Nişan nişanını salonda yapmayıp pişman olan var mı?bende olurmuyum acaba kızlar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
walla bende salonda yaptım nişanımı ama hiç te pişman olmadım aksine her sey mükemmeldi her sey istedigim gibiydi nişanımda dügün gibi oldu benim.bence yapmak istiyoran yap içinde kalacagına yap gitsin.

benim kuzenimin evde oldu 25 kişi falandı gidip gelmelerle hatta 30 da olmuştur kuzenim,annesi,ben,annem,diğer teyzemler aşırı çok yoruldu hem temizlik,hem ikramlara yetişmek herkesi memnun etmek,ikramları beğendirebilmek inan o kadar zor ki :ecrin_bebek: birde onların evi bayağı genişti ama yine sıkışıktık nereye adım atsam biri ya su istiyor ya kaşık deli oldum valla ucuz mu oldu dersen pek sanmam aynı masraf yapıldı hemen hemen ben kesinlikle evde istemiyorum ki evimizde çok küçük zaten salondan da hiç haz etmem bir mekan bulup yapmak en güzeli,kimseyi çağırmadan aile arası nişanda pek uygun olmaz gibi geliyor akannehir

arkadaşlar konu sahibinin izniyle ben de sizden salon fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? bu konu benim de kafamda soru işareti çünkü..

Balıkesir'de nereyi düşünüyorsan bana sorabilirsin canım.
bütün fiyatları biliyorum az çok.
bu kış şubatta gala'da düğün yaptık.

merhaba bende çiçeği burnunda bi nişanlı olarak fikirlerimi paylaşayım istedim :) ben özellikle salon diye diretenlerdenim nedeninide hemen açıklayayım canım .. bizim evimiz iki katlı bahçe içinde bi ev evin çevresi gayet müsaitti nişan vb eğlence yapmaya ama bi hesap etmeye başladık inan astarı yüzünden pahalıya geliyo ve ne annen ne kardeşlerin ne yani sana en yakın olanlar o gün gelenlere hizmet ederek geçiriyo ve hiç yanında olamıyo bunuda ablamların nişandı kınaydı o tecrübelerimde biliyorum.. artı birde misafirler gittikten sonra evin haline bakıp ağlayasın geliyo hiç kimse özenmiyo bu tür özel günlerde çoluk çocuk yatak odasıymış dolap çekmeceymiş açılmadık yer kalmıyo. ve insanları memnun etmek o kadar zorki .. bi kaç misafire ablamın nişanında yiyecek ikram edilmemiş o kalabalıkta atlanmış şimdi bile lafını yapıyo damat tarafı bizi aç gönderdiler diye..bu şekilde karamsarlaştırmak istemem ama her yönüyle düşün derim ben.. biz salon tuttuk 1000 tl ye 400 kişilikti salon bizim 450 kişiyi geçti. bu fiyata dahil olanlar

yaşpasta 6 kattı sanırım
meyvesuyu
piyanist ( hem org vardı hem laptop istediğimizden çaldılar)
2 saatlik kamera çekimi
10 adet fotoğraf

çokta içime sindi herkes çok memnun ayrıldı tekrar nişanlansam yine salonda yaptırırdım.Allahın izniyle seneye bahara düğünüm olcak 10 ay gibi bi ara olduğu için gelenlerde çok oldu tabi onuda göz önünde bulundur. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla dilerim seninde içine sinen çok güzel bi nişan geçirirsiniz:)

aytencim canm çok saol,zahmet etmişsn,ne güzel uzun uzun açıklamışsn bana...valla çok haklısın,aynen anlattığn gibi olur...geçen akşm sözümde işte,anacım,teyzemler falan hiç bişey anlamadılar,evde 55 kişi vardı çünküüakannehir nişanda da diyorum günlümzce çağıralım herkesi,doya doya oynayalmm:teytey:

avrupa yakasında var mı bildiğinz güzel bi yer,mekan,nişan için herhangi bi yer?

ne demek canım biliyorum insanın kafası çok karışıyo bu durumlarda ama her açıdan bakmak lazım benim sözümde evde oldu sözde kimseyi çağırmamamıza rağmen evde 50 kişiyi geçti kardeşlerim annem mutfaktan çıkamadı... nişanda nişanı yaptık salonda herkes evli evine köylü köyüne ne ev battı ne anacığım yoruldu hepte yanımda oldular:) ben anadolu yakasındayım canım ama 3 ay falan öncesinden tuttuk biz salonu indirimden yararlandık çok büyük bir yer tercih etmezsen uygun olur diye düşünüyorum.

Balıkesir'de nereyi düşünüyorsan bana sorabilirsin canım.
bütün fiyatları biliyorum az çok.
bu kış şubatta gala'da düğün yaptık.

derinsscim ilk önce çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. mesaj sayım yetmediği için özelden mesaj atamadım kusura bakma. ben çok kalabalık düşünmüyorum 100 kişi anca olur heralde. uygun fiyatlı olsun istiyorum bir de. golden classın küçük bi salonu varmış galiba ama hiç görmedim bir bilgim yok.

Bizde de tam tersi ben tutturdum Salonda olsun diye babam hic gerek yok nisana filan sözün oldu ya diyooo

canım benim nişanım evde olacak ben nişana düğün gibi hazırlanmak yerine düğünümün harika olmasından yanayım sonuçta bu nişan elbette hepimiz için en özel anlardan biri mutlaka ama düğün kadar değil ben ille salonda olsun derdinde değilim eğlenmekse amaç ben nişandan sonra arkadaşlarla gece eğlenceye çıkmayı düşünüyorum hem daha karlı hemde daha eğlenceli benim fikrim

Son düzenleme:
bende evimin bahçesinde yapacağım. biryert tutmam için başımın etini yediler. düğün salonu istemedim. cafe gibi biryerde bir gecelil cirosunu istedi. ikram müzik vs bana ait. havaya para atmaktansa oh yapar bahçede coşarım.

canım ben 1 ay önce nişanlandım.salonda oldu nişanım çokda iyi oldu salonda olduğu.birincisi çok elit oldu herkez bayıldı nişanıma.kincisi ailem hizmet etmekle geçirmedi geceyi doya doya nişanımda eğlendiler.üçüncüsü nişan ertesi temizlik derdiyle uğraşmadık.dördüncüsü canım inanki evdede yapsan aynı para gidecek pastasıydı ikramıydı vs. en iyisi salonda yapmak vermek parayı o gecenin tadını çıkarmak.haklısın 1-2 milyar para belki başka yerde işine yarar ama bunlarda hayatta bir kere yaşanıyor bırak erşey gölünce olsun ayrca erkek düğün yapacak sende nişanı salonda yap canım allat kalmazsın hem.ayrıca salonda yaparsan istediğin elbiseyi alabilirsin evde olursa kıstlı olur canım her elbise ev ortamına uymaz.eğer maddi durumun yerindeyse salonda yap derim ben.şimdiden sana mutluluklar diliyorum ayrıca o gecenin tadını doya doya yaşa olurmu hatta bir önceki gece heyecanla yatağına yatıp ertsi günün hayaliyle uyumaya çalışıp uyuyamadığında bile tadını çıkar o bile bir keyifa.s.

kızlar hepinizin sözünü dinledim ve bir adet salon tuttum:))))boshayallersmile bende böyle istyodumda işte,bi ara böle bi kafam karıştı,ama şimdi pişman değilim,sonrada hiç olacağımı sanmıyorum:)saolsun babam mahcup etmedi beni...Allah herkesin gönlüne göre versin inşallh)

hayırlısı olsun canım nerde tuttun salon =)

Benimde bi restaurantta olmuştu ve çok eğlenmiştik,bence yapın gözünüzde kalmasın...

Benim nişanım cafe de oldu iki katlı çok şirin bir yerdi.Birde bahçesi vardı müzikten sıkılanlar ve sigara içmek isteyenler bahçeye çıktı.Kafenin çeşitli aktiviteleride vardı çocuklar için herkes çok eğlendi hemde 300 milyona tuttuk evede çok yakında iyiki de öyle yapmışım.Pastamızıda kestik güzelcede tepindik salonda olan bir çok şeyin bizde fazlası oldu sıcak samimi ve eğlenceli bir ortam olmuştu :)

Kızlar bende izmir de bir otelde yada restaurantta 50 kişilik filan olur diye düşünüyorum. Önceleri ev düşünüyordum bende ama burada takip ettiklerim fikrimi değiştirdi gerçekten, ailemin yorgun düşün birşeyde anlayamamış olmasını, astarı yüzünden pahalıya gelmesini ve ertesi günde temizlik yapmayı istemiyorum. Düğün gibi büyük bir salonda filan da istemiyorum, dediğim gibi 50,60 kişilik taş çatlasın ve yemekli nezih olsun istiyorum. İzmir'de bildiğiniz böyle yerler varmı? Varsa benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bir de sizlere danışmak istediğm aklımı kurcuklayan şu var eğer bu tarz bir otel salonunda yada restoranda oldugunda müzik olayı nasıl ayarlanıyor acep? org sırası nasıl oluyor tecrübeli olanlarda yardımcı olursa çok sevinirim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…