• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım, ailesi, evlilik karmaşası...

Efsetefset

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
200
133
18
34
Merhaba hanımlar, sizlerin fikirlerine inanılmaz ihtiyacım var ...
Inanılmaz derecede kendimi çıkmazın içinde hissediyorum.
Sanki başkasının hayatını yaşıyorum .
Sürekli olarak dogrusu bu ama böyle olmalı bu cümlelerden bunalmış durumdayim.
Konuya girmek istiyorum.
Nisanlimin ailesi ile hiç bir şekilde laf söz olmadı ancak nisandan sonra hiç bir şekilde görüşülmedi ....
Biz bir kaç kez bayram ziyareti için gittik.
Onda da geri ne aranildik nede gelen oldu ..
Biz anlamlandiramadik.
Mesala, bir kez olsun beni bir kisi arayıp, nasılsın demedi..
Bu tarz çok fazla olay oldu .
Çok fazla sorunla karşılaştık
Çok fazla şeyi yalnız hallettik.
Bazen tukendik, bazen yorulduk ama vazgecmedik .
Gelelim bugünkü soruna; bu akşam nisanlim ile ağustos ayında evlilik tarihimiz olduğu için bir konuşma geçti aramızda
Bunu konuşmak isteyen bendim .
Konu tam olarak şöyle gelişti, ben bunca zaman hic bir şekilde aranilmadim sorulmadım.
Yok sayıldım.
Annen ve babani tenzi ediyorum .
Onların hakkı ödenmez.
Dünyaya getirip büyütmüş ama diğerleri olurda bu saatten sonra evimize gelmeye kalkar ise ben istemem dedim.
Kendisi de kovalicak misin dedi .
Bende kovalayamam ama belli ederim dedim.
Soğuk ve mesafeli olarak .
Evine gelen düşmanin bile olsa öyle davranmak çok yanlış değil mi dedi .
Bunca zaman bana yapılanlar yanlış değil miydi dedim..
Konu böyle uzadı ve biraz tadimiz kaçtı .
Beni yok saydilar ise hangi yüzle evime gelcekler ?
Hadi geldiler ben niçin hiç bir şey olmamış gibi davranayim?
Herhangi birisi gelir ve ben mesafeli dururum sen bana ertesi gün neden böyle davrandin diceksen bugün birbirimizi üzmeden bir daha düşünelim dedim .
-Beni ezmis olmaz misin? dedi .
Sizce nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor ?

Not: Dışarda görürsen konuşmaya arama sorma ama ev ortami farklı diyor.
Ve kesinlikle baskı yapmaz

Konuya girmek istiyorum.
Nisanlimin ailesi ile hiç bir şekilde laf söz olmadı ancak nisandan sonra hiç bir şekilde görüşülmedi ....
Biz anlamlandiramadik.
Gelelim bugünkü soruna; bu akşam nisanlim ile ağustos ayında evlilik tarihimiz olduğu için bir konuşma geçti aramızda
Konu tam olarak şöyle gelişti, ben bunca zaman hic bir şekilde aranilmadim sorulmadım.
Yok sayıldım.
Onların hakkı ödenmez.
Dünyaya getirip büyütmüş ama diğerleri olurda bu saatten sonra evimize gelmeye kalkar ise ben istemem dedim.
Herhangi birisi gelir ve ben mesafeli dururum sen bana ertesi gün neden böyle davrandin diceksen bugün birbirimizi üzmeden bir daha düşünelim dedim .

Evlilik böyle birşey değil,bu tarz konular çok okuyorum,eşlerin ailesiyle orta kararda görüşülmesi gerekiyor,ağırlamak misafir etmek bayramlarda ziyaret etmek vs vs.. kalkıp da böyle bi açıklama yaparsanız haksız duruma düşersiniz bi bekleyin görün bakalım ne olacak belki evinize bile gelmiycekler adamakıllı,bu yüzden şimdiden gerilmeye değer mi? Dipnot; Benim muhteşem ailem zamanında eşimi evlerinden kovdu benimle beraber ama Ağustos ayında on günlüğüne bize gelicekler ve biz onları gayet güzel ağırlıcaz yine,evlilik böyle birşey ne yazık ki

Bence yanlis zamanda yanlis bir konusma yapmissiniz bir huzurla evlenin evinizi kurun istemediginiz gelsin siz istediginiz gibi takilin sebep soran olursa zamanla iyi olursa olur simdilik bsy paylasmadigimiz icin yaklasamiyorum derdiniz. Simdi durup dururken bayram gunu nisanlinizin canini uzmeye degermiydi? Hayir? Nisanliniz ile iliskiniz simdiki gibi mi olacak hayir?
Simdiden neyin telasi? Size soguk davrananlar kdr sizde hatalisiniz.

Konuya girmek istiyorum.
Biz anlamlandiramadik.
Yok sayıldım.
Onların hakkı ödenmez.

Anne baba ile sorun yoksa geri kalanini bu kadar sorun etmeyin. Hangimizi ariyor ki ailenin diger üyeleri? Evinize geleni de tanri misafiri kabul edin. Bunlar can sıkacak şeyler degil. Herkesle iyi olamazsiniz. Herkes verdiginiz degerin karsiligini vermez. Ve de mesafe en güzelidir. Bosverin uzak olsunlar.

Bence yanlis zamanda yanlis bir konusma yapmissiniz bir huzurla evlenin evinizi kurun istemediginiz gelsin siz istediginiz gibi takilin sebep soran olursa zamanla iyi olursa olur simdilik bsy paylasmadigimiz icin yaklasamiyorum derdiniz. Simdi durup dururken bayram gunu nisanlinizin canini uzmeye degermiydi? Hayir? Nisanliniz ile iliskiniz simdiki gibi mi olacak hayir?
Simdiden neyin telasi? Size soguk davrananlar kdr sizde hatalisiniz.
Evliligimize çok az kaldı.
Bu konuşma olmasının sebebi bu .
Kendilerinden beni iyice uzaklastirdilar.
Yok saydilar
Insan yerine koyamadılar .
Yapamıyorum iste.
Belki yanlış ama istemiyorum

Konuya girmek istiyorum.
Biz anlamlandiramadik.
Yok sayıldım.
Onların hakkı ödenmez.

Direkt eve gelme muhabbeti yerine, neden aramıyorlar sormuyorlar biz ziyarete gittik, sizinkiler neden gelmedi, istemiyorlar mı Vs Vs diye sorsaydınız. Yani çözüm arasaydınız. Ona göre de evde ağırlama kısmını o zaman düşünürdünüz.

Evlilik böyle birşey değil,bu tarz konular çok okuyorum,eşlerin ailesiyle orta kararda görüşülmesi gerekiyor,ağırlamak misafir etmek bayramlarda ziyaret etmek vs vs.. kalkıp da böyle bi açıklama yaparsanız haksız duruma düşersiniz bi bekleyin görün bakalım ne olacak belki evinize bile gelmiycekler adamakıllı,bu yüzden şimdiden gerilmeye değer mi? Dipnot; Benim muhteşem ailem zamanında eşimi evlerinden kovdu benimle beraber ama Ağustos ayında on günlüğüne bize gelicekler ve biz onları gayet güzel ağırlıcaz yine,evlilik böyle birşey ne yazık ki
Şu anda eşiniz ailenizi istemese kendisinden uzaklaşır misiniz ?
Haklı olduğunu bildiğiniz halde.
Bende kendimi kötü hissediyorum .
Onlar yüzünden mutsuz ve üzgünüm
Bunca zaman bir kez aramamislar o zamanda gelmesinler diyorum kötü oluyorum

Bende nişanlım ve nişanlımın ailesi bayram için bana elbise ayakkabı çanta aldılar, adet öyleymiş onlarda birde bilezik taktı kp onlara gittiğimde bunu yapmalılar bence. Sizinkiler pek sevmiyor galiba seni

Direkt eve gelme muhabbeti yerine, neden aramıyorlar sormuyorlar biz ziyarete gittik, sizinkiler neden gelmedi, istemiyorlar mı Vs Vs diye sorsaydınız. Yani çözüm arasaydınız. Ona göre de evde ağırlama kısmını o zaman düşünürdünüz.
Onları daha önce çok konuştuk .
Artık çözümsüz olduğu için direkt olarak konuya girdim. :kızgın:

Şu anda eşiniz ailenizi istemese kendisinden uzaklaşır misiniz ?
Haklı olduğunu bildiğiniz halde.
Bende kendimi kötü hissediyorum .
Onlar yüzünden mutsuz ve üzgünüm
Bunca zaman bir kez aramamislar o zamanda gelmesinler diyorum kötü oluyorum
Ne yazık ki üzülürüm,çünkü ailem ne yapabilirim ki,hiç görüşmediğim zamanlarda çok daha fazla yıprandığımı gördü,o yüzden yılda iki üç defa böyle onar gün idare ediyor,o sürede onun ailesini de çağırıyorum genelde öyle kalabalıkta dandinliyor herkes birbirini,en kötü ailede olsa insan ailesine laf edilince bozuluyor,eminim nişanlınız çok kırılmıştır

Ne yazık ki üzülürüm,çünkü ailem ne yapabilirim ki,hiç görüşmediğim zamanlarda çok daha fazla yıprandığımı gördü,o yüzden yılda iki üç defa böyle onar gün idare ediyor,o sürede onun ailesini de çağırıyorum genelde öyle kalabalıkta dandinliyor herkes birbirini,en kötü ailede olsa insan ailesine laf edilince bozuluyor,eminim nişanlınız çok kırılmıştır
Inanın bende çok kez cok fazla kirildim .
Yok sayıldım. Ailemi bir kez insan yerine koyup kahve içmeye davet eden olmadı.
Biraz da o kırılsın.
Üzgünüm .

Ben bir çift çorap görmedim
Bende bir çift çorap görmediğim gibi hakaret bile ettiler. Eşimin tarafından kimse evime adım atamaz. Ama burda eş kişisi de önemli. Nolursa olsun onlar benim ailem diyip size ilerde sırt dönebilir. Ha eşim böyle yapsa, sen bilirsin diyip ayrılırdım. Ama yıpratıcı bir süreç. İyi düşünün.

Bende nişanlım ve nişanlımın ailesi bayram için bana elbise ayakkabı çanta aldılar, adet öyleymiş onlarda birde bilezik taktı kp onlara gittiğimde bunu yapmalılar bence. Sizinkiler pek sevmiyor galiba seni
Herkes maddi durumuna göre hareket eder.
Kimse müstakbel gelinine bayramlık almak mecburiyetinde değil yanlış yönlendirmeyin.

Inanın bende çok kez cok fazla kirildim .
Yok sayıldım. Ailemi bir kez insan yerine koyup kahve içmeye davet eden olmadı.
Biraz da o kırılsın.
Üzgünüm .
Yani onlar herşeyi yapsin ama ben herşeyi görmezden geleyim.
Sürekli olarak bu şekilde olması benim de ruhsal anlamda yipranmama sebep olmaya başlıyor .
Herkesi ben idare etmek zorunda miyim?
Madem öyle görüşmeyi kendisi kessin

Herkes maddi durumuna göre hareket eder.
Kimse müstakbel gelinine bayramlık almak mecburiyetinde değil yanlış yönlendirmeyin.
Alınan hediyenin maddi değerine asla takılmam.
Dediginiz gibi herkesin durumu bellidir.
Ama ben bir çift çorap görmedim.
Önemli olan dusunmektir.
Iyi niyettir ki güçleri de yerinde

Bende bir çift çorap görmediğim gibi hakaret bile ettiler. Eşimin tarafından kimse evime adım atamaz. Ama burda eş kişisi de önemli. Nolursa olsun onlar benim ailem diyip size ilerde sırt dönebilir. Ha eşim böyle yapsa, sen bilirsin diyip ayrılırdım. Ama yıpratıcı bir süreç. İyi düşünün.
Bende tam olarak onu söyledim
Eğer bana ne olursa olsun benim abim benim ablam dedigin gün o evlilik biter .
Kendisi de ısrarla kisi önemli değil , eve gelene öyle davranılması yanlis diyor ama bence politik davranıyor.
Eğer kendi ailesinin durumu bu şekilde olmasaydi.
Konuşma boşver derdi

Haklısın tavrında.
Nişanlın zaten beni ezdirirsin tarzında konuşarak aslında niyetini ve düşüncesini belli etmiş.

Herne olursa olsun kıymetli ailesi olduğu için şuan senden uzak olan kişiler evlenince eminim evinden çıkmazlar.
Çünkü senin ailen artık onlar oldular ya dibinde biterler
Kovmazsın ama tavrını belli edersin. Seni zor ve biraz meşakatli bir süreç bekliyor

Back
X