Nişan nişanımız:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
654
198
veee iki haftalık nişanlı bir çiftiz artık:)) aileler de iyi anlaşıyor çok şükür ,
nişanlılığın en iyi yanı ailenin yanında rahatça ondan bahsedebilmek, onunla rahatça gezebilmekmiş
darısı tüm bekarların başına

sandığımmm:)))

Bir ömür boyu mutluluklar Allah tamamına erdirsin inşallah

Bizde bu pazar nişan alışverişine çıktık
Sandıklarımız aynı:)
Yalnız kaynanam biyerde görmüş süslü püslü illa onu bulcaz dolandık bulamadık benden hevesli bunu aldık
Zaten farketmezdi benim için
Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.:):):)
Darısı benim başıma aminnnnn

Allah tamanina erdirsin. Mutluluklar dilerim. Sandigin icinide merak ettim dogrusu :26:

onların resmi yok malesef... nişandan bir gün sonra sandığımı çeyizimi anneme emanet edip yola çıktım hem çalışıp hem nişan yapmak pek zor

aa ne güzell=) bir de küçük boyu vardı içinde bakım malzemelerini eklicez düğünde :))) Benim sandığımı da görümcem ve kayınvalidem seçmişti ben nişan günü gördüm ama çoook sevdim
Darısı başına inşallah ne zaman nişanın :))))

aa ne güzell=) bir de küçük boyu vardı içinde bakım malzemelerini eklicez düğünde :))) Benim sandığımı da görümcem ve kayınvalidem seçmişti ben nişan günü gördüm ama çoook sevdim
Darısı başına inşallah ne zaman nişanın :))))

evet canım makyaj malzemeleri var bende de ben hiç anlamazdım sözlümde maşallah neler biliyormuş belli etmiyor
sandık alırken annesiyle başladı bunlar ayaklı olsun daha süslü olsun falan:):)
ama hiç farketmez benim içime sindi şükür
nişanıda atlatsam allahın izniyle 8 aralıkta benimde hava güzel olsun nolurrrr

bir bekar olarak amin diim başta

Allah ım mutlulukla tamamına erdirsin......

evet öenmli olan içine sinmesi kayınvalidenin görümcenin hevesli olması çok güzel hep böyle devam etsin inşallah
içanadolu taraflarında yaşamıyorsun demi umarım hava çook güzel olur:87:
biz ocak düşünüyorduk soğuktan korkumuza erkene aldık açıkçası ama iyi de oldu,
düğünü de erkene alıversek mi diyoz şimdi

inşallah devam eder öyle:):)
yok canım istanbuldayım hava şuan güneşli inşallah benim günümde de olur ya:)
gerçi nişan akşam ama olsun hazırlık var öncesinde de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…