Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımdan Ayrılmalı Mıyım?
- Konu Sahibi joelys
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bi insan anca kendi hatasını görüp düzeltmeye çalışırsa değişir, yani kendi isterse anca. Adamın hatasını görüp ya sana haksızlık ediyorum dediğini hic sanmıyorum. Kaybetme korkusu yasarsa belki olabilir ama Buda ne kadar etkili olur bilmiyorum. Benim icin saygı ilktir. Arada soğukluk olsa, ilgisizlik olsa buna cabalardım sorunları çözmeye uğraşırdım ama bana saygısı olmayan adam icin parmağımı oynatacağım tek eylem Yüzügü fırlatmak icin olurCanim cok sevince de mi degismiyorlar? Kaybetme korkusu yasayinca falan?
Ya da kisa sureli mi oluyor?
tartısmasına musade eteden acık bı sekılde rahatsızlıklarınızı dıle getırın ve boyle devam ederse ayrılaagınızı soyleyın kavga etmeye baslarsa senınle medenı bır ınsan gıbı konustum ama anlamk ıstemedın de cıkar yuzugu koy elne uzaklaş ordan senı cok sevıyorsa bırakmaz ve kendını duzeltmeye calışır yok hıcbısey yapmazsa demekkı o da bıtsın dıye ugrasıyordur.
çok klişe olcak ama dönerse senindir , dönmezse zaten hiçsenin olmamıştır.....
çok klişe olcak ama dönerse senindir , dönmezse zaten hiçsenin olmamıştır.....
Benim sevgilim iliskimizin ilk yilinda cok hiddetliydi. Cok kolay bagirmaya baslar kalbimi kirardi kucuk konularda bile. Ben de senin gibi geri kalan her ozelligine hayrandim sadece bu cabuk sinirlenme olayi kaldirabilecegim birsey degildi. Ben neredeyse hic bagirilmayan bir aile ortaminda buyudum. Bu yuzden her yaptiginda mutlaka tepki verdim konuyu saptirmadan sadece rahatsiz oldugum sey uzerinden. Bagirdigi zamanlarda onu uyarmama ragmen dinlemedigi icin onu o an dinleyemeyecegimi, benimle konusarak halletmesi gerektigini soyleyip ortamdan uzaklastim. Geri kalan herseyimiz mukemmel oldugu icin kacmakta degil cozmekte buldum cikis yolunu. Suanda 5. yilimizdayiz ve o hareketlerden eser yok. En ufak biseye aslan gibi kukreyen sinirini kontrol edemeyen sevgilim simdi benimle her sorununu konusarak cozen bi melek oldu. Arkadaslarima eski halini anlattigimda inanamiyorlar. Yani bazen bi insanin degisme umudu vardir. Emin konusuyorum cunku ilk seneden sonra bana hic oyle davranmadi. Ama sen bu zamana kadar tepki vermediysen onun rahatligina alistiysa biraz zor gibi isin.
bak kardesım bence ayrılma sonrasında cook pısman olursunn ayrıl diyenlere de asla kulak asma bende nısanlımla nişan atmıştık ama noldu bız yıkıldık başkasıyla olmaz ve barıştık hersey yoluna gırdı 2 aylık evlıyım cok sukur. pireye kızıp yorganı yakma hersey senın elınde düzelt onuMerhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.
Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.
Sizlerden ricam aranızda İlişkisini kurtarabilen var mı? Nişan atan oldu mu? Ya da en doğrusu sizce ben ne yapmalıyım?
Yok hiç olmadı.hakaret ,küfür var mı?
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bugün konuştuk,
Ben böyle bir ilişki istemediğimi uzun zamandır sevildiğimi, onun bana saygı duyduğunu hissetmediğimi söyledim. Kendisinin zor çalışma koşulları olduğunun farkında olduğumu ama bunu bana yansımasının bunun acısını bana çektirmesinin yanlış olduğundan bahsettim. Beni sabırla dinledi. Son zamanlarda ona karşı ilgisiz olduğumu düşündüğünü ve ister istemez böyle tepkiler vermiş olabileceğini söyledi. Bahanelerin ardına sığınmadı. Ben de mutsuzum ve sana katılıyorum eğer böyle giderse birbirimizi mutsuz etmeye hakkımız yok dedi.
Bir süre birbirimizle ilgili şikayetçi olduğumuz konuları notlar alarak belirleyeceğiz. Ardından konuşup bunlarda ortak bir paydada buluşmaya çalışacağız. Çözemezsek ayrılacağız. İlerde daha da mutsuz olmak istemiyoruz. Ayrıca ilişki psikiyatristi ile de görüşeceğiz. Kendimize 2 Ay zaman tanıyacağız. Bu süreçte ailelere de durumu çaktırmamaya karar verdik.
Şimdilik durum bu arkadaşlar. Ben bu kadar olumlu bir tavır beklemiyordum. Senin mutsuzluğun beni de mutsuz ediyor eğer egolarımızı bırakırsak yaparız dedi. Umarım atlatabiliriz. Atlatamazsak da şunu anladık ki dünyanın sonu değil. İlk ayrılan biz değiliz son ayrılan da olmayacağız.
Ben böyle bir ilişki istemediğimi uzun zamandır sevildiğimi, onun bana saygı duyduğunu hissetmediğimi söyledim. Kendisinin zor çalışma koşulları olduğunun farkında olduğumu ama bunu bana yansımasının bunun acısını bana çektirmesinin yanlış olduğundan bahsettim. Beni sabırla dinledi. Son zamanlarda ona karşı ilgisiz olduğumu düşündüğünü ve ister istemez böyle tepkiler vermiş olabileceğini söyledi. Bahanelerin ardına sığınmadı. Ben de mutsuzum ve sana katılıyorum eğer böyle giderse birbirimizi mutsuz etmeye hakkımız yok dedi.
Bir süre birbirimizle ilgili şikayetçi olduğumuz konuları notlar alarak belirleyeceğiz. Ardından konuşup bunlarda ortak bir paydada buluşmaya çalışacağız. Çözemezsek ayrılacağız. İlerde daha da mutsuz olmak istemiyoruz. Ayrıca ilişki psikiyatristi ile de görüşeceğiz. Kendimize 2 Ay zaman tanıyacağız. Bu süreçte ailelere de durumu çaktırmamaya karar verdik.
Şimdilik durum bu arkadaşlar. Ben bu kadar olumlu bir tavır beklemiyordum. Senin mutsuzluğun beni de mutsuz ediyor eğer egolarımızı bırakırsak yaparız dedi. Umarım atlatabiliriz. Atlatamazsak da şunu anladık ki dünyanın sonu değil. İlk ayrılan biz değiliz son ayrılan da olmayacağız.
sizin için en iyisi olur umarım.çabalamanız yapıcı olup bir şeyleri düzeltmeye çalıştığınızın göstergesi.bazı insanları sürekli karşımıza alıp konuşarak düzeltebiliyoruz.hakaret ve küfür yok demişsiniz,siz de nişanlınızın zamanla düzelebileceğine inanıyorsunuz ki birlikte çözüm yolu aramaya kalkışmışsınız.sürekli size asabi davrandığın da söylediği konuyu bir kenara bırakarak sesini yükselmesinden rahatsız olduğunuzu belirtin.bunu yılmadan sürekli her bağırışında yaparsanız bir süre sonra dikkat etmeye başlıyorlar,ben de böyle yaparak biraz yol aldım.nişanlınız da öyle olur inş.