Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımdan ayrıldım, kendimi çok yalnız hissediyorum :(
- Konu Sahibi pansax
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?170 tl ye bluz istemişsin
nişanda pahalı bile olsa istediğni alması gerekir
neticede bu bir kere oluyor
bu onun önceliğinin para olduğunu gösterir
kurutmalı makine alma ben araba alacam
bu onun bencil olduğunu gösterir
yani çok bişey kaybetmedin
üzülme
pek de parlak bir evlilik olmazdı bu adamla
çünkü bu adam için öncelik eş ya da sevgi saygı değil
maddiyat ve kendi istekleri
aynen katılıyorum..
Yoo herseyi olur olmaz konuşuyorduk ama bir türlü sonuca varamiyorduk. Ona çok söyledim bu yıl diye tutturma seneye evlenelim sorunlarımızı halledelim.hem para biriltirip hem evlenir hem araba alırız diye.dinlemedi bu sene ya evlenecekmis ya evlenecekmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Böylelerinin amacı sadece evlenmek, eve iki maaş girsin rahat edeyim yemeğim ütüm temizliğim yapılsın. kötü benzetme olacak ama yürüyen 2500 tl gibi görüyordur o seni...ben de küçük ilçede öğretmenlik yapmıştım bu amaçtaki erkeklerin bayan öğretmenlere nasıl baktıklarını biliyorum. başta gözünü boyamaya çalışmış yardımcı olmalae falan sonra gerçek karakteri ayyuka çıkmış.
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
şimdi ben bırşey anlamadım nışanlık harıcı bluz mu begendın cnm neden gerek duydun kı hem nışanlık hem bluz? anlamadım
şu an hashas bı dönemdesın ama objektıf baktıgımda zaten nışanlında buyk hatalar göruyorum.bı kere dış çekım genelde 1000 tlden asagu olmazken sen 500 e bulmuşsun ona bıle pahalı demış.pinti herif nışanlıyken ınsan nışanlısının bır dedıgını ıkı etmez
ayrıca sen calışan bı ınsansın ıstedıgın makıneyı almaya hakkın yok mu? alamazsın cunku araba alacagım ha....mantıga bak
son olay zaten ıplerı koparmış
bana kalırsa kaba bı tabır ama zaten bu adamdan bı cacık olmazmış cnm hıç üzülme.sadece sana ders olsun bır daha cok acele etme.imza : acele eden birisi:26:
şu an hashas bı dönemdesın ama objektıf baktıgımda zaten nışanlında buyk hatalar göruyorum.bı kere dış çekım genelde 1000 tlden asagu olmazken sen 500 e bulmuşsun ona bıle pahalı demış.pinti herif nışanlıyken ınsan nışanlısının bır dedıgını ıkı etmez
ayrıca sen calışan bı ınsansın ıstedıgın makıneyı almaya hakkın yok mu? alamazsın cunku araba alacagım ha....mantıga bak
bana kalırsa kaba bı tabır ama zaten bu adamdan bı cacık olmazmış cnm hıç üzülme.sadece sana ders olsun bır daha cok acele etme.imza : acele eden birisi:26:
Dayisini olumunu umursamayip trip atmasi,ailesine bas sagligi etmemesi normal mi ? Bencilligin dibi degil de nedir ? insan kendine neyi yakistiriyorsa o sekilde davranilmasina izin verir.belli ki konu sahibi bencil davranislari kendine layik gormuyor,ben de gormem,siz gorebilirsiniz,o da sizin tercihiniz.anlayisli olmakla her yapilana yarabbi sukur demek arasinda ince bir cizgi var.bunun olgunlukla evlilige hazir olup olmamakla alakasi oldugunu dusunmuyorum.Ortada kotu niyet yok. Adam sehir degismis tum gun calismis yorulmus yogunlasamamis olaya. Yoksa oyle olmazdi. Nur icinde yatsin bu arada, basiniz sagolsun..
Sigarayi neden abartiyosun anlamadim. Ickiyi de kendisi icmiyomus zaten. Neyse savunma mekanizman devrede, ne konussam bos. Hayirli forumlar
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Dayisini olumunu umursamayip trip atmasi,ailesine bas sagligi etmemesi normal mi ? Bencilligin dibi degil de nedir ? insan kendine neyi yakistiriyorsa o sekilde davranilmasina izin verir.belli ki konu sahibi bencil davranislari kendine layik gormuyor,ben de gormem,siz gorebilirsiniz,o da sizin tercihiniz.anlayisli olmakla her yapilana yarabbi sukur demek arasinda ince bir cizgi var.bunun olgunlukla evlilige hazir olup olmamakla alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Ben zaten gorusumu belirttim, konu sahibinin alnina silah dayayip fikrimi dikta etmedim.
Konuya ve konu sahibine yorum yapin, uyelerin yorumlarina yorum yapmayin. Forum kurallarina da bi goz atin.
şimdi ben bırşey anlamadım nışanlık harıcı bluz mu begendın cnm neden gerek duydun kı hem nışanlık hem bluz? anlamadım
Yok nisan kıyafeti en pahalı parçası o olduğu için onu söyledim. Bluz + etek +eşarp ve ayakkabı. Aksesuarlar vs hepsi tam 300 tl tuttu. Sadece bluz ilk begendigim parçaydi ona göre diğerlerini aldım. Onunda indirime girmesini bekledim.
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Yok nisan kıyafeti en pahalı parçası o olduğu için onu söyledim. Bluz + etek +eşarp ve ayakkabı. Aksesuarlar vs hepsi tam 300 tl tuttu. Sadece bluz ilk begendigim parçaydi ona göre diğerlerini aldım. Onunda indirime girmesini bekledim.
başka zamanlarda size kendinizi özel hissettirecek şeyler yapmazmıydı maddi yada manevi...
yani nişandan önce para konularında önce kendini düşündüğünü araba gibi?
bunu hiç belli etmedimi
başka zamanlarda size kendinizi özel hissettirecek şeyler yapmazmıydı maddi yada manevi...
yani nişandan önce para konularında önce kendini düşündüğünü araba gibi?
bunu hiç belli etmedimi
O zaman da vardı agzinda araba lafi. Ama olursa nasip şeklinde. Ben o zaman da istemiyordum arabayi çünkü burada servis yok, yollar hep kapanıyor vs. Eşya seçmeye başladığımız da tam olarak net konuşmaya başladı. Ben bu sene hem evleniyorum hem de araba alıyorum diye. Ben de evlilik meraklısı değilim. Tamam sen arabanı al, biz de biraz buyuyelim ilişkimiz olgunlassin seneye evlenelim dedim. Istemedi . Kabul ettiremedim bir türlü
Haa bir de özel hissettirme konusu evet kendince romantik şeyler yapardı ama
herkesin önünde olurdu bunlar ve ben rahaysız olurdum, utanırdım. rahat etmediğimi
söylerdim. ben biraz eski kafalıyım vıcık vıcık aşkım,canım cicimler beni sıkar.
hele de herkesin önünde. yalnızken istediğini dersin ama evlendikten sonra.
ne gerek var milletin ağzına düşmeye
herkesin önünde olurdu bunlar ve ben rahaysız olurdum, utanırdım. rahat etmediğimi
söylerdim. ben biraz eski kafalıyım vıcık vıcık aşkım,canım cicimler beni sıkar.
hele de herkesin önünde. yalnızken istediğini dersin ama evlendikten sonra.
ne gerek var milletin ağzına düşmeye
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
O zaman da vardı agzinda araba lafi. Ama olursa nasip şeklinde. Ben o zaman da istemiyordum arabayi çünkü burada servis yok, yollar hep kapanıyor vs. Eşya seçmeye başladığımız da tam olarak net konuşmaya başladı. Ben bu sene hem evleniyorum hem de araba alıyorum diye. Ben de evlilik meraklısı değilim. Tamam sen arabanı al, biz de biraz buyuyelim ilişkimiz olgunlassin seneye evlenelim dedim. Istemedi . Kabul ettiremedim bir türlü
araba almayı çok istiyorsa madem..üstelik aynı zamanda düğün masrafları zaten zor olacağından birinden birini erteleyecekti mecburen...
ama kabul etmemiş...sonuçlarına katlanır...birde dayınızın vefat ettiği gün kafası ne kadar dolu olursa olsun öyle yapmaması gerekirdi.
sizden af dilemesi hata yaptığını anlaması lazımken...saçmalamış resmen...
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Nişanı atmayla doğru yapmışsın adam bencil sosyal değil kaba bir adam evlenseydin hep onun dediği olurdu sanırım maaş kartınıda ona verirdin sende ondan her gün çocuk gibi harçlık alırdım sanırım araba almadan öncede çocuk istemezdi bu adam
yani sanırım epey fakirlik çekmiş maddiyatı seviyor sonrada ev için borçlanırdınız onu bahane ederek istediğini alamazdın yani markalı giyinmeyi unut gezmeyi unut onun aklı fikri maddiyatta olurdu
sende maddi fazla zorluk yaşamadığından ki elinde mesleğin var bunla evlenseydin sana extra değer vereceğini hiö sanmıyorum sana aşık değil maaşlı kadın olman onun için cazip , hareketleride yapmacıktır bu tipler paraya aşık , ne gez,e ne sanat bunlar yok
yani sanırım epey fakirlik çekmiş maddiyatı seviyor sonrada ev için borçlanırdınız onu bahane ederek istediğini alamazdın yani markalı giyinmeyi unut gezmeyi unut onun aklı fikri maddiyatta olurdu
sende maddi fazla zorluk yaşamadığından ki elinde mesleğin var bunla evlenseydin sana extra değer vereceğini hiö sanmıyorum sana aşık değil maaşlı kadın olman onun için cazip , hareketleride yapmacıktır bu tipler paraya aşık , ne gez,e ne sanat bunlar yok
Nişanı atmayla doğru yapmışsın adam bencil sosyal değil kaba bir adam evlenseydin hep onun dediği olurdu sanırım maaş kartınıda ona verirdin sende ondan her gün çocuk gibi harçlık alırdım sanırım araba almadan öncede çocuk istemezdi bu adam
aksine onların durumu gayet iyi. annesi de çalışıyormuş şimdi emekli. 3 evleri ve arabaları da var. birini yazlık birini kışlık kullanıyorlar
biri de kirada. o da rahat geçirmiş hep hayatını. biz tek maaşla 3 kardeş büyüdük. paramı tutmayı bilirim. dershanede ondan daha az
maaş alırken aynı miktarda parayı biriktirmişiz bu zamana kadar. parası çok olan daha çok seviyor parayı galiba
Bu adamla evlenseydin ve gelip konu açsaydın haketmişsin bile bile evlenmişsin derdim.
Ayrılman isabet olmuş.
160tl nişan elbisesi nedir ya millet mezuniyette bile dünya para döktü benim.
Adamda sürekli "ben ben ben" durumu var. Ben böyle istiyorum, ben şimdi evlenmek istiyorum vs vs.
Sizin olayda ortak karar verme diye bi'şey yok.
İnsan sevdiğinin üzüntüsünü unutmaz. En azından ben unutmuyorum. İnsan ister istemez sevdiğinin acısını içselleştiriyo. Kaçıncı söylemeye hala unutmuşmuş. Dayın umurumda değil deseymiş daha dürüst bi'cevap olurmuş. Hadi o unuttu ailesi bi'aileni arar duyar duymaz onlarda mı unutmuş.
Başının sağolsun bu arada, mekanı cennet olsun inş...
Üzülme Allah gönlüne göresini çıkarsın karşına daha yaşın ne ki...
Ayrılman isabet olmuş.
160tl nişan elbisesi nedir ya millet mezuniyette bile dünya para döktü benim.
Adamda sürekli "ben ben ben" durumu var. Ben böyle istiyorum, ben şimdi evlenmek istiyorum vs vs.
Sizin olayda ortak karar verme diye bi'şey yok.
İnsan sevdiğinin üzüntüsünü unutmaz. En azından ben unutmuyorum. İnsan ister istemez sevdiğinin acısını içselleştiriyo. Kaçıncı söylemeye hala unutmuşmuş. Dayın umurumda değil deseymiş daha dürüst bi'cevap olurmuş. Hadi o unuttu ailesi bi'aileni arar duyar duymaz onlarda mı unutmuş.
Başının sağolsun bu arada, mekanı cennet olsun inş...
Üzülme Allah gönlüne göresini çıkarsın karşına daha yaşın ne ki...
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
yok artık onamı laf ettı.aman cnm boşversene boylelerınden kurtulduguna sevınmelı ınsan
- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
Bugün onun doğum günü. 2 gün sonra da benim. Içim buruk biraz. Geçer di mi
Cnm bence artik sen dogum gununu degil
bu adam dan kurtuldugun gunu kutla...
- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bence ilinizde yeterince istememişsiniz sanki beraberliği maksat hayatımızda biri olsun evlenelim yaşımız geldi falan gibi olmuş.
İyi ki ayrılmışsınız daha sonra böyle sebeblerle daha çok başınız ağrırdı...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi ki ayrılmışsınız daha sonra böyle sebeblerle daha çok başınız ağrırdı...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi