- Konu Sahibi esinnnnn02
walla bende salonda yaptım nişanımı ama hiç te pişman olmadım aksine her sey mükemmeldi her sey istedigim gibiydi nişanımda dügün gibi oldu benim.bence yapmak istiyoran yap içinde kalacagına yap gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar konu sahibinin izniyle ben de sizden salon fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? bu konu benim de kafamda soru işareti çünkü..
Balıkesir'de nereyi düşünüyorsan bana sorabilirsin canım.
bütün fiyatları biliyorum az çok.
bu kış şubatta gala'da düğün yaptık.
canım aynen benim gibi düşünmüşsün ama iş gerçeğe dönünce böyle olmuyo,
nişan günümüze karar verince ben tutturdum evde yapalım nişanı filan diye, babam da diğer yandan salonda olcak diye başımın etini yiyiyo, en sonunda geçen yaz kızını evde nişan yapan bi kadın var annemin arkadaşı tesadüfen onla karşılaştık, kadın resmen o gün yorgunluktan ölmüş, kızımın gününden de bişey anlayamadım çünkü bütün gecem gelene gidene muhabbetle geçti dedi, ve herkes gidince ev acayip dağılmıştı nişanın ertesi günü de temizlik yaptık dedi. ben de bunları göz önünde bulundurarak ve belki de böylesi daha iyi olur deyip salonda yapmaya karar verdim, ve şimdi de diyorum ki ıYı Kı YAPMIŞIM, şimdi kınama da aynı salonun üst katını tuttum, kesinlikle salon derim bana göre tabi yanlış anlama cnm güzün yeterse, dediğin gibi salon tutmak 1-2 milyar, ama bence verecek durumun varsa bir kere oluyor ve gerçekten değer, hatta sonrasında bi sürü nişanlı evli arkadaşlarım var, çoğu nişan yapmadı ya da evde yaptı, keşke biz de bi salon tutsaydık daha farklı oldu filan dedi, yine de herşeyden önemlisi senn içine sinmesi, sonrasında keşke demeyeceğin şekilde davran canım, allah iine sindirsin inşallah....
kızlar hepinizin sözünü dinledim ve bir adet salon tuttum:))))boshayallersmile bende böyle istyodumda işte,bi ara böle bi kafam karıştı,ama şimdi pişman değilim,sonrada hiç olacağımı sanmıyorum:)saolsun babam mahcup etmedi beni...allah herkesin gönlüne göre versin inşallh)