Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

anlıyorum ama ilgi her zaman eşit seviye de olamaz ki bence :26: bazen yorgun olabilir, bazen kırgın, bazen işleri yoğundur .. bilmiyorum ki canım .. inşallah mutlu olursun :31:

çocukla ilgili vereceğin kararda da biraz düşün bakalım canım ..nişanlın biliyor mu doktorun söylediklerini

evet canım biliyor.
doğum kontrol hapı kullanıcakmışım evlenene kadar sonra evlenince hemen bırakıcakmışım.
zaten kullanıyorum 3 aydır.
mutlu olmayı isterim canım.
Herkeste mutlu olsun isterim.

Haklısın canım. Belkide işlerinden dolayı ve onun gerginliğiyle bana öyle davranıyordur. Ben çünkü öyle hissediyorum.
Yazlıkta olduğum için burda arkadaşım yok.
İzmirde var arkadaşım gidince onunla görüşürüm o da evli...
Ben de nişanlıma haftada 3 gün gidip yardım ediyim diyordum. ama bana iyi davranması lazım iş yerinde.
yoksa gitmem. İnşallah bu ruh halinden kurtulurum canımm...

canımm inşallah herşey istediğin gibi olur, Allah seni karamsarlıklarından, nişanlını da streslerinden kurtarır ilişkine mutlu mesut devam edersin. :16:
keyfin yerine geldiğinde kafanı toparladığında da nişanlına yardıma git tabi söylemese de onun da çok hoşuna gidecektir emin ol..
bebek konusuna gelince bak bende de benzer bi problem var ve bu rahatsızlığı stres çok tetikliyo sen de bilirsin ki nolur kendini, sağlığını düşün stresinden uzaklaştır kendini ve bence doktorun söylediklerini nişanlınla paylaş o da bilsin ve çaktırmadan onu suçlar gibi değil de sanki sohbet eder gibi bu rahatsızlığı stresin çok tetiklediğini olabildiğince sakin olman gve stresten uzak durman gerektiğini falan söyle onun kulağına bi su kaçır... :8:

canımm inşallah herşey istediğin gibi olur, Allah seni karamsarlıklarından, nişanlını da streslerinden kurtarır ilişkine mutlu mesut devam edersin. :16:
keyfin yerine geldiğinde kafanı toparladığında da nişanlına yardıma git tabi söylemese de onun da çok hoşuna gidecektir emin ol..
bebek konusuna gelince bak bende de benzer bi problem var ve bu rahatsızlığı stres çok tetikliyo sen de bilirsin ki nolur kendini, sağlığını düşün stresinden uzaklaştır kendini ve bence doktorun söylediklerini nişanlınla paylaş o da bilsin ve çaktırmadan onu suçlar gibi değil de sanki sohbet eder gibi bu rahatsızlığı stresin çok tetiklediğini olabildiğince sakin olman gve stresten uzak durman gerektiğini falan söyle onun kulağına bi su kaçır... :8:

stres bu kistleri etkiliyor mu canımm?
çıkış nedeni stres değil demi?
doktora sordum bana stresle alakalı değil dedi ama sonradan etkiliyormu bilmiyorum ben de...

güzelmiş canım :16:

günlük mü kullanmayı düşünüyorsun yoksa belirli günlerde mi hani misafirler gelir ya ilk zaman ev bakmaya falan o zamanlar mı :9:

bende aldım ama daha hiç sermedim şimdilik sadece annemler ve k.valideler geldi çünkü :31:

günlük kullanmayı düşüünüyorum şimdilik bi baska model bulup almazsam:)

stres bu kistleri etkiliyor mu canımm?
çıkış nedeni stres değil demi?
doktora sordum bana stresle alakalı değil dedi ama sonradan etkiliyormu bilmiyorum ben de...

çıkış nedeni stres değil ama stres artırıyo ve tedavi sürecini olumsuz etkiliyo diye biliyorum ha belki ikimizinki farklıdır ama ne kadar farklı olursa olsun ben kendi doktorum hariç çok kişiden duydum ki stres bu tarz kistleri tetiklermiş canım.. o yüzden dikkat et lütfen kendine ve kafanı boşaltmaya bak bi an önce

çıkış nedeni stres değil ama stres artırıyo ve tedavi sürecini olumsuz etkiliyo diye biliyorum ha belki ikimizinki farklıdır ama ne kadar farklı olursa olsun ben kendi doktorum hariç çok kişiden duydum ki stres bu tarz kistleri tetiklermiş canım.. o yüzden dikkat et lütfen kendine ve kafanı boşaltmaya bak bi an önce

Teşekkür ederim canım dikkat edicem...
Benimki endeometrisis çikolata kisti. iki tane var. sağda ve solda...
seninki ne acaba?

Teşekkür ederim canım dikkat edicem...
Benimki endeometrisis çikolata kisti. iki tane var. sağda ve solda...
seninki ne acaba?

hmmm evet bizimkiler çok farklıymış canım ben polikistik over hastasıyım... sen yine de dikkat et tatlımm hiçbirşey senden ve sağlığından önemli değil hiç aklından çıkarma... :16: aslında benim de bi an önce doktora gitmem lazım bi senedir kontrole gitmiyorum ve ne halde olduğunu hiç bilmiyorum şu an.. :(

Tuğçecim öncelikle hastalığın için çok geçmiş olsun sakın takma böyle şeyleri nişanlının seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve ona inanıyorsan alttan almaya çalış o senin iyi ve becrikli olmanı istiyor olabilir yapamam bilmem dediğinde o bunu kabullenmiyor çünkü sen onun gözünde herşeyin üstesinden gelen bir kişiye sahip olabilirsin. Yazlıktan dönünce haftanın bazı günleri mutlaka yardıma git şu an gergin ama bundan zaman zaman mutlu olacaktır ve sana bunu yansıtacaktır kendini sakın üzme hiç bir şey sağlığından önemli değil.

sevindim canım :16: yetiştiği kadarını yaparsın canım sıkma canını .. herşeyi tam olmayabiliyor insanın düğünden sonra halledersin eksiklerini stres yapmaya değmiyor inan .. sen düğüne hazır ol yeter geride kalan herşey düğün sonrasında da tamamlanabilir :31:

evlilik iyi gidiyor canım alışmaya çalışıyorum ev işlerine, yemek yapmaya ..

temizlik ve çamaşırda sıkıntı yokta inşallah mutfakta biraz daha zaman geçirmem gerekiyor :9: sadece pazarları çalışmıyorum o da bu alışma sürecini biraz geciktiriyor :26:

senin eksiklerin neler tatlım ?

Allah yardımcın olsun mutfak herzaman zor inşallah bir an öce onuda uola koyarsın ya benim o kadar çok eksiğim yazmaya kalksam yeni çeyiz listesi çıkar:)

hmmm evet bizimkiler çok farklıymış canım ben polikistik over hastasıyım... sen yine de dikkat et tatlımm hiçbirşey senden ve sağlığından önemli değil hiç aklından çıkarma... :16: aslında benim de bi an önce doktora gitmem lazım bi senedir kontrole gitmiyorum ve ne halde olduğunu hiç bilmiyorum şu an.. :(

git canım ihmal etme.
Allah şifa versin ikimizede... ve şifa bekleyen herkese...

sevdiği çikolataları sarıp not yazmıştım bu kadar tatlı bir yıl geçirtdiğin için...aspirin alıp ona arada başımı ağırttığın için...minik ahşap saat alıp aklından hiç çıkarmadığın için...bir gül koyup beni çiçeklere boğduğun içinn..(o sene bana hiç çiçek almamışltı:)) bir oyuncak minik eşek alıp üstndeki karta anladın sen onu yazdım( beni kızdırınca ben öyle derim yada o ben eşşeğim özür der)ve sandığın içine gül yaprakları ve poarfümümü sıkmıştım..sandığın kapağının iç kısmına bir ayna koyup üstünü kapatıp bunu en son aç,benim için en değerli şeyi artık sende gör yazıyordu onu açınca altına ayna yapıştırmıştım üstüne göz kalemiyle kısacası herşey için teşekkürler.Nice birlikte senelere yazmış sandığı güzelce kurdelayla sarmıştım:)

uuu süpermiş buuuu sahiden çok yardımcı oldun canım ya :16:

Back