Aynı şeylerden bahsediyoruz. Evet haklı çıkamıyorum. Hep kuruntu yapan sorun çıkaran oluyorum. Sizin de dediğiniz gibi yarın konuşmayı düşünüyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Umarım düzelir. Peki ne kadardır evlisiniz? Tamamen aşabildiniz mi ?
Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.
ayrılmak şu anda sana hardcore geliyorsa; en az ona yakın bir yol daha var biliyorsun "sebepsiz yere kademe kademe ilgini azaltmak,uzak durmak"
konuşmanın yeterli olmadığı durumlarda,bazı odunsularda işe yarayabiliyor bu.
anlattığına göre nişanlını biraz "havalara girmiş" gördüm.
başka birisine senin hakkında söylediği şey de hiç hoş değil..olabilir yani,bu hayatta herşey insanlar için.bir arkadaş güzel demiş sen 100 tane de şirket kapatsan "değerlisin" bunu sakın unutma.
Kimsenin sana paspas muamelesi yapmasına izin verme..
Ben yarın yapacagın konuşmanın uzun vadeli işe yarayacağını düşünmüyorum zaten daha önce de konuşmuşsun.
Benim tavsiyem başta da yazdığım gibi,sebepsiz yere kademe kademe ondan uzaklaşman olacak.aniden soğuk davranma sakın,bazı erkekler bunu savaş gibi algılıyorlar çünkü.eğer yavaş yavaş ilgini ondan çekip soğuk davrandığında gerçekten düzgün bir aksiyon alacagını düşünüyorum olumlu ya da olumsuz.
Sirket kapatmis olabilirsiniz, siz hala bir is kadinisiniz. Tekrar is kurarsiniz ya da baska is bulursunuz, kendi basinizin caresine bakarsiniz.
Yani nedir bu anlamadim, boyle sevgi mi olur arkadas.
Bence bu adamin poposu kalkmis, havalara girmis.
Yola getirmek icin ben tek cikar yol goruyorum, terk edin akli basina gelsin. Vazgecilmez erkek olmadigini, sizin vazgecme durumunuz oldugunu gosterin.
Terk ederken de rahatsiz oldugunuz seyleri siralayin, verin yuzugu eline. Oturur , egriyi dogruyu dusunur bence akli basina gelir. Yani bu adama saglam bir doz sizi kaybetme korkusu gerek (nacizane fikrim). Soklayin derim
gel canım bana gel daha taze ayrıldım 2 aya evlenecekkenama olmazdı bir kere ayrılığı aklından geçirince ayrılıyorsun ya sonunda.o ilişki de elbet sorun vardır.hep tam buldum derken vazgeçmek zorunda kalabiliriz.herkes alışır bir süre sonra önemli olan o kararı verebilmek.alttan alsanda olmuyor denedim gördüm.ama sen bilirsin hayat senin.
Düşüncenizde haklısınız. Ben de benden vazgeçeceğini düşünmüyorum ama ben onu sınamıyorum bu konuda. Yarın olmuyorsa bitebilir benim ailem arkamda falan demeyi düşünüyorum. Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Ne kadar güzel bir yazım diliniz var emeğinize sağlık.
Asla fizyolojik şiddet uygulamaz. Kadın çalışmaları faaliyetlerine falan katılıyor. Şu ana dek üzerime bile yürümedi ya da şüphelendirmedi hiç bu konuda. Eski konumda yazmıştım aile içi şiddeti iyi bilirim allahtan ki öyle bir huyu yok. Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.
En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum
Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.
Değiştirmek icin uğraşma tatlım ya öyle kabul edeceksin yada Nişanı atacaksın. Ben anlamıyorum Nişan Tanışma evresi zaten, gercekten kesinlikle kabul edemeyeceğin bi durum oldugu zaman ittire ittire iliskiyi evliliğe sürüklemek neden? Illaki sorunlar problemler olur ona bişey demem ama adamın sana saygısı yokmus evlenince hepten yok olacak.
Merhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.
Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.
Merhaba,
2 yıldır süre gelen bir ilişkim var 2 gün sonra yıl dönümümüz bu 2 yılın 1 yılını nişanlı geçirdik. Ama son zamanlarda verdiğim bu karardan emin olamamaya başladım. Nişanlıma ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli olarak o ne isterse o olsun istiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde çok başarılıdır. Çok kültürlü , iyi biri. Ama artık bana olan saygısını yitirdiğini düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim. O ise benim ondan vazgeçemeyeceğime çok alıştırmış kendini. En ufak tartışmada hiddetleniyor. Söylediklerini tartışma bittikten sonra o unutuyor ama ben unutamıyorum.
Ayrılayım diye düşündüm. Ama o benim hayalimdeki erkekti. Ondaki bu değişimin geçici olduğuna inanmak istiyorum ama nasıl geçer onu da bilmiyorum. Bir yandan tüm akrabalarım öğrendi ailem kendi oğulları gibi seviyor herkes ona hayran herkes benim yerimde olmak istiyor. Dolayısıyla Bir ayrılık durumu olursa herkes benden bilecek. Ailemi üzmek de istemiyorum. Onsuz yapabilir miyim ondan da emin değilim.
Sizlerden ricam aranızda İlişkisini kurtarabilen var mı? Nişan atan oldu mu? Ya da en doğrusu sizce ben ne yapmalıyım?
Asla fizyolojik şiddet uygulamaz. Kadın çalışmaları faaliyetlerine falan katılıyor. Şu ana dek üzerime bile yürümedi ya da şüphelendirmedi hiç bu konuda. Eski konumda yazmıştım aile içi şiddeti iyi bilirim allahtan ki öyle bir huyu yok. Benim hayatımı beğenmiyor bence. Arkadaşına attığı bir mesajı görmüştüm. Ben onun kendi ayakları üzerinde duran yapısından çok etkilenmiştim ama artık öyle biri değil yazıyordu mesajda. Bu yıl işlerim biraz kötü gitti. Şirketimi kapatmak zorunda kaldım falan. Sanırım onun gözündeki imajımı da kaybetmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?