- 15 Haziran 2011
- 102
- 59
- 98
- 30
- Konu Sahibi nanelilimonata
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatına devam edebilmen ve Zihni’nden daha kolay silebilmen için bu konuşmayı yapman gerek diye düşünüyorum. Ama konuşmanın başından sonuna kesinlikle birlikte olmak istemediğinizi bu konuşmayı neden yaptığını açıkça söylemen lazım. Barışmaya dönük konuşma seni küçültür. Çünkü adam net bir şekilde ilişkiyi bitirmiş.Kızlar merhaba fikirleriniz benim için çok önemli lütfen kırmadan yorum yapar mısınız. Biraz uzun olucak okuyup yardımcı olursanız çok sevinirm.
Aslında ayrıntılı anlatmam lazım ama cok uzatmak istemiyorum. 9 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık 2.5 ay önce nişanı attık. Sebebi onun beni artık eskisi gibi sevmemesi, evlenmek istememesi, sorumluluk almaktan kaçması, evliliği uzatmak istemesinden dolayı bitirmek zorunda kaldım. Zaten uzun zamandır aramız iyi değildi hep ayrılıp barışırdık. Sürekli git gelleri vardı. Bazen seviyorm bazen sevmiyorum gibi şeyler söylerdi. Ama bir şekilde hep git gellerini idare ettim okul sebebiyle yıllarca ayrı şehirlerde uzaktan ilişki yürüttük. Bu sene son senesiydi suanda mezun oldu.
Ayrılmadan bir kaç hafta önce konusup anlaştık artık ayrılık yok diye tamam dedi söz verdi. Bir hafta sözünü tutabildi ve tuhaf davranmaya başladı. Yine git gel yaşıyordu her zaman ki gibi. Bende dayanamadım bitirelim dedim. Çünkü zoruma gidiyordu öyle yapması ilk başta hayır olmaz üzülüyorum gibi şeyler söyledi sonra kabul etti ve ayrıldık. Bende üniversitede okuyorum ayrıldıktan 3 gün sonra okudugum yerde başımdan kötü bir olay geçti o üzüntüyle onu aradım. Ve biz 3-4 gün daha konuşmaya devam ettik barışmak istedim kabul etmedi. En son yine konusurken sevip sevmediğini sordum sevemiyorum dedi. O kadar üzülüp sinirlenmiştim ki direk bir kaç cümle söyleyip whatsaptan engeledim ama bu tam anlamıyla bir ayrılık konusması değildi.
1 hafta bekledim dönüş yapar mı diye ama yapmadı. Telefonla ailemi arayarak ayrıldıgımızı söyledim. Şimdi siz belki acele etmişsin diye düşünebilirsiniz ama bu ilk olmadığı için bende ne kadar üzülsemde bitirmek zorundaydım. Babam nişanlımı arayıp yüzyüze konusmus ve sormus kararlı mısınız bitti mi diye o dedi evet demiş. Ailesinin haberi varmış. Ailemi arayıp sorma zahmetinde bile bulunmamışlar.
Cok uzattım biliyorum. O günden sonra kesinlikle iletişim kurmadık. Ne o ne de ben. Sosyal medyasında sürekli fotoğraflar paylaşmış gezmiş eğlenmiş keyfi yerinde gibi görünüyor. Nasıl olduğunu sorabilceğim kimse yok. Bu gecen süre benim için cok zordu hala daha çok zorlanıyorum. İçimde söylemek istediğim çok şey var. İçimde ne kaldıysa uzun bir mesajla söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım. Hayatıma devam ediyorum etmek zorundayım. Ama hala unutamadım. Ne yapayım kızlar fikir verin bana
Konuşma şeklinde bir mesaj değil. Sadece söyleyemediklerimi söylemek istiyorumHayatına devam edebilmen ve Zihni’nden daha kolay silebilmen için bu konuşmayı yapman gerek diye düşünüyorum. Ama konuşmanın başından sonuna kesinlikle birlikte olmak istemediğinizi bu konuşmayı neden yaptığını açıkça söylemen lazım. Barışmaya dönük konuşma seni küçültür. Çünkü adam net bir şekilde ilişkiyi bitirmiş.
Atma msj fln dik dur kısmetinde varsa gelir sana diğer türlü kaçar olacağı varsa da olmazKızlar merhaba fikirleriniz benim için çok önemli lütfen kırmadan yorum yapar mısınız. Biraz uzun olucak okuyup yardımcı olursanız çok sevinirm.
Aslında ayrıntılı anlatmam lazım ama cok uzatmak istemiyorum. 9 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık 2.5 ay önce nişanı attık. Sebebi onun beni artık eskisi gibi sevmemesi, evlenmek istememesi, sorumluluk almaktan kaçması, evliliği uzatmak istemesinden dolayı bitirmek zorunda kaldım. Zaten uzun zamandır aramız iyi değildi hep ayrılıp barışırdık. Sürekli git gelleri vardı. Bazen seviyorm bazen sevmiyorum gibi şeyler söylerdi. Ama bir şekilde hep git gellerini idare ettim okul sebebiyle yıllarca ayrı şehirlerde uzaktan ilişki yürüttük. Bu sene son senesiydi suanda mezun oldu.
Ayrılmadan bir kaç hafta önce konusup anlaştık artık ayrılık yok diye tamam dedi söz verdi. Bir hafta sözünü tutabildi ve tuhaf davranmaya başladı. Yine git gel yaşıyordu her zaman ki gibi. Bende dayanamadım bitirelim dedim. Çünkü zoruma gidiyordu öyle yapması ilk başta hayır olmaz üzülüyorum gibi şeyler söyledi sonra kabul etti ve ayrıldık. Bende üniversitede okuyorum ayrıldıktan 3 gün sonra okudugum yerde başımdan kötü bir olay geçti o üzüntüyle onu aradım. Ve biz 3-4 gün daha konuşmaya devam ettik barışmak istedim kabul etmedi. En son yine konusurken sevip sevmediğini sordum sevemiyorum dedi. O kadar üzülüp sinirlenmiştim ki direk bir kaç cümle söyleyip whatsaptan engeledim ama bu tam anlamıyla bir ayrılık konusması değildi.
1 hafta bekledim dönüş yapar mı diye ama yapmadı. Telefonla ailemi arayarak ayrıldıgımızı söyledim. Şimdi siz belki acele etmişsin diye düşünebilirsiniz ama bu ilk olmadığı için bende ne kadar üzülsemde bitirmek zorundaydım. Babam nişanlımı arayıp yüzyüze konusmus ve sormus kararlı mısınız bitti mi diye o dedi evet demiş. Ailesinin haberi varmış. Ailemi arayıp sorma zahmetinde bile bulunmamışlar.
Cok uzattım biliyorum. O günden sonra kesinlikle iletişim kurmadık. Ne o ne de ben. Sosyal medyasında sürekli fotoğraflar paylaşmış gezmiş eğlenmiş keyfi yerinde gibi görünüyor. Nasıl olduğunu sorabilceğim kimse yok. Bu gecen süre benim için cok zordu hala daha çok zorlanıyorum. İçimde söylemek istediğim çok şey var. İçimde ne kaldıysa uzun bir mesajla söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım. Hayatıma devam ediyorum etmek zorundayım. Ama hala unutamadım. Ne yapayım kızlar fikir verin bana
O zaman yapma. Cevap atmazsa, kısa keserse daha çok üzülürsün.Konuşma şeklinde bir mesaj değil. Sadece söyleyemediklerimi söylemek istiyorum
Neden dalga gecen bir uslupla yorum yazıyorsunuz? Portakalda vitaminken filan bulmadık 25 yasındayımöğrencisiniz, ama ilişki 9 yıllık.
portakalda vitaminken mi buldunuz birbirinizi?
Eline ne gececek ki suanda icinde firtinalar kopuyor anliyorum ama emin ol susman senin icin cok daha iyi olucak. O hayatina bakiyor sende takinti yapma hayatina bakKonuşma şeklinde bir mesaj değil. Sadece söyleyemediklerimi söylemek istiyorum
9 yıldır nişanlı değildik toplam olarak 9 yıl. Malesef 15 yaşında başlamıştık
25 yasındayım. Onun bana yaşattıklarını biliyor musunuz da onu aklı basında biri olarak gördünüzUniversite ogrencisi oldugunuza gore herhalde ilkokuldan beri sevgilisiniz
Zaten boyle bir iliski yurumez , evlenseniz de bosanirdiniz
Hayirlisi olmus , onunuze bakin
Mesaj falan da atmayin , nisanliniz sizden daha net gormus zaten iliskinizin yurumeyecegini ve daha akli basinda davranmis