- 31 Mart 2015
- 159
- 82
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
bunu söyleyeceğini biliyordum. çok benzerlerini yaşadım. ama şöyle oluyor sonunda. ne karşı tarafın ne de ailenin sana güveni ve inancı kalmıyor. istemiyorum ayrılıcam dediğinde bile kararlı da olsa ciddiye almıyorlar seni. bu daha acı. bence geri dönme ihtimalin varsa biraz zmn ver kendinize. bu saçma gelio böle durumlarda ama madem bayramı bekliolar bayrama kadar görüşmeyin. o gün de hemen karar vermek zorunda değilsiniz. benzer bir şey yaşadım ve sonu psikiyatrda bitti.kendime bu pişman olmama konusunda hiç güvenmiyorum(
ben bayramda da görüşeceğimizi sanmıyorum daha önce yaptığı gibi 2 ay sonra gelir özür diler ama bu sefer de iş işten geçer farz edelim ki tekrar deneme kararı aldık yaz bitene kadar görüşmeyeceğim onunla neler olacağını bilmiyorum ya kafam çok karışık az önce iş yerinde müdürüm beni birisinin eğer iznim olursa istemeye geleceğini çok efendi birisi olduğunu falan söyledi ben de daha 10 gün oldu nişan atalı ayıp olur eşyalar bile ben de dedim ne dediğimi inan bilmiyorum karışık durumlar içerisindeyim.bunu söyleyeceğini biliyordum. çok benzerlerini yaşadım. ama şöyle oluyor sonunda. ne karşı tarafın ne de ailenin sana güveni ve inancı kalmıyor. istemiyorum ayrılıcam dediğinde bile kararlı da olsa ciddiye almıyorlar seni. bu daha acı. bence geri dönme ihtimalin varsa biraz zmn ver kendinize. bu saçma gelio böle durumlarda ama madem bayramı bekliolar bayrama kadar görüşmeyin. o gün de hemen karar vermek zorunda değilsiniz. benzer bir şey yaşadım ve sonu psikiyatrda bitti.
ben bayramda da görüşeceğimizi sanmıyorum daha önce yaptığı gibi 2 ay sonra gelir özür diler ama bu sefer de iş işten geçer farz edelim ki tekrar deneme kararı aldık yaz bitene kadar görüşmeyeceğim onunla neler olacağını bilmiyorum ya kafam çok karışık az önce iş yerinde müdürüm beni birisinin eğer iznim olursa istemeye geleceğini çok efendi birisi olduğunu falan söyledi ben de daha 10 gün oldu nişan atalı ayıp olur eşyalar bile ben de dedim ne dediğimi inan bilmiyorum karışık durumlar içerisindeyim.
aman aman sakın. böle bi zamanda böle bi hata yapma. sakın sakın. birden ben panik oldum. direk ayrılma sebebin bu die düşünürler. böle bi zamanda kimseye ihtiyacın yok aslında. burdan yazışmak insanların fikirlerini almak çok iyi geliyor. ben de benzer şeyler yaşadığım için çok çok iyi anlıyorum seni. çok klişe ama zaman herşeyin ilacı gerçekten. karar vermek zorunda hissettikçe kendini hata yapıyor insan. zamana bırak. tam anlamı ile zamana. sadece ailene şunı söyle, görüşmek istemiyorum. yarın öbürgün ne olur bilmiyorum ama bana zaman verin. en doğru kararı ancak bu şekilde alabilirim de. çünkü barışma ihtimalin var. böyle zamanlarda söylenen sözleri sonra yutmak zorunda kalmak daha çok soğutuyor insanı ilişkiden. o yüzden keskin olma. evet hoş bir durum değil evet bitirmen mantıklı ama duygu da var bu işin içinde. sakin olmaya ve yorumsuz kalmaya çalış. benim benzer olayı yaşamamın üzerinden 4 ay geçti hala karar verebilmiş değilim. evlenebilir miyim bu adamla die. ailenden zaman iste. karşı tarafla da şimdilik muhatap olma. bence tabi :) dilersen özelden de yazabilirsin bana:)ben bayramda da görüşeceğimizi sanmıyorum daha önce yaptığı gibi 2 ay sonra gelir özür diler ama bu sefer de iş işten geçer farz edelim ki tekrar deneme kararı aldık yaz bitene kadar görüşmeyeceğim onunla neler olacağını bilmiyorum ya kafam çok karışık az önce iş yerinde müdürüm beni birisinin eğer iznim olursa istemeye geleceğini çok efendi birisi olduğunu falan söyledi ben de daha 10 gün oldu nişan atalı ayıp olur eşyalar bile ben de dedim ne dediğimi inan bilmiyorum karışık durumlar içerisindeyim.
Ben sevgiliyken de nişanlıyken de isteyenler oldu yani benden hoşlandığını istemeye gelmek istediklerini ya da nişanlandığımı öğrenip nişanlanmasaydı biz isteyecektik diyenler nişanlımı yanıma yakıştırmayanlar çok oldu onunla birlikteyken bunların hiçbirisi kafamı karıştırmadı onu çok seviyordum hala içimde sevgi var ama eskisi gibi değil bana küfrettiği için saygım bitti önüme bakmaya çalışıyorumbu tür seyler kafani karistiriyo olmasin? nisanlini gercekten sevdigine emin misin?
tamam söylediklerine önem vereceğim teşekkür ederim.aman aman sakın. böle bi zamanda böle bi hata yapma. sakın sakın. birden ben panik oldum. direk ayrılma sebebin bu die düşünürler. böle bi zamanda kimseye ihtiyacın yok aslında. burdan yazışmak insanların fikirlerini almak çok iyi geliyor. ben de benzer şeyler yaşadığım için çok çok iyi anlıyorum seni. çok klişe ama zaman herşeyin ilacı gerçekten. karar vermek zorunda hissettikçe kendini hata yapıyor insan. zamana bırak. tam anlamı ile zamana. sadece ailene şunı söyle, görüşmek istemiyorum. yarın öbürgün ne olur bilmiyorum ama bana zaman verin. en doğru kararı ancak bu şekilde alabilirim de. çünkü barışma ihtimalin var. böyle zamanlarda söylenen sözleri sonra yutmak zorunda kalmak daha çok soğutuyor insanı ilişkiden. o yüzden keskin olma. evet hoş bir durum değil evet bitirmen mantıklı ama duygu da var bu işin içinde. sakin olmaya ve yorumsuz kalmaya çalış. benim benzer olayı yaşamamın üzerinden 4 ay geçti hala karar verebilmiş değilim. evlenebilir miyim bu adamla die. ailenden zaman iste. karşı tarafla da şimdilik muhatap olma. bence tabi :) dilersen özelden de yazabilirsin bana:)
işte ben de evlenip boşanmak istemedim şimdi ayrılmak dul kalmaktan iyidir neticedebence sakin bir araya gelmeyin canim, simdi boyle ise kesin bosanirsiniz ileride. saygi bittimi gerisi de bitiyor zamanla
aynen oyle, ben nisanliyken atamamistim, 3 ay surdu evliligim. olan bana olduişte ben de evlenip boşanmak istemedim şimdi ayrılmak dul kalmaktan iyidir neticede
Üzüldüm.Nasılsın şimdi iyi misin ?aynen oyle, ben nisanliyken atamamistim, 3 ay surdu evliligim. olan bana oldu
o zamanlar babam beni kabullenmedi, yasim 21 di, bir kac ay sonra aile ici gecimsizlikten sigamadim o eve, ve tasindim evden. o benim hayatimi kaydirdi resmen, attigi iftiralar mi, yalanlar mi aldatmasi mi, uyusturucusu mu, iyi saklamis anlayamadim bir de genclik, saftim o zaman. sonrasi yakami birakmadi, arkamdan konustu, alti yil sonra bana yazmis sosyal medya dan, hani ben kotuydum? engelledim hemen onu. simdi yeniden evliyim. ama cok kotu gunler gecirdim cok zordu benim icin. cunku tutucu bi ailem vardi, yilan halalarim. mahvettiler beni ozellikle halamin iki yuzlulugu.Üzüldüm.Nasılsın şimdi iyi misin ?
Ne gelirse şu akrabalar yüzünden geliyor zaten el daha iyi şimdi mutluysan evliliğine sahip çık rabbim yüzünü hep güldürsün acılarını unuttursun sana inşallaho zamanlar babam beni kabullenmedi, yasim 21 di, bir kac ay sonra aile ici gecimsizlikten sigamadim o eve, ve tasindim evden. o benim hayatimi kaydirdi resmen, attigi iftiralar mi, yalanlar mi aldatmasi mi, uyusturucusu mu, iyi saklamis anlayamadim bir de genclik, saftim o zaman. sonrasi yakami birakmadi, arkamdan konustu, alti yil sonra bana yazmis sosyal medya dan, hani ben kotuydum? engelledim hemen onu. simdi yeniden evliyim. ama cok kotu gunler gecirdim cok zordu benim icin. cunku tutucu bi ailem vardi, yilan halalarim. mahvettiler beni ozellikle halamin iki yuzlulugu.
sanırım evet bir de arkamdan işten çıkmadı ben de onu bıraktım demiş bana kız mı yok demiş yani doğruysa eğer saygısızCanim cok uzdum. Zorla evlendirecek degiller ya neden bu kadar korkuyosun babandan bu senin hayatin onlar degil sen paylasacaksin bu saygisizla hayati. İlerde daha buyuk laflar edince bosanmak daha zor degil mi? Ask gelip gecici onemli olan saygi sadakat. Bence kurtulmaya bak hemen. Babana da resti cek artik bitti uzatmayin de hatta mumkunse aglama krizlerine gir ortaligi kir dok ki ciddiyetini anlasinlar. Surekli ayrilip barismanizdan dolayi ciddiye almiyolar seni suan anladigim kadariyla.
bunu dediyse o baban seni napar eder işten çıkartır yalnız..seni o çocuğa kakalamaya aşırı meraklı zira biliyorsun dikkat et kararlı dur..sanırım evet bir de arkamdan işten çıkmadı ben de onu bıraktım demiş bana kız mı yok demiş yani doğruysa eğer saygısız
Sanmıyorum ama eğer bana kız mı yok yani bunu söylediyse babamı falan dinlemem dönmem isterse babam beni reddetsin işten de çıkmayacağım, çıkartamayacaklar.bunu dediyse o baban seni napar eder işten çıkartır yalnız..seni o çocuğa kakalamaya aşırı meraklı zira biliyorsun dikkat et kararlı dur..
bir araya gelirsek bizi mutlaka barıştırırlar nişanlım zaten sevdiğini söylüyormuş ama gururdan gelemez yanıma illa birileri ön ayak olsun ister annesi her gün ağlıyormuş nişanlım astım hastası oldu ilaç kullanıyor ya ben napıcam bilmiyorum
Ben emar ultrason yaptırdım sonuç almaya gittim bildiği halde o gün küsüz diye aramadı bile bir kerede telefonda nefes alamadım çok kötü oldum telefonu kapattı gerizekalıya boş ver delimisin sakıın acıma acınacak duruma düşersin bir ömür böle geçmiyor evlenin üstüne bile yürür senin nişanlıyken gurur yapan erkek evlenince kaplan olur gururdan ölür hiç yanaşmaz yanına sen kapanırsın hep ayaklarına görünen köy kılavuz istemez .sen hasta ol bakalım sana acıyan olmadığ gibi bide tekme yersin unutma bunu
Ben emar ultrason yaptırdım sonuç almaya gittim bildiği halde o gün küsüz diye aramadı bile bir kerede telefonda nefes alamadım çok kötü oldum telefonu kapattı gerizekalı
Bu işlere keşke bulaşmasaydım sevdim, güvendim bana yanlış yapmaz bu adam dedim inandım ona hata ben de aptal kafam.tatlım hakikat bu herkes için geçerli sadece senin için değil sen hastaysan onlarda hastadır