nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ütü masasini kim alacak. Yahu gercekten oturup şunu sen al bunu ben alim diye konuştunuz mu. Boyle evrensellik mi olur. Kaldi ki adamın takim elbise demesi yanlış. Hadi o bir yanlış yapmış. Hatta ısrarla istemis. Ogretmensin ya. Çalışıyorsan paran vardir. Al bir tane kimseye söyleme bile. Sussun utanır belki. Yok her şeyde sen al diye tutturuyorsa cimri insanla omur geçmez yol yakınken bırakın.. ama bir takim almasaydın yani esin olacak o adam senin. Takim sana feda olsun deseydin belki adam da bir utanır kendine gelirdi ne bilim yanı

Evet tecrübesizim. Yani düşünsenize bir hevesle söz elbisesini atıyorsunuz nasıl olmuş diye , bunu da mı ben alacağım diye birden parlıyor. Daha sonra benimle konuşmuyor yazmıyor. Ve bu zamana dek hiçbir şekilde onu zorlamadım. Hediye vs almadı sorun etmedim. Gönüller bir olsun dedim. Ve aldığım sonuç

Yani ortada cidden bir şey yoktu. İkimizin de mesleği var Allah’a şükür. Kendisi avukat. Öyle böyle işin içinden ikimiz çıkabilirdik ama takım elbise diye bana günlerce trip attı. Sorun üsluptu

üslubu sorun haline getiren kafa yapısı.
yorumlarınızdan gördüğüm iyi niyetlisiniz ama tecrübesizsiniz.
aileleri bu kadar işin içine dahil etmeyin. nişan-düğün büyütülecek şeyler değil, asıl macera düğünden sonra başlıyor. avukat bey evlilik işinde çuvallayacakmış belli ki.
ikinizin arasındaki mevzular aranızda kalmalı, ailesi de olsa laf taşıyorsa, etki altında kalıyorsa yol yakınken kurtulmak inanın şanstır.

ikininiz de çalışıyor musunuz?buna göre de doğru değerlendirebiliriz yorumlarımızı.siz çalışıyorsanız takım elbise almanız lazımdı.ama atanma bekliyorsanız işsizseniz eş adayınızın empati yapıp sizden talep etmemesi lazımdı

Aynen öyle.
Gelinlik zaten damatligin kac kati olur kim bilir. Ustune bir de takisi gelir bunun. Ay bir de biri avukat biri ogretmenmis

Takım elbise alınır sıkıntı değil alırım ben böyle şeylet mesele haline gelmemeli dedim. Ama önceden konuştuğumuz hallettiğimiz için birden böyle yapmasına şaşkın karşıladım. Benimle de ylne konuşmadı. Siz kız tarafı olarak ne yapıyorsunuz ki dedi. Nişan kına yapıyoruz, çeyizimi yapıyorum, ev eşyalarının nerdeyse yarısını alıyorum ama kız tarafı olarak ne yapıyorsunuz diye tepki verdi

Sinirsel, sorunsal erk ark, ev bark derken bıldır ki hurmalar... yok o baska biseydi. Neyse. Ayrilin bence.

Çalışmıyorum dersaneye gidiyorum, kursa ödeme yapıyorum, kpss hazırlık sürecindeyim. Biriktirdiğim para ile almayı düşündüm ama üslup olarak kırıcıydı..

herşeyin en iyisini mi istesin?o zaman kıymetli mi olunuyor?bütçeye uygun olanları istesin demek istemediğinizden emin misiniz?
Evet iştesin yeri gelince insan az ile yetinmesin kadınlar sonra kadın bir çorap bile alsa erkeklerin gözüne batıyor.
Yeni hayat tarzım birde ekonomik kriz olmasaydı daha iyi olurdu.
Zaten herkes bütçesi neyse onu yapıyor. Kimse uçak,yat,kat istemiyor ama bazı erkekler en ucuzunu alsa bile bir yerden olay yapıyor lafım onlara.

Çalışmıyorum dersaneye gidiyorum, kursa ödeme yapıyorum, kpss hazırlık sürecindeyim. Biriktirdiğim para ile almayı düşündüm ama üslup olarak kırıcıydı..
işi gereği vardır evden bir takım giyip gelseymiş.şaşkınım takım elbise yüzünden sevgi bitiyor saygı bitiyor.

bazı kronik dönemler oluyor. Belki de öyle bir döneme denk geldi. O an sıkışıktı.
Yani durumu olmadığını bildiği halde hadi al demek, bunu gelenek adı altında meşrulaştırmak bana tuhaf geliyor. Ben nişanlımın durumu bilsem bir arkadaşımdan ödünç alırım elbisemi yine yaparım.
Bence bu tamamen aradaki iletişim kopukluğundan

Çalışan biriyseniz maddi birikiminiz varsa dediğiniz mümkün.Aileler maddi olarak karşılıyorsa illa ki karışıyorlar beklenti içine giriyorlar.

cimri adamlara ve ailesineyse orda haklısınız.ama olmayan maddiyattan da arkadaşla akrabayla itişerek istenmez.en baştan seçilmeyecekti istekler fazlaysa dar gelirli eş.

dusun simdi bu kadar basit bir konuyu bile cozemeyip boyle tepki veriyorsa yarin daha buyuk konularda senin kalbini nasil kiracak. bir de annenle saygisizca konusmus, cok gorgusuz demek. annen istedigi kadar yanlis yapsin, onunla konusurken dikkatli olmasi gerek. ancak buyuklerin birbiriyle konusmasi gerek. bu kalkmis hesap soruyor. emin ol annen seni korumasaydi daha cok mahvederlerdi seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…