• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan Ayrılmalı Mıyım?

Aynı şeylerden bahsediyoruz. Evet haklı çıkamıyorum. Hep kuruntu yapan sorun çıkaran oluyorum. Sizin de dediğiniz gibi yarın konuşmayı düşünüyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Umarım düzelir. Peki ne kadardır evlisiniz? Tamamen aşabildiniz mi ?

Biz taze evli diyebiliriz 8. Ayımızdayız ama Şükürler olsun ki onun ailesel sorunları dışında bi Tartışma sıkıntı olmadı yukarı da yeni Mesajları okudum da üzüldüm biraz neden derseniz ; siz ne kadar kötü duruma düşerseniz düşün iş olsun hayat standartı sağlık herhangi bi durumdan dolayı asla ama asla sizi eksik görmemeliydi eksik derken kastım ayaklarınızın üzerinde duramadığınızı Demiş ya o Açıdan , ben eşimle tanıştığım da öyle kötü bir sağlık sorunuyla karşı karşıyaydım ki iş hayatı bana maddi olarak yetmiyordu hep sorun sıkıntı vardı kendisi çok üst seviyedeydi Etrafında öyle binlerce kız vardı ben borçlara yetemediğimden ilaçlara yetemediğimden tedavim hep geriden geliyordu ve ona hiç belli etmedim öğrendiğin de ise daha sıkı tuttu beni dışarda hiçbir kızla el ele görülmemiştir asla bırakmadı elimi herkes benimle ilgili kötü Konuşurken maddi olarakta ailemin de pek gücü yoktu o kimseye fırsat verdirmedi ben çok kez ayrılığı düşündüm bu konudan bana sadece tek bir sözü yetti ben senin kalbini gülüşünü sevdim satın alınabilecek şeyleri değil dedi bu yetti aslında
Bu Yüzden üzüldüm sizin adınıza sevgi mi yoksa arkadaşında dediği gibi gösteriş mi bilemedim :(

ayrılmak şu anda sana hardcore geliyorsa; en az ona yakın bir yol daha var biliyorsun "sebepsiz yere kademe kademe ilgini azaltmak,uzak durmak"
konuşmanın yeterli olmadığı durumlarda,bazı odunsularda işe yarayabiliyor bu.
anlattığına göre nişanlını biraz "havalara girmiş" gördüm.
başka birisine senin hakkında söylediği şey de hiç hoş değil..olabilir yani,bu hayatta herşey insanlar için.bir arkadaş güzel demiş sen 100 tane de şirket kapatsan "değerlisin" bunu sakın unutma.
Kimsenin sana paspas muamelesi yapmasına izin verme..
Ben yarın yapacagın konuşmanın uzun vadeli işe yarayacağını düşünmüyorum zaten daha önce de konuşmuşsun.
Benim tavsiyem başta da yazdığım gibi,sebepsiz yere kademe kademe ondan uzaklaşman olacak.aniden soğuk davranma sakın,bazı erkekler bunu savaş gibi algılıyorlar çünkü.eğer yavaş yavaş ilgini ondan çekip soğuk davrandığında gerçekten düzgün bir aksiyon alacagını düşünüyorum olumlu ya da olumsuz.

Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.

Sirket kapatmis olabilirsiniz, siz hala bir is kadinisiniz. Tekrar is kurarsiniz ya da baska is bulursunuz, kendi basinizin caresine bakarsiniz.

Yani nedir bu anlamadim, boyle sevgi mi olur arkadas.

Bence bu adamin poposu kalkmis, havalara girmis.

Yola getirmek icin ben tek cikar yol goruyorum, terk edin akli basina gelsin. Vazgecilmez erkek olmadigini, sizin vazgecme durumunuz oldugunu gosterin.
Terk ederken de rahatsiz oldugunuz seyleri siralayin, verin yuzugu eline. Oturur , egriyi dogruyu dusunur bence akli basina gelir. Yani bu adama saglam bir doz sizi kaybetme korkusu gerek (nacizane fikrim). Soklayin derim :KK66:

ayrılmak şu anda sana hardcore geliyorsa; en az ona yakın bir yol daha var biliyorsun "sebepsiz yere kademe kademe ilgini azaltmak,uzak durmak"
konuşmanın yeterli olmadığı durumlarda,bazı odunsularda işe yarayabiliyor bu.
anlattığına göre nişanlını biraz "havalara girmiş" gördüm.
başka birisine senin hakkında söylediği şey de hiç hoş değil..olabilir yani,bu hayatta herşey insanlar için.bir arkadaş güzel demiş sen 100 tane de şirket kapatsan "değerlisin" bunu sakın unutma.
Kimsenin sana paspas muamelesi yapmasına izin verme..
Ben yarın yapacagın konuşmanın uzun vadeli işe yarayacağını düşünmüyorum zaten daha önce de konuşmuşsun.
Benim tavsiyem başta da yazdığım gibi,sebepsiz yere kademe kademe ondan uzaklaşman olacak.aniden soğuk davranma sakın,bazı erkekler bunu savaş gibi algılıyorlar çünkü.eğer yavaş yavaş ilgini ondan çekip soğuk davrandığında gerçekten düzgün bir aksiyon alacagını düşünüyorum olumlu ya da olumsuz.

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Çok aklıma yattı kesinlikle uygulayacağım:KK68:

gel canım bana gel daha taze ayrıldım 2 aya evlenecekken:KK61:ama olmazdı bir kere ayrılığı aklından geçirince ayrılıyorsun ya sonunda.o ilişki de elbet sorun vardır.hep tam buldum derken vazgeçmek zorunda kalabiliriz.herkes alışır bir süre sonra önemli olan o kararı verebilmek.alttan alsanda olmuyor denedim gördüm.ama sen bilirsin hayat senin.

Sirket kapatmis olabilirsiniz, siz hala bir is kadinisiniz. Tekrar is kurarsiniz ya da baska is bulursunuz, kendi basinizin caresine bakarsiniz.

Yani nedir bu anlamadim, boyle sevgi mi olur arkadas.

Bence bu adamin poposu kalkmis, havalara girmis.

Yola getirmek icin ben tek cikar yol goruyorum, terk edin akli basina gelsin. Vazgecilmez erkek olmadigini, sizin vazgecme durumunuz oldugunu gosterin.
Terk ederken de rahatsiz oldugunuz seyleri siralayin, verin yuzugu eline. Oturur , egriyi dogruyu dusunur bence akli basina gelir. Yani bu adama saglam bir doz sizi kaybetme korkusu gerek (nacizane fikrim). Soklayin derim :KK66:

Düşüncenizde haklısınız. Ben de benden vazgeçeceğini düşünmüyorum ama ben onu sınamıyorum bu konuda. Yarın olmuyorsa bitebilir benim ailem arkamda falan demeyi düşünüyorum. Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Ne kadar güzel bir yazım diliniz var emeğinize sağlık.

Nisanlilik zaten ciftlerin birbirini tanimasi icin evlilik oncesi gecis donemidir. Nisanliyken bile anlasamiyosaniz evlilikte anlasma sansi gormuyorum. Ben olsam evlenmem anlasamadigim insanla

gel canım bana gel daha taze ayrıldım 2 aya evlenecekken:KK61:ama olmazdı bir kere ayrılığı aklından geçirince ayrılıyorsun ya sonunda.o ilişki de elbet sorun vardır.hep tam buldum derken vazgeçmek zorunda kalabiliriz.herkes alışır bir süre sonra önemli olan o kararı verebilmek.alttan alsanda olmuyor denedim gördüm.ama sen bilirsin hayat senin.

Bu kararı nasıl verdiniz? Zor oldu mu ? çok soru sordum ama kusura bakmayın :(

Düşüncenizde haklısınız. Ben de benden vazgeçeceğini düşünmüyorum ama ben onu sınamıyorum bu konuda. Yarın olmuyorsa bitebilir benim ailem arkamda falan demeyi düşünüyorum. Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Ne kadar güzel bir yazım diliniz var emeğinize sağlık.

Ben de vazgececegini dusunmuyorum o yuzden kafasindan asagi buzlu suyu dokup kendine getirmek taraftariyim :KK30::KK70::KK70:

Saglam bir dersle kendine gelir gibi geldi bana insallah akillanir:KK37:

Sadece isini kapattin diye sana saygisini yitiren adama nasil guveneceksin ki? her sey iyiyken sana saygili, ufak sendelemede saygi bitti. Ben onun sevgisine inanmiyorum kusura bakma

Tek tek cevap yazmaya çalışıyorum ama gözümden kaçan mesajlar olduysa özür dilerim arkadaşlar. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. İnsanın farklı düşüncelerle ortak bir akıl geliştirmesi çok güzelmiş. Yarın konuşacağım ve dediklerinizin hepsini aklıma kazıdım. Şimdilik offline oluyorum. Yarın buraya konuşmanın özetini ve verdiğim kararı da yazacağım. Hepiniz teker teker çok yardımsever ve tatlı insanlarsınız. İçtenliğinize çok teşekkür ediyorum. Şimdilik iyi geceler. :KK55::KK3:

Herkes seni suclayacak diye istemedigin icine sinmeyen bi evlilik yapma.
otur konus simdiden boyleyse evlenince ayni evin icinde daha zorlasabilir hayatin. Ustune bide cocuk olursa hic kurtaramazsin yakayi. Seni dinlemiyorsa yorgunum diyorsa mesaj yaz bi sekilde dusuncelerini bilsin.

Bende saygısızlık nedeniyle söz attım. "Çevre ne der, herkes öğrendi, ailem ne der" sorularını bende kendime sordum defalarca ancak mutsuzdum ve mutsuzluğum herşeye yansıyordu sonuç olarak ayrıldım, ilk etapta zorlandım elbette fakat atlattıktan sonra da iyiki ayrıldım dedim.

Asla fizyolojik şiddet uygulamaz. Kadın çalışmaları faaliyetlerine falan katılıyor. Şu ana dek üzerime bile yürümedi ya da şüphelendirmedi hiç bu konuda. Eski konumda yazmıştım aile içi şiddeti iyi bilirim allahtan ki öyle bir huyu yok. Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.

Söz konusu bir erkek olduğunda asla fiziksel şiddet uygulamayacağından emin olamıyoruz.Kadın çalışmaları faaliyetleri yürüten bir kadın olarak belirtmek isterim ki çalışmalara katılan erkeklerin de içindeki canavar hiç kolay ölmüyor.Ne yazık ki nişanlınız da bu örneklerden bir tanesi.

En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum

Şu anda size nişanlınız tarafından uygulanan ciddi sözlü ve psikolojik şiddet olduğunu düşünüyorum. Size bunu yapmasına izincir vermeyin lütfen, böyle böyle evriliyor şiddet.

Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.

Herkesin ilişkinizi öğrenmesi sizin mutsuz olduğunuz bir ilişkiye devam etmenizi gerektirmez. İlişkinizi siz yaşıyorsunuz; çevreniz, aileniz, akrabalarınız değil.İlişkinize ve nişanlınıza yeterince tolerans göstermişsiniz, ilişkinizin tek kişilik olmadığını, sizin de var olduğunuzu, istek ve beklentileriniz olduğunu fark ettirin ve ne olursa olsun size saygı duymayan bir erkekle hayat arkadaşlığı yapmak için iyi düşünün derim. Nacizane önerilerim bunlar.

Değiştirmek icin uğraşma tatlım ya öyle kabul edeceksin yada Nişanı atacaksın. Ben anlamıyorum Nişan Tanışma evresi zaten, gercekten kesinlikle kabul edemeyeceğin bi durum oldugu zaman ittire ittire iliskiyi evliliğe sürüklemek neden? Illaki sorunlar problemler olur ona bişey demem ama adamın sana saygısı yokmus evlenince hepten yok olacak.

Canim cok sevince de mi degismiyorlar? Kaybetme korkusu yasayinca falan?
Ya da kisa sureli mi oluyor?

Evlenince degismesini bekleme degismez daha kötü olur .
Adamin kaybetme korkusu yok bundan dolayi istedigi gibi at kosturuyor...

Evlenip bosanmak dahami iyi??
Nisanlilik dönemi bir sinav gibi olursa olur olmazsa olmaz..
Ve bende dsha önce nisan attim iyikide atmisim cünkü bugün bosanirdik eminim...

Merhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.

Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.

Merhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.

Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.

Sizlerden ricam aranızda İlişkisini kurtarabilen var mı? Nişan atan oldu mu? Ya da en doğrusu sizce ben ne yapmalıyım?

canım bende 7 ay önce nişan attım. bizde iki yıllık ilişkimiz üç aylık nişanlılık dönemimiz vardı. öncelikle şunu bil saygı cok önemli yaşamış biri olarak diyrum ha şimdi inan ki cok mutluyum sana ayrıl dıyemem çünkü aranızdaki ilişkiyi çok yönlü bilmiyorum ben. benim ayrılma sebebim de ona yaranamamak, anneme saygısızlığı, beni küçük görmesi herseyd, küfür etmesi ve futbola bile benden daha cok deger vermesi, aldatmaya meyilli olması deliler gibi sevesem de bitirdim iyi ki annemın sözünü dinleyip o kararı almışım yoksa boşanırdım. dedğişim gibi çok yönlü düşün karar ver mutluluklar.. canım.

O degismez anam. Bunu bilir bunu siylerim. İlerde anneci de olur bak gor. Cunku sen onun tapulh malisin. Sen onu birakamazsin. Sen ona muhtacssin. Sen onu deli gibi seviyosun. Hep alttan aliyosun. Her istedigini yapiyosun. O seni asla kaybetmez. Vs vs daha bicok sey sayatim adamin aklindan ne gectigine dair. O seni kaybetmrjten korkmuyo. Cunku nisanlisiniz daha geri donusu yok diye dusunuyo. Yuzugu eline ver bakim basta amab ya beni birakamaz diycek umursamiycak. Bakcak sen hicbisey yaomuycaksin ne bi mesaj ne bi caba. Kopek olucak kapinda yaticak. Demedi deme. sen bi dene

saygı o kadar önemli ki ,bunu insan saygısızlığı yaşadığında anlıyor,biz saygısızlığa göz yumdukça daha da ağır saygısızlıklara uğruyoruz.kültürlü,iyi bir işi olması da bu adamın mükemmel olduğu olduğu anlamına gelmiyor.siz mutlu olamadıktan sonra söyler misiniz ne önemi var ki?...aslında karşımızda ki bize ne veriyorsa bizde ona onu vermeliyiz.yoksa en çok sabır gösterip,veren kaybediyor.

Asla fizyolojik şiddet uygulamaz. Kadın çalışmaları faaliyetlerine falan katılıyor. Şu ana dek üzerime bile yürümedi ya da şüphelendirmedi hiç bu konuda. Eski konumda yazmıştım aile içi şiddeti iyi bilirim allahtan ki öyle bir huyu yok. Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.

O zaman hayatınıza yeniden renk katacaksınız.. Ona karşı da çok anlayışlı olmayın. Biraz sizi kaybedeceğini, onsuzda yapabileceğinizi bilsin.

Back
X