- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.281
Günaydın kızlar beni de alın aranıza
sağolun kızlarrrr mesaj yazdım hemen cevap geldi sorun bitti:)sağolun yavrular allah kimsenin huzurunu kaçırmasın ne bayanı ne erkeği doğru yoldan şaşırtmasın inşallh
Bazen annem bile bana şaşıryor sen ne kadar sabırlı oldun diye kendi huzurum için kendimi frenliyorum
öyle öyle tabiki buradayken küçük birşey olsa kalbim kırılsa hemen belli ederim oda hemen yaklaşır öper zorla elimi tutar sarılır hemen barışırız:)ama uzak oplunca en küçük şey bile günlerce anlaşılmayabiliyor olumsuz yerlere sürüklenebiliyor..
günaydın gel tatlım bayrama nişanlıma ne alsam diye fikir edinmeye çalışıorum varmıorijinal birşeyler
Ah canım ya 29 ekimde bizim yıl dönümümüz bende hala ne alsam diye düşünüyorum.:26:
İnsanllah buluruz bişeyler.Bende aklıma geldikçe yazarım
bir ben evliyim topikte gitsem mi napsam :26:
sağolun kızlarrrr mesaj yazdım hemen cevap geldi sorun bitti:)sağolun yavrular allah kimsenin huzurunu kaçırmasın ne bayanı ne erkeği doğru yoldan şaşırtmasın inşallh
oh ne güzel .... herkes mutlu olsun inşallah
ayrıca bu dönemi görmüş geçirmiş biri olarak depresif nişan dönemlerinde yardımlarına ihtiyacı olacak bir sürü kişi olacak nereye ölee..)))))))))))))))))))))))))))))
aaammmmmiiiinnnnnn herkes evli mutlu çocuklu olsun:)
ben yıl dönümüze şık bir sandık hazırlamıştım içinde bize dair bişeyler olan istersen anlatabilirim nasıl olduğunu
Güzel fikir sahiden.Neler koydun canım anlatır mısın ?
sevdiği çikolataları sarıp not yazmıştım bu kadar tatlı bir yıl geçirtdiğin için...aspirin alıp ona arada başımı ağırttığın için...minik ahşap saat alıp aklından hiç çıkarmadığın için...bir gül koyup beni çiçeklere boğduğun içinn..(o sene bana hiç çiçek almamışltı:)) bir oyuncak minik eşek alıp üstndeki karta anladın sen onu yazdım( beni kızdırınca ben öyle derim yada o ben eşşeğim özür der)ve sandığın içine gül yaprakları ve poarfümümü sıkmıştım..sandığın kapağının iç kısmına bir ayna koyup üstünü kapatıp bunu en son aç,benim için en değerli şeyi artık sende gör yazıyordu onu açınca altına ayna yapıştırmıştım üstüne göz kalemiyle kısacası herşey için teşekkürler.Nice birlikte senelere yazmış sandığı güzelce kurdelayla sarmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?