- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- Konu Sahibi Ecolina1995
Paylaşmak istedim paylaşınca mutlu oluyorum kınamda 6 adet kıyafet değiştim Eki Görüntüle 2707672
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MutluluklarPaylaşmak istedim paylaşınca mutlu oluyorum kınamda 6 adet kıyafet değiştim Eki Görüntüle 2707672
Size öyle gelmiştir lens makyaj felan varya ondan bide ben çok uzun boylu iri biriyimSamimi bir sey soylemek istiyorum sac renginizi kumrala cevirin bence. yasiniza bakinca cok sasirdim 10 yas daha buyuk gorunuyorsunuz bu renkle.
Hem dalga gecer gibi niye yorum yapıyorsunuz ?Fotograflarda 6 farkli kiyafet gorunmedigi icin 6 kiyafet degistim yazmis bir de bakin 6 kiyafet, o kadar cok yani, çatlayın
Boyunuz cok guzel bence kilonuz da oyle. Düğün fotoğrafınızda cok büyük görünüyorsunuz bence.Size öyle gelmiştir lens makyaj felan varya ondan bide ben çok uzun boylu iri biriyim
Ben sarı seviyorumBoyiniz
cok guzel bence kilonuz da oyle. Düğün fotoğrafınızda cok büyük görünüyorsunuz bence.
Teşekkür ediyorumBoyiniz
cok guzel bence kilonuz da oyle. Düğün fotoğrafınızda cok büyük görünüyorsunuz bence.
Çok teşekkür ederim bebeğimÇok hoş görünüyorsunuz
Fakat buraya video ekleyemiyoruzz ya hani bazı kıyafetlerim videoda ondanMutluluklar
6 Farkli kiyafet fotosu bekledim ama goremedim
SağolAllah mesut etsin ömür boyu
Ya belki konu sahibi yanlış anlayacak ama tabikide kendisine mutluluklar hayirlar diliyorum sadece merakimdan sosyal medyada da çok görüyorum neden bi kaç saatlik eğlence için bu kadar kıyafet değişimi yapiyolar bide ne alaka muzigi eglenceyi durduruyolar kiyafet degistirip bi daha bi daha o kadar çok degistiriyolar ki hiçbir şekilde anlam veremedigim gibi alakasız buluyorum yani demeseler bu benim kinam diye anlamam başka bi eğlenceye gitti derim ben biraz geriyim herhaldeFotograflarda 6 farkli kiyafet gorunmedigi icin 6 kiyafet degistim yazmis bir de bakin 6 kiyafet, o kadar cok yani, çatlayın
Boşnaklarda boyle bir gelenek var. Altin taki gosteris onlarda cok yaygin. Topuzlari bile özel. Bosnak topuzu deniyor kocaman kocaman. Kiyafet de ayni mantikta iste daha cok giymek daha cok takmak hepsi daha cok paraya sahip oldugunu gösteren seyler. Mesela burada 6 tane kiyafet görünmüyor ama yine de belirtiyor 6 adet kiyafet giydigini.Ya belki konu sahibi yanlış anlayacak ama tabikide kendisine mutluluklar hayirlar diliyorum sadece merakimdan sosyal medyada da çok görüyorum neden bi kaç saatlik eğlence için bu kadar kıyafet değişimi yapiyolar bide ne alaka muzigi eglenceyi durduruyolar kiyafet degistirip bi daha bi daha o kadar çok degistiriyolar ki hiçbir şekilde anlam veremedigim gibi alakasız buluyorum yani demeseler bu benim kinam diye anlamam başka bi eğlenceye gitti derim ben biraz geriyim herhalde
Evet ben Üsküplüyüm doğrudurBoşnaklarda boyle bir gelenek var. Altin taki gosteris onlarda cok yaygin. Topuzlari bile özel. Bosnak topuzu deniyor kocaman kocaman. Kiyafet de ayni mantikta iste daha cok giymek daha cok takmak hepsi daha cok paraya sahip oldugunu gösteren seyler. Mesela burada 6 tane kiyafet görünmüyor ama yine de belirtiyor 6 adet kiyafet giydigini.
Üsküplüyüm yani Arnavut’um Boşnak ve Arnavut’larda böyle oluyor doğruYa belki konu sahibi yanlış anlayacak ama tabikide kendisine mutluluklar hayirlar diliyorum sadece merakimdan sosyal medyada da çok görüyorum neden bi kaç saatlik eğlence için bu kadar kıyafet değişimi yapiyolar bide ne alaka muzigi eglenceyi durduruyolar kiyafet degistirip bi daha bi daha o kadar çok degistiriyolar ki hiçbir şekilde anlam veremedigim gibi alakasız buluyorum yani demeseler bu benim kinam diye anlamam başka bi eğlenceye gitti derim ben biraz geriyim herhalde