- 1 Kasım 2012
- 11.301
- 25.886
- 798
- 35
- Konu Sahibi loveofmylove
-
Biz gelinide gezdirmedik bu aradaaynen nişanlılık sürecinde geline bu şekilde bir şeyler alınıyormuş bayramda gezdirdikleri için giysin falan diye bizde damata bir şey alınmıyor diye biliniyor ama yine de eksik bir şey olmaması için sordum teşekkür ederim
Millete saçmasapan demeden önce açtığın konulara bak. Vizyonsuzluk mu desem vasatlık mı desem?! Burda açılan her konuya herkesin yorum yapma hakkı vardır saçma da olsa. Aglayacaksan oynayacaksın.tamam bakma o zaman kardeşim okuma hayret bir şey ya ne saçma sapan insanlar var
Gelini gezdirmeden once tasma kayış egitimi de veriliyor mu diycem ama ks kizacak yine.Biz gelinide gezdirmedik bu arada
Gelini gormek isteyen damadin aile fertleri gelin evine gider
Buda ufak bi ayrinti
adetlere göre bayramda nişanlımın yada ailesinin bana bayramlık alması gerekiyormuş gelinleri olduğum için, benim aklımı kurcalayan bizimde nişanlıma almamız gerekiyor mu damat olduğu için nasıl oluyor bilen varsa beni aydınlatabilir mi
Buram buram naftalin kokuyor hshshshSeni görünce canım fıstıklı damak çikolata istiyo burhan djdj
Offf bu bayramlık adeti var evet küflenmiş yörelerde.
Ne kabul edin ne de alın derim. Şeker toplamaya mı çıkacaksınız sanki?
vizyonu senden öğrenecek değilim burada herkes bi derdini sıkıntısını merakını paylaşıyor bu şekilde yaklaşman senin eğitimsizliğin ve üslupsuzluğun insan gibi yaklaşırsan insan muamelesi görürsün bunu da hayatında diğer insanlarla iletişimin için benden bir tavsiye olarak görMillete saçmasapan demeden önce açtığın konulara bak. Vizyonsuzluk mu desem vasatlık mı desem?! Burda açılan her konuya herkesin yorum yapma hakkı vardır saçma da olsa. Aglayacaksan oynayacaksın.
Bende alayım biletimi bir burhan yanı diyorum aslında bayramdaSeni görünce canım fıstıklı damak çikolata istiyo burhan djdj
Offf bu bayramlık adeti var evet küflenmiş yörelerde.
Ne kabul edin ne de alın derim. Şeker toplamaya mı çıkacaksınız sanki?
Sen benim okula gel sana insanlık öğreteyim. Sana kötü bir şey yazmadım ki biraz rahat ol dedim sen de saldırdın. Eğitimli vizyonlu halin bu işe lütfen dünyaya çocuk getirme. Sonra biz uğraşıyoruz. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Ahahahvizyonu senden öğrenecek değilim burada herkes bi derdini sıkıntısını merakını paylaşıyor bu şekilde yaklaşman senin eğitimsizliğin ve üslupsuzluğun insan gibi yaklaşırsan insan muamelesi görürsün bunu da hayatında diğer insanlarla iletişimin için benden bir tavsiye olarak gör
aa demek böyle de olabiliyormuş bizde de damat ve ailesi gelir bayramlaşır daha sonra damat ile birlilte gelin tarafı gezilir sonra da beraber damat tarafı gezilirBiz gelinide gezdirmedik bu arada
Gelini gormek isteyen damadin aile fertleri gelin evine gider
Buda ufak bi ayrinti
Zamaninda babam anneme nisanliyken böyle bir elbise almis (tabi o zamanlar elbise almak felan kolay degil köyde). Annem o elbiseyi hala sakliyor. Güzel bir hediye olabilir, ama zorunlu olmamali
Ben sahsen adettende olsa istemezdimGelini gezdirmeden once tasma kayış egitimi de veriliyor mu diycem ama ks kizacak yine.
allah senin gibi öğretmenlerden çocuklarımızı sakınsınSen benim okula gel sana insanlık öğreteyim. Sana kötü bir şey yazmadım ki biraz rahat ol dedim sen de saldırdın. Eğitimli vizyonlu halin bu işe lütfen dünyaya çocuk getirme. Sonra biz uğraşıyoruz. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Ahahah
Zamanında olan şeyler o şartlara göre güzel olabilir ama şimdi bu kadar imkanın içinde, geline bayramlık elbise alınması manasız geliyor.Zamaninda babam anneme nisanliyken böyle bir elbise almis (tabi o zamanlar elbise almak felan kolay degil köyde). Annem o elbiseyi hala sakliyor. Güzel bir hediye olabilir, ama zorunlu olmamali
kesinlikle katılıyorum kendi içinde gelip alması çok daha güzel durur bence deO dönemlerde güzel bir hediye olmustur eminim. Ama şuan kolay ulaşilan bir sey her adım başi mağazayken eskisi gibi olmuyordur.
"erkek ve ailesi tarafindan kiza bayram hediyesi" şeklinde alisverise cikilmasini ya da kiyafet getirilmesini istemezdim ve kabul etmezdim ben boyle bir şey.
Eş adayi kendi dusunup, kendi parasiyla hediye alsa daha guzel durur sanki.
Ya cok agir olur ya ben gelemezdim boyle biseye sanirimaa demek böyle de olabiliyormuş bizde de damat ve ailesi gelir bayramlaşır daha sonra damat ile birlilte gelin tarafı gezilir sonra da beraber damat tarafı gezilir
Lütfen çocuğunu benden sakın. Zira böyle vizyonsuz bir zihniyette yetişen çocuğa bir şey veremem.allah senin gibi öğretmenlerden çocuklarımızı sakınsın
aynen kardeşim aynenLütfen çocuğunu benden sakın. Zira böyle vizyonsuz bir zihniyette yetişen çocuğa bir şey veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?