- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi insan anca kendi hatasını görüp düzeltmeye çalışırsa değişir, yani kendi isterse anca. Adamın hatasını görüp ya sana haksızlık ediyorum dediğini hic sanmıyorum. Kaybetme korkusu yasarsa belki olabilir ama Buda ne kadar etkili olur bilmiyorum. Benim icin saygı ilktir. Arada soğukluk olsa, ilgisizlik olsa buna cabalardım sorunları çözmeye uğraşırdım ama bana saygısı olmayan adam icin parmağımı oynatacağım tek eylem Yüzügü fırlatmak icin olurCanim cok sevince de mi degismiyorlar? Kaybetme korkusu yasayinca falan?
Ya da kisa sureli mi oluyor?
bak kardesım bence ayrılma sonrasında cook pısman olursunn ayrıl diyenlere de asla kulak asma bende nısanlımla nişan atmıştık ama noldu bız yıkıldık başkasıyla olmaz ve barıştık hersey yoluna gırdı 2 aylık evlıyım cok sukur. pireye kızıp yorganı yakma hersey senın elınde düzelt onuMerhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.
Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.
Sizlerden ricam aranızda İlişkisini kurtarabilen var mı? Nişan atan oldu mu? Ya da en doğrusu sizce ben ne yapmalıyım?
Yok hiç olmadı.hakaret ,küfür var mı?