluk olmasa hayat çekilir mi ki :44: herkesin gönlüne göre olsun her şey, ne diyeyim... bu arada ben de 24 yaşındayım :)
kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)
evet İlkay'dan bu soruya cevap bekliyoruz bende hiç bilmiyorum çünkü:)
son araştırmalarıma göre büstiyer iyi değilmiş galiba, rahat değilmiş yani. artı jartiyer kimine rahat kimine rahatsız geliyormuş, ben giymedim hiç bilmiyorum bana nasıl geleceğini. artı ucu açık ayakkabıya beyaz çorap gitmezmiş; ama ben öyle yapıcam. bir şey olur mu ki ya, aman hiç gözükmüyo ki sonuçta. kasım'da ten rengi çorap giyemem, çok üşürüm.
Jartiyerli giyebilirsin canım. Evlenmeden önceki düğün alışverişinde almalısınız.
Kafana göre takıl canım yaa...
Kurallarını sen koy.
Nasıl hoşuna gidicekse öyle giy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?