nişanı attım...

Amin canım güzel dileklerin için minnettarım çok teşekkür ederim....

her ne kadar yaşananlar üzüntü ve acı verici olsa da hakkınızda çok ama çok hayrlı olmuş bence. annenizin duası başınızdaymış.
böyle bir insan azmanıyla ömür geçmezdi zaten.
rabbim yolunuzu açık etsin

kesinlikle çok hayırlı olmuş çünkü ne bu yapılanları unutabilirdin ne de onlar değişirdi...hatta katlanarak devam ederdi üzüntün...bundan sonra herşey istediğin gibi olur umarım ve iyi insanlarla karşılaşırsın..

çok doğru bi karar vermişsin bu işi tamamen bitirerek . çok çok geçmiş olsun Allah karşına iyi insanlar çıkarır inşallah...

ağzım açık birşekilde okudum gerçekten çok üzücü yani...iyiki nişanı atmışsın ,böyle insandan hayır gelmezdi sana ne demek ya laflara bak,git mevlüt okuttur gerçekten allah yardım etmiş sana.

sakın ona geri dönmeeee sakın terbıyesizler adam mı bunları yapan ya hata yapmak ilerde bosanmak ıstemıyorsan sakın o adamla evlenme

yazdıklarının çoğunu okudum ama okuyamadığım kısımlarda olmadı değil tatlım böyle bir insandan kurtulduğun için yat kalk dua et bence sonrasında ayrılık olacağına öncesinde olsun daha iyi, sana el kaldırmış dangalak herif sen böyle birini nasıl kabul ettin görücü usulü değil herhalde anladığım kadarıyla görüştüğün biri. her neyse arkana bile bakma derim bununla evlenmiş olsan ben sana söyliyim mutsuzluk, gözyaşı,sıkıntı, ezilme hatta şiddet kim ömrünü sevgi içinde geçirmek varken böyle bir hayatı isterki bile bile uçuruma yürümek gibi birşey. baksana o zenginlikte sana bir halıyı bile çok görüyo paraları kabrine götürecek herhalde ilerde seni seven değer veren ve el üstünde tutan birileri muhakkak çıkacaktır karşına sakın üzülme böyle bir insan için değmez. o derdine yansın kendi kaybı ve kendi ayıbı. hakkında herşeyin hayırlısı öptm kocaman

Sagol arkadaşım buradaki herkese de çok teşekkür ediorum aklımı daha bir başıma toplamamı sağladılar .. inşallah karşıma çıkıp bana bir kötülük yapmaya kalkışmaz bundan da o zararlı döner zaten.. inşallah doğru insan günün birinde çıkacaktır karşıma... güzel bir kalbin var güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum sizler hepiniz çok iyi insanlarsınız herkesin hakkında inşallah hayırlısı olur en güzl günler bizim olur inş. seninde herşey gönlünce olsun yüreğine ellerine sağlık bn de senii öptüm kocaman kocamannn :))

ay canm sen yakanı kurtarmıssın dua et. anne duası almışşsın erkenden kurtulmuşşun allah en iyileriyle karsılaştırsın inş

aynı şekilde 2 sene önce bende nişan attım hiç pişman değilim ayrıldıktan sonra daha neleri aklına gelir iyi yapmışım dersin böylesine sabredince karşına çıkan yeni insanlar sana melek gelir sabır birşeyi çözmez evlenmeden önce bitmesi iyi olmuş evlendikten sonra senin sabrın bitecekti.Genelde insanlar ne der diye düşünülür bana herkes iyiki ayrıldın dedi çevrendeki insanlarda farkındadır sana sebep olmak istemezler ben pişman olmadım şimdi başkasıyla nişanlıyım umarım sende olmazsın.

ya gercekten agzım acık okudum cok şaşırdım ya
bende nişanlıyım tabi ki sorunalr oluo ama ksinlikle bu boyutlarda değil bide biz daha düğün olayına girşmedik insanlar ozman sıkıntı cıkar diyorlar ama cok normal neticede.
Gercekten iyi dayanmışşsın inş Allah karşına iyi birini cıkarır.

Ay okurken o eski diyorum bak o kişi yi bogasım geldi ne terbiyesiz şey ya kurtulmuşssun kardeş o dengesizden sakınnnnnnnnnnnnnnnn barışma ne derse desin can çıkar huy çıkmaz çok bile beklemişsin değişmesini değişmez arkadaşım cimri olmasını geç kaba ve saygısız biri sana ne mutluluk verebi,lir bilemiyorum hayırlısı ile hayatına zamanı gelince biri gelir kes baglarını onunla aileni de seni de üzmelerine izin verme bu arada hoşgeldin aramıza:)

ah canım benim neler yaşamışın çok üzüldüm :2:ama çok da sevindim
çok geç olmadan iyiki atmışın nişanı çünkü bu insan evlendikten sonra sana neler yapardı çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

Sadece ilk sayfayı okudum hemen yazmak istedim gün gelecek hayatımda verdiğim en doğru karar nişanı atmak diyeceksin buna emin ol.
ileride düzelir değişir dediğin inan bana değişmek bir yana daha beter oluyor.allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Elalem ne der diyede aklından sakın geçirme bir defa geliyoruz hayata ve hatanın neresinden dönersen kardır derler.

her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.. Allah korumuş seni , kendini olabileceklere yani ayrıldıktan sonra nasıl hissedeceğine hazırla ve yaptıkları tüm terbiyesizlikleri vur yüzlerine.. hanımlıktan , alttan almaktan anlamayana, çatır çatır söylemek lazım herşeyi.. zor şeyler yaşamışsın , duyduklarına herkes kolay kolay susmaz.. hep söylüyorum mutlu olmak varken , seni mutsuz edecek bir insanla olmak neden..? hayat insana çok farklı şeyler sunabiliyo.. inşallah bundan sonra her ne karar verirsen ver çok mutlu olursun..

rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah zor böyleleri evlnmekte seni çok iyi anlıyorum şuan evlilik için hazırlık yapıyoruz zor zamanlar geçiriyoruz cimri insan ile zaman geçmiyor

sende Peygamber sabrı varmış Bu zamana kadar Nasıl sabrettıysen..

Sabırla okumaktan söz etmişsiniz ya inanın ellerim titredi okurken.

Siz ne sabırlı insanlarsınız ailece böyle..

Bu anlatınlar, aman Allah'ım ne saygısızca, ne zalimce durumlar.

Çok şükür etmeniz lazım, evlenmeden bu hallerini gördünüz diye.

Bırakın affetmeyi, yaşadığınız tek bir cümlenin, bir olayın bile affı yok.

Hele hele tümünü bir araya getirdiğinizde..

Annenize bile söylediklerinden dolayı Allah ıslah etsin onu.

Pişman olacak biri varsa o da odur.

Ne olur Dünyayı ayağınızın altına sererse dahi affetmeyin..

İnşaallah bundan sonra çok çok mutlu olursunuz..

sakın sakın sakın sakın kararından dönme ayrıl gitsin
hayatını zindan etmeye değer mi?
daha şimdiden sana bunları yapan adam evlenince ne hale gelecek tahmin edemiyorum
kaç kurtar kendini derhal yüzüne bile bakma

hadi ayrılmadın diyelim ne kazanacaksın?
koca diye yanında bile gezdiremezsin o ayıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…