Nişanım,Kınam ve Düğünüm 🥰

Ya belki konu sahibi yanlış anlayacak ama tabikide kendisine mutluluklar hayirlar diliyorum sadece merakimdan sosyal medyada da çok görüyorum neden bi kaç saatlik eğlence için bu kadar kıyafet değişimi yapiyolar bide ne alaka muzigi eglenceyi durduruyolar kiyafet degistirip bi daha bi daha :KK30:o kadar çok degistiriyolar ki hiçbir şekilde anlam veremedigim gibi alakasız buluyorum yani demeseler bu benim kinam diye anlamam başka bi eğlenceye gitti derim o_O ben biraz geriyim herhalde 😅

Ben de anlamiyorum bunu. Ben de evliyim ve boyle seyleri hic paylasip mutlu olmadim mesela. Belki 4 kiyafet degistirmedigim icindir :) degisecek olsam evlenmekten de vazgecerdim resmen eziyet bana gore. 4 kiyafet degistim paylasmak istedim kismini bu sebeple hic anlayamadim. Allah mutlu mesut etsin de bana ne? Sanirim ben de geriyim.

Ben de anlamiyorum bunu. Ben de evliyim ve boyle seyleri hic paylasip mutlu olmadim mesela. Belki 4 kiyafet degistirmedigim icindir :) degisecek olsam evlenmekten de vazgecerdim resmen eziyet bana gore. 4 kiyafet degistim paylasmak istedim kismini bu sebeple hic anlayamadim. Allah mutlu mesut etsin de bana ne? Sanirim ben de geriyim.
Bu arada eğlence durmuyor insanlar eğlenmeye devam ediyor bu bizim kültürümüz ve ben kültürümü çok seviyorum kültürümü bence çokta güzel oluyo kimse beğenmek durumunda değil kimse küçümseyici dalga geçici yorumlarda yapmak zorunda değil dimi ?

Baktım diğer insanlara hiç kötü yorum yapılmamış beni insanlar nedense yargılıyor keşke paylaşmasaydım

Bu arada eğlence durmuyor insanlar eğlenmeye devam ediyor bu bizim kültürümüz ve ben kültürümü çok seviyorum kültürümü bence çokta güzel oluyo kimse beğenmek durumunda değil kimse küçümseyici dalga geçici yorumlarda yapmak zorunda değil dimi ?

Inanin dalga gecmedim. Allah mutlu mesut etsin. Kulturunuzmus ona da saygi duyuyorum. Evliligin devaminda mutlu olmaniz onemli sadece. Yoksa 10 kiyafet de degisseniz bunun evliliginize bir katkisi olmaz. Bu yuzden bu kafayi anlamiyorum.

Inanin dalga gecmedim. Allah mutlu mesut etsin. Kulturunuzmus ona da saygi duyuyorum. Evliligin devaminda mutlu olmaniz onemli sadece. Yoksa 10 kiyafet de degisseniz bunun evliliginize bir katkisi olmaz. Bu yuzden bu kafayi anlamiyorum.
Zaten mutluyum ben evliliğe zaten bir katkısı yok sadece gelenek görenek tanıtmak istedim diye öyle belirttim gösteriş yapmadım

Neden dalga geçildi bu konuda? baktım baktım göremedim

X