- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke hayatımda sizin gibi aklı başında bir dostum olsaydı bana yanlışımı doğruları gösterecek maalesef ki yok ...Burda konu senin haklılığın veya haksızlığın değil ki?Kimse haksızsın da demiyor.Sana saygısı olmayanlara saygı göstermenin anlamı yok.Ve susmak saygı değildir.Kimseye bağır çağır kavga et demiyoruz.Kendini ezdirmemek farklı bir şey.Mecbur deilsin bu insanlara.Nişanlında sana saygı göstermiyorsa,ailesine ezdiriyorsa ona da mecbur değilsin.3 günlük dünya deyip geçme.Evlilik şakaya gelmez.Bugün susarsın susarsın içine atarsın.Evlenirsin yıllar içinde dayanamaz herşeyi dışa vurursun ne saygı kalır ne sevgi.Olan sana olur.
Canım benim,her zaman danışabilirsin.Yol gösterebilirsem ne mutlu bana.iyi dileklerin için teşekkürlerKeşke hayatımda sizin gibi aklı başında bir dostum olsaydı bana yanlışımı doğruları gösterecek maalesef ki yok ...
yorumlarınıza gerçekten hayran kaldım elinize sağlık Rabbim yar ve yardımcınız olsun nazlıdeniz kardeşim amin