nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin TR de olmadığınızı bilmeden yorum yaptım.
Maalesef koşullar burada daha farklı

Bence baştan bu kadar sorunlu bir nişan ise evlendiginizde daha büyük sorunlar olacak benden demesi..herşey maddiyata vurulmuş..iki tarafta kendinxe haklı siz ortada kalmışsınız..benxe zamana bırakın belkide olmaması daha hayırlı

Bana tuhaf gelen şu.Değer veren erkek ay aşkım bu sana çok yakışır prensesler gibi olacaksın der. para lafı etmez ki. Hediye alıyorum gibi düşünür.Parası olmayan adam zaten nişana kalkışmaz.

Ben sizi anlıyorum bende tesetturluyum. Tesettur abiyeler çok pahali gercekten. 2 sene önce oldu benim nisanım ve o zaman bile 3.500 4 bin civarindaydi. Nişanlım ve ailesi alalım demisti düşünün ben onlara hayır diyordum:) en son te o zaman 1.250ye bulduğuma sevinmiştim ama biz söz nişan bir yaptık tam da bu sebepten. Masrafa ne gerek var dedik.
Hem her şeye hayır deyip hem de tutturulması gercekten çok itici. Para muhabbeti yapması da üzücü. Maddi olarak degerlendirmiyorum sadece sizden para kaçırıyor gibi olmasi hoş değil bu zihniyeti diyeyim.
Illa onu sen yap bunu ben yapayım ne böyle görev gibi. Bir avukatın zihnini bu kadar gelistirememesine ayrı şaşırdım

Adam ana kuzusu,cimri ailene ve sana karşı saygısız sakın döneyim deme.

Ben sizin TR de olmadığınızı bilmeden yorum yaptım.
Maalesef koşullar burada daha farklı
Sizde haklisiniz
Ama yorumumda iste ben avrupadayim falan yazsam hava basiyomus gibi olacakti, ki aklimada gelmedi zaten
Ben yazarken saniyorumki herkes biliyo benim Turkiyede yasamadigimi

Nişan kına yapıyoruz derken salon tuttunuz catering mi ayarladınız onun masrafları mi? Bohça dediğiniz seyde de zaten ortak kullanılacak eşyalar yok mu? Eşyanın yarısını ben yapıyorum neredeyse demişsiniz. Bu da çok normal?
Bence siz yarı yarıya ödemek istemiyorsunuz daha çok erkek tarafı masrafın altına girmeli diye bir düşünceniz var ve hayal kırıklığına uğramışşınız. Ben bunu yargılamiyorum herkes isteyebilir dilediğini bazısı da zenginlik ister vs. Karşı taraf da direkt her şeyi 2ye bölmek istemiş, sizi fırsatçı gibi değerlendirmişler. Hayata bakış açısı farklı geldi bana

Bana tuhaf gelen şu.Değer veren erkek ay aşkım bu sana çok yakışır prensesler gibi olacaksın der. para lafı etmez ki. Hediye alıyorum gibi düşünür.Parası olmayan adam zaten nişana kalkışmaz.
bir tek elbise alıyormuş 1 tane de bilezik.fazla bir şey yok yani nişanda.birlikte beğenerek alabilirlerdi güzel bir elbise.çocuğun annesi de gelirdi güle oynaya alınırdı.ama zıtlaşmalar laf sokmalar başlamış onun yerine.fazla yüz göz olunmuş.olunmasa araları düzelirdi konuşarak.ama aileler girdiyse işin içine artık zor

Bence gayet iyi olmuş burda bitmesi. Ben yoruldum okurken. Tamam durumu iyi olmayabilir başta konuşmuşsunuz sonradan bi takım elbise de elbise diye tutturmuş ne saçma

Yanlış anlamayın ama 1500 lira nişan elbisesi mi uygun oluyor ben özellikle 500-600 e aldım ki eşim verebilirdi durumu vardı ama bir kere giyeceğim ne gerek var dedim. Lütfen sevgilinizin durumuna göre biraz düşünün ki eğer beklentiler uymuyorsa ayrılmak en iyisi.

Bence de asıl problem iletişim eksikliği.
Yani bilmiyorum ama bu insanlar hiç mi flört etmedi, ederken hiç mi konuşmadılar şöyle olsun böyle olsun diye.
Aralarındaki meseleleri ailelere yansıtmak, oturup sakince konuşamasak ve birbirlerini maddi meselelerden vurmak bana cahillik gibi geliyor.

ikinizin de parasi yok, ailelerinizin de yok o zaman pardon da neden evleniyorsunuz? ikiniz de keske biraz durumunuzun duzelmesini bekleseydiniz, kendi paranizla evlenince aileler de bu kadar soz sahibi olmazdi.

su durumda kim hakli kim haksiz tartismanin anlami yok cunku bana kalirsa duzelecek bir sey kalmamis.

Piyasadan haberiniz var mi gercekten herşey ateş pahası abiye elbise bu.
1500 tl gayette uygun.
13 yıl önce aldım ben 1000 tlye gelinliğimi şuan herşey almış başını gitmiş.

Oğlan evinde hiç birsey yok kız evi davul zurna dedikleri bu olsa gerek.sen nie kartından ödüyorsun alacak adam zaten onu kabul etmez.artı severek evleniyorsaydınz karşı tarafın durumunu senin daha iyi biliyor olman gerekirdi.yani seviyorum zamanla herseyi alacak maddiyatımız olur deseydin elbiseyi 1500 degilde 150 TL’ye alsaydın ne var ki dmi.istedikten sonra hersey güzel gelir insana.ama şöyle de düşün belki de bu bi bahaneydi daha sonra ayrılık yaşamaktansa bu para mevzuları vesile oldu belkide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…