- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.241
çok güzel ayakkabıların çok beğendim..
hayırlı olsun
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burda tanıştığımızdan beri seni mutlu gördüğümü neredeyse hiç hatırlayamıyorumsence de bu böyle mi ? önceden beri böylemiydin yoksa nişanlanınca mı oldu ?
Canım kıyamam sana çok takma belki de iş stresinden dolayı yanına gelemiyordur gergindir. Umarım her şey yoluna girer canım
selam kızlar nasılsınız bakalım 2 hafta kadar oldu girmeyeli nete kavuşamadım henüz arkadaşlardayım az giriyim dedim geçmişe bakamadım yeni gelen gelin adaylarımız var heralde hoşgelmişler :)
en kısa zamanda netime kavuşunca geçmişi de okuyup tekrardan kavuşucam buraya inşallah şimdilik görüşmek üzere :)
iyi geceler kızlar,
ben de 1 aydır nişanlıyım ve aranıza yeni katıldım, hoşbulduummmm....![]()
![]()
Hoşgeldinn canımm...
Nasıl geçiyor nişan sürecin? :)
teşekkür ederim canımm hoşbuldumm...
yaa benimki biraz sıkıntılı geçiyo nişanlım zor bi insan, ve sanırım evlilikten de korkmaya başladı o yüzden saçma şeylerden tartşıyoruz hem öyle böyle değil.. geçen gün yüzde yüz haklıyken öyle birşeyle suçladı beni öyle şeyler söyledi ki arkadaşları da yanımızdaydı oğlum sen manyaksın kızın bi suçu yok ki demelerine rağmen kesinlikle beni haksız yere yerden yere vurdu ertesi günde ayrlmak istediğini söyledi hemen o gün tekrar barıştık ama ben de bi güvensizlik başladı.. bu ara o yüzden canım sıkkın ve çok da iyi geçmiyo son bi haftadır nişanlılık dönemim...![]()
slm. hoşgeldin sen yokken ben de katıldım aranıza iyiyim çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsun.. nişanlısın dğil mi? öyle ise düğün ne zaman?
aleyküm selam canım hoşbulduk sende hoş geldin nişanlıyım nasip olursa 4 kasımda düğünüm
Bende hoşbuldum canım benim düğünde 8 Aralık'da Allah yardımcın olsun bu işler hem zor hem güzel :))
iyiyim canım düğün tarihim kesinleşti 4 kasım 2 aydan az zaman kaldı yani herşeyi yetiştirmeye çalışacam
evlilik nasıl gidiyor
selam kızlar nasılsınız bakalım 2 hafta kadar oldu girmeyeli nete kavuşamadım henüz arkadaşlardayım az giriyim dedim geçmişe bakamadım yeni gelen gelin adaylarımız var heralde hoşgelmişler :)
en kısa zamanda netime kavuşunca geçmişi de okuyup tekrardan kavuşucam buraya inşallah şimdilik görüşmek üzere :)
yaa benimki biraz sıkıntılı geçiyo nişanlım zor bi insan, ve sanırım evlilikten de korkmaya başladı o yüzden saçma şeylerden tartşıyoruz hem öyle böyle değil.. geçen gün yüzde yüz haklıyken öyle birşeyle suçladı beni öyle şeyler söyledi ki arkadaşları da yanımızdaydı oğlum sen manyaksın kızın bi suçu yok ki demelerine rağmen kesinlikle beni haksız yere yerden yere vurdu ertesi günde ayrlmak istediğini söyledi hemen o gün tekrar barıştık ama ben de bi güvensizlik başladı.. bu ara o yüzden canım sıkkın ve çok da iyi geçmiyo son bi haftadır nişanlılık dönemim...![]()
hımm... güzel soru...
hep böylemiydim?
evde çok oturunca oluyor olabilirim canım.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için doktorum da bugün yan etki yapabilececğini söyledi.
Bir de yeni iş açma süreci sancılı oldu v.s
sanırım ondan oldu.
Biraz daha gözlemle bakalım beni ilkaycım.
Dengesiz bir ruh halim var sanırım.
Şuan iyi gibiyim.
Kesinlikle katılıyorum insan helede bayanlar evde aklınca ve yapacak bişeyleri olmayınca direk karşı tarafa sarıyorsun o an ilgilensişn ruhumu okşasın diyosun belki ama o an ya karşı taraf o modda olmuyo ya işi oluyor ama sen o zaman koparıyorsun curcunayı..sen şöylesinde böylesinde oluyor bu tartışmalar ben bunu yazıyor olmama rağmen farkında olmama rağmen bugün evde kalsam bir hafta 4.günü aynı şeyi yaparım:))))))hayır canım dengesiz değil kesinlikle .. duygularını sınırda yaşıyorsun gibi geliyorufak bir tartışmanızdan sonra sanki çöküntü yaşıyorsun .. bunun sebebi dediğin gibi evde oturman olabilir .. kafan sadece nişanlına, en son ne zaman aradığına, aradığında nasıl bir ses tonuyla konuştuğuna, ne söyleyip neye sinirlendiğine odaklanıp çok sık bunları düşünüyor olabilirsin .. şimdilik sana birşey söyleyip seni etkilemek istemiyorum .. yazlıktan döndüğünüzde ve nişanlınla görüşmeye başladığınızda tekrar bakalım durumuna
![]()
Kesinlikle katılıyorum insan helede bayanlar evde aklınca ve yapacak bişeyleri olmayınca direk karşı tarafa sarıyorsun o an ilgilensişn ruhumu okşasın diyosun belki ama o an ya karşı taraf o modda olmuyo ya işi oluyor ama sen o zaman koparıyorsun curcunayı..sen şöylesinde böylesinde oluyor bu tartışmalar ben bunu yazıyor olmama rağmen farkında olmama rağmen bugün evde kalsam bir hafta 4.günü aynı şeyi yaparım:))))))