Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sağolun kızlarrrr mesaj yazdım hemen cevap geldi sorun bitti:)sağolun yavrular allah kimsenin huzurunu kaçırmasın ne bayanı ne erkeği doğru yoldan şaşırtmasın inşallh

çok sevindim canım şuan için daha rahatsa iyi ki de o mesajı atmışsın :16:

Bazen annem bile bana şaşıryor sen ne kadar sabırlı oldun diye kendi huzurum için kendimi frenliyorum

sakin ve kendimize güvenen bir tavırla sorunlarımızı konuştuğumuz sürece daha sağlıklı bir ilişkimiz olur bu gene olarak tüm hayatımızda böyle aslında :31:

öyle öyle tabiki buradayken küçük birşey olsa kalbim kırılsa hemen belli ederim oda hemen yaklaşır öper zorla elimi tutar sarılır hemen barışırız:)ama uzak oplunca en küçük şey bile günlerce anlaşılmayabiliyor olumsuz yerlere sürüklenebiliyor..

evlendiğinizde herşey daha güzel olacaktır tatlım :23:

ahşap çok hoş eskitme albüm olabir başlangıcına sizin ilk resimlerinizi koyarsın siyah beyaz yada sepya çıkartıp sonra sayfalar ilerledikçe sizin ilişkinizdede ilerleyen zamanlardaki resimler olabilir.Hatta ben bir resim koyuyorsam diğer resim yerine kuşe kağıdı ynı boyutta kesip yanlarını yakıp o gün şöle olmuştu yada beni kırmıştın falan esprili güzel şeyler yazmıştım...en sondakilere de nişan fotosu rezerve,üğün fotosu rezerve,cocuklarla ailece piknik rezerve yazmıştım çok hoşuna gitmişti:) en dış kapağada bir oymacıda isimlerimizi oydurup tarih attırmıştım..

Güzel fikir sahiden.Neler koydun canım anlatır mısın ?

sevdiği çikolataları sarıp not yazmıştım bu kadar tatlı bir yıl geçirtdiğin için...aspirin alıp ona arada başımı ağırttığın için...minik ahşap saat alıp aklından hiç çıkarmadığın için...bir gül koyup beni çiçeklere boğduğun içinn..(o sene bana hiç çiçek almamışltı:)) bir oyuncak minik eşek alıp üstndeki karta anladın sen onu yazdım( beni kızdırınca ben öyle derim yada o ben eşşeğim özür der)ve sandığın içine gül yaprakları ve poarfümümü sıkmıştım..sandığın kapağının iç kısmına bir ayna koyup üstünü kapatıp bunu en son aç,benim için en değerli şeyi artık sende gör yazıyordu onu açınca altına ayna yapıştırmıştım üstüne göz kalemiyle kısacası herşey için teşekkürler.Nice birlikte senelere yazmış sandığı güzelce kurdelayla sarmıştım:)

sevdiği çikolataları sarıp not yazmıştım bu kadar tatlı bir yıl geçirtdiğin için...aspirin alıp ona arada başımı ağırttığın için...minik ahşap saat alıp aklından hiç çıkarmadığın için...bir gül koyup beni çiçeklere boğduğun içinn..(o sene bana hiç çiçek almamışltı:)) bir oyuncak minik eşek alıp üstndeki karta anladın sen onu yazdım( beni kızdırınca ben öyle derim yada o ben eşşeğim özür der)ve sandığın içine gül yaprakları ve poarfümümü sıkmıştım..sandığın kapağının iç kısmına bir ayna koyup üstünü kapatıp bunu en son aç,benim için en değerli şeyi artık sende gör yazıyordu onu açınca altına ayna yapıştırmıştım üstüne göz kalemiyle kısacası herşey için teşekkürler.Nice birlikte senelere yazmış sandığı güzelce kurdelayla sarmıştım:)

Çok güzelmiş ya ben de haırlıklara başlayıp böyle birşey yapmak istiyorum yıl dönümümüze daha çok var ama olsun dayanamam hemen yapar veririm ben bu arada senin için düşünüyorum aklıma bir şeyler gelir ise mutlaka yazacağım.

Back