Aynı şeylerden bahsediyoruz. Evet haklı çıkamıyorum. Hep kuruntu yapan sorun çıkaran oluyorum. Sizin de dediğiniz gibi yarın konuşmayı düşünüyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Umarım düzelir. Peki ne kadardır evlisiniz? Tamamen aşabildiniz mi ?
Biz taze evli diyebiliriz 8. Ayımızdayız ama Şükürler olsun ki onun ailesel sorunları dışında bi Tartışma sıkıntı olmadı yukarı da yeni Mesajları okudum da üzüldüm biraz neden derseniz ; siz ne kadar kötü duruma düşerseniz düşün iş olsun hayat standartı sağlık herhangi bi durumdan dolayı asla ama asla sizi eksik görmemeliydi eksik derken kastım ayaklarınızın üzerinde duramadığınızı Demiş ya o Açıdan , ben eşimle tanıştığım da öyle kötü bir sağlık sorunuyla karşı karşıyaydım ki iş hayatı bana maddi olarak yetmiyordu hep sorun sıkıntı vardı kendisi çok üst seviyedeydi Etrafında öyle binlerce kız vardı ben borçlara yetemediğimden ilaçlara yetemediğimden tedavim hep geriden geliyordu ve ona hiç belli etmedim öğrendiğin de ise daha sıkı tuttu beni dışarda hiçbir kızla el ele görülmemiştir asla bırakmadı elimi herkes benimle ilgili kötü Konuşurken maddi olarakta ailemin de pek gücü yoktu o kimseye fırsat verdirmedi ben çok kez ayrılığı düşündüm bu konudan bana sadece tek bir sözü yetti ben senin kalbini gülüşünü sevdim satın alınabilecek şeyleri değil dedi bu yetti aslında
Bu Yüzden üzüldüm sizin adınıza sevgi mi yoksa arkadaşında dediği gibi gösteriş mi bilemedim