• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanımız! <3

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Aminn canım benim, çok teşekkür ederim :KK15:

Çok teşekkür ederim kızlar :KK68:

Ahahaha harikasın :KK53:
Bu soruyu soran ilk kişi değilsin, son da olmayacaksın ama benim cevabım aynı şimdilik, bilmiyorum :KK48::KK70:Belli olunca haber vereceğim kişiler listesine eklendim bebeğim :KK31:
Çok teşekkür ediyorum canımm, inşallah her şey gönlümüzce ve gönlünüzce olur:KK37:

Hahahaha :-)) biliyordum daha nişan günü sormuşlardır kesin :-)
Tamam tatlım bekliyorum haberleri :)
Âmin kuzum âmin Allah razı olsun :)

herşey çok güzel olmuşş canımm Allah tamamına erdirsin..:KK51:özellikle incili nişan kurdalesine bayıldımm da merak ettimm kurdaleyi kesince onu da mı kestiler:oops:tekrar mutluluklarr:KK15:

herşey çok güzel olmuşş canımm Allah tamamına erdirsin..:KK51:özellikle incili nişan kurdalesine bayıldımm da merak ettimm kurdaleyi kesince onu da mı kestiler:oops:tekrar mutluluklarr:KK15:
Çok teşekkür ederim canımm, evet onu da kestiler, inciler saçıldı böyle, çocuklar falan topladı:KK37:

Rabbim tamamına erdirsin canim her sey harika olmus tepsine, yuzuklerinize, elbisene, sacina, nisan mekanikiza, hepsine ayri ayri bayildim:KK37::KK37::KK37:

Merhaba dünya evi,
Kapını birazcık araladık sanırım :KK37:

20.09.2014
Bizim nişan tarihimiz :KK37:
Yüzük tepsimiz, hediyelik sabunlarımız ve söz kadehlerimizi kendimiz yaptık.
Sonra duamız edildi, yüzüklerimiz takıldı, mini bir düğündü adeta :rolleyes::KK70::KK73::KK37:
Her şeyi uzun süre planlayan biri olarak öngöremediğim bi durum vardı ki o da havaların soğuması:-) Nişan için bulduğumuz açık alan artık bu organizasyon için imkansızdı. Nişana sadece 18 saat kala yeni kapalı bi yer bulmamız gerekiyordu çok şükür çok sıkıntı çıkmadan yerimizi ayarladık, inanılmaz güzel bi butik otelin toplantı salonu tam aradığımız yerdi sanki:KK37:

Neyse o gün geldiğinde hiç bir aksiliğin çıkmamasını umut ederek güne başladık, 14:30'daki kuaför randevuma 15:10'da giderek geciktim, haliyle geç çıktım ama tam istediğim gibi oldu saçım ve makyajım, yetiştik çok şükür:KK37:
Aşağıda bi odada bekledik bi süre, sonra bizi çağırdılar, heyecandan ayakta zor duruyordum :-)
Dans istemiyordum, zorlamadılar sağolsunlar, Çok eğlendik, nişanlıma damat halayı falan öğrettik, kaşık havaları, Ankara havaları bizim için olmazsa olmazlar zaten :KK76:
Ardından gece 4'e kadar eğlencedeydik,
Çok güzel bir duygu, ilk önce başkasının nişanına gidiyor gibi hissetsek de, sonradan anlıyor insan nişanlandığını :oops: Bu aralar en sevdiğim kelime 'nişanlım':oops:
Allah isteyen herkese nasip etsin, herkesin gönlünün muradını versin inşallah.:KK36:
Eki Görüntüle 1249944 Eki Görüntüle 1249945 Eki Görüntüle 1249946 Eki Görüntüle 1249947 Eki Görüntüle 1249948 Eki Görüntüle 1249949
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin

bır omur mutluluklarrr evlendınızzmııı acabaaa

Back