- 14 Ağustos 2011
- 27.185
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.341
Tuğçecim öncelikle hastalığın için çok geçmiş olsun sakın takma böyle şeyleri nişanlının seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve ona inanıyorsan alttan almaya çalış o senin iyi ve becrikli olmanı istiyor olabilir yapamam bilmem dediğinde o bunu kabullenmiyor çünkü sen onun gözünde herşeyin üstesinden gelen bir kişiye sahip olabilirsin. Yazlıktan dönünce haftanın bazı günleri mutlaka yardıma git şu an gergin ama bundan zaman zaman mutlu olacaktır ve sana bunu yansıtacaktır kendini sakın üzme hiç bir şey sağlığından önemli değil.
Teşekkür ederim canım...
Aslına bakarsan ben tek çocuk olduğum için ve rahat büyüdüğüm için benim birşey yapamıyacağımı düşünüyor.
Telefonda diyorki bugün madem bulaşığa giriştin ben bunu yıkamam demek yok diyor. ben de kendine bulaşıkçı bul o zaman dedim. O an yıkamamış olabilirim. sonuçta ben oraya ailemle ziyarete gitmişim. bunu anlatamıyorum tabi.
Bugün yattım odama kapanıp. annemlere de bağırdım.
Yeter beni esir ettiniz yazlıkta diye. deniz çok güzelmiş bugün ama ben gidemedim.
insan iyi değilken canı birşey yapmak istemiyor demi?
Dedim kendime iş bulucam.
Hani bana yardım edicektin dedi. dedim sen böyle yaparsan istemem ben.
Bir ara pazar geliyim yanına senin bana ihtiyacın var dedi. nihayet benim gereksinimlerim aklına geldi.