-
- Konu Sahibi usuyenprenses
harika kararlı olduğunu kararlı tavrından asla dönmeyeceğini belirtmişsin keşke ben de senin gibi olabilsem açıkçası görmeye korkuyorum çünkü ne olursa olsun içimdeki sevgiye aşka yenik düşebilirim bunun için bir araya gelmek istemiyorum
benim de hatalarım oldu dediğim gibi zamanında çok üstüne gittim 3 saat aramadı diye ayrıldığım oldu benim dediğim saatte evde olmadı diye ayrıldığım oldu iş yerine geldi özür diledi defalarca zamanında benim için çok şey yaptı ama ben neden öyle davrandığımı anlamıyorum şımarıklık etmişim şimdi hatalarımı görebiliyorum bir yere çıkmasına bile izin vermezdim akrabalarımı görmeye şehir dışına çıkıcam sadece birkaç gün dese olay çıkartırdım sanırım bunlar hep birikti şimdi değiştim düzeldim ama bu sefer de o geçmişi sürekli hatırlatarak ilişkimizi yıprattı en son da istediklerini yapmadığım için küfretti saygısızlık etti tamamen bitirdim ben deevlenip çekeceksin.
böyle düşünüyorsan bitiremezsin .
saygıyı kim bitirdi sence
sen mi o mu.
evet anlattım yani böyle bir insan değildi değişti bilmiyorum ya sabrını tükettim ya da nişanlandık diye kaybetme korkusu mu kalmadı da bana istediğini söyleme hakkı buldu kendinde bilmiyormonun size yaptigi yanlislari, hakaretleri düsünün ve ilerde evlendiginizde size nasil davranir onu akliniza getirin. Inanin bir insan yedisinde ne ise yetmisindede odur. Ben bu söze inanirim. Bir insani kolay kolay degistiremezsiniz.
Babaniza anlattinizmi size yaptigi saygisizliklari ????
korkma ben kocamla hiç düşünmediğim bir anda tanıştım 3 görüşme 4 te nişan 4,5 ay içinde toplamda evlendim. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz. Sen sana değer verebilecek biriyle kur yuvanı...sana her gün sen kimsin kapa çeneni sen ne bilirsin otur yemeğini yap sen ne anlarsın gibi seni bitirecek cümleler kuracak seni psikolojikman bitirecek ve ezecek bir adamdan uzak dur..çok haklısın adam gibi adam da kalmadı korkuyorum bulamayacağım ömrüm hep sürekli kavga eden anne baba ile ev iş, iş ev ikileminde geçecek diye
yani sanki karşılıklı bitmiş gibi saygıbenim de hatalarım oldu dediğim gibi zamanında çok üstüne gittim 3 saat aramadı diye ayrıldığım oldu benim dediğim saatte evde olmadı diye ayrıldığım oldu iş yerine geldi özür diledi defalarca zamanında benim için çok şey yaptı ama ben neden öyle davrandığımı anlamıyorum şımarıklık etmişim şimdi hatalarımı görebiliyorum bir yere çıkmasına bile izin vermezdim akrabalarımı görmeye şehir dışına çıkıcam sadece birkaç gün dese olay çıkartırdım sanırım bunlar hep birikti şimdi değiştim düzeldim ama bu sefer de o geçmişi sürekli hatırlatarak ilişkimizi yıprattı en son da istediklerini yapmadığım için küfretti saygısızlık etti tamamen bitirdim ben de
evet anlattım yani böyle bir insan değildi değişti bilmiyorum ya sabrını tükettim ya da nişanlandık diye kaybetme korkusu mu kalmadı da bana istediğini söyleme hakkı buldu kendinde bilmiyorm
evet konuştuğum zamanlar oldu ama o eskidendi yani nişanlandığımdan beri hiç öyle bir şey söylemedimyani sanki karşılıklı bitmiş gibi saygı
siz de onun hayatına saygı duymamışsınız.
kışkançlık ya da kısıtlamalar sevgi ile karıştırılmış.
belki siz de bu dönemlerde hakaretvari konuştunuz
çok teşekkürlerkalbinin sesini dinle. Mutsuz olacagin bir adim atma, sirf cevrenizdekiler sizi baristirmak istiyor diye...
Lütfen kendin icin Dogru olan yolu sec. Inan daha iyi insan cikacaktir karsina.
Hakkinda hayirlisi olsun.
karşılıklı saygı şart.evet konuştuğum zamanlar oldu ama o eskidendi yani nişanlandığımdan beri hiç öyle bir şey söylemedim
Bu konuyla ilgili çok fazla konu açtığımdan durumu biliyorsunuz.
Nişanlımla sürekli ayrılıp barışıyorduk.Aileler ya da birileri aracılık edip bizi bir araya getiriyordu,bir araya gelince de küs kalamıyoruz.
10 gün önce eski nişanlımla konuşma sırasında gene tartışma çıktı. Aslında bir şey yoktu çalıştığım işte erkekler için çalıştığımı ima etti (mimarlık firması erkek çalışan çok) ben de bunun üzerine kızdım gene de tartışma çıkmasın sen haklısın dedim sustum, sonra sen kimsin tarzı konuşmaya başladı seninle konuşmak istemiyorum dedim çok da umurumda, varlığında yokluğunda zarar dedi.Aradım bunu akşam bize gel dedim , bitirmek istiyorsun demi dedi ben nişanlıma daha önceki konulardan dolayı soğuk davranıyordum ayaklarına mı kapanacağım sen kimsin dedi, zaten nişanlınım dediğim zaman ne nişanlısı tarzı konuşup beni aşağılamaya çalışıyordu. Sen kimsin lafına da sinir olurum biliyor, beni istemiyor musun diye sordu istemiyorum dedim. Ertesi gün babama gitmiş anlatmış, sonra mesajlaştık hazmedemedi ki bu durumu salak,gerizekalı eşek çıktığı seferden at olarak dönmez insan olamadın hayvansın dedi. İşte bu cümleden sonra bendeki ona olan saygı bitti.Saygı bitince aşkında bir anlamı olmuyor zaten.
Aileme,akrabalarıma herkese anlattım tabi kabul etmek istemediler onu çok seviyorlardı bana aman bırakma aman olur hata affet gibi şeyler söylediler. Annem de çok seviyor ama böyle söylediyse olmaz dedi babamda ilk anlattığımda tamam arama sakın bitti dedi ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi ne bitmesi çocuk oyuncağı mı dedi. Bana saygısı olmayan bir insanın hayatımda bir yeri olmadığını düşünerek kafamdan da sildim onu.Daha önce çok ağladım ayrılıklarımızda ama bu 10 günlük süre de bir kere bile ağlamadım, kendime hep sana saygısı olmayan bir insan için gözyaşı dökmeyeceksin dedim. Nişanlım ayrılma kararımdan 1 gün sonra beni aramıştı baban eşyalar kalsın diyor napacağız diye ben de eşyaları vermek istiyorum sen babama bırak dedim o da o zaman sen de oraya bırak ben alırım dedi tamam dedim bir şeyler söylüyordu dinlemedim kapattım. Sanırım benden tekrar deneyelim, bırakma dememi bekliyordu ki kararlı tavrım onu şaşırttı eşyaları bırakmamış.
Şimdi bana nişanda takılan takılar var 10 gün geçti eşyaları vermek istiyorum baba altınlar var yanlış anlarlar diyorum sen karışma diyor ikimiz de bitsin istiyoruz diyorum ben babasıyla halledeceğim sen karışma diyor.Belki eşyaları gönder diyeceksiniz ama babamın haberi olmadan gönderirsem evde kıyamet kopar, babam çok büyük olay çıkarır ters bir insan.Nişanlımın ablası ile kocası kuzenime sen onunla konuş seni dinler demişler. Bana geldi sizi son kez bir araya getirmek istiyorum lütfen beni kırma dedi hayır onu kesinlikle görmek istemiyorum dedim. Babaların aklında bizi bayramda barıştırmak var bayramdan önce eşyaları vermem lazım babamı nasıl ikna edebilirim ?
Sen böyle kararsız kalırsan bir küsüp barışırsan tabiki babanda sizi barıştırmak ister eğer aileler sizi biraraya getirse bile kapıyı çarp çık git en nefret ettiğim erkek kızın ailesine çok iyi davranıp kıza köpek gibi davranan. Sen kimsin diyen bir erkeği ben hayatımdan defederdimBu konuyla ilgili çok fazla konu açtığımdan durumu biliyorsunuz.
Nişanlımla sürekli ayrılıp barışıyorduk.Aileler ya da birileri aracılık edip bizi bir araya getiriyordu,bir araya gelince de küs kalamıyoruz.
10 gün önce eski nişanlımla konuşma sırasında gene tartışma çıktı. Aslında bir şey yoktu çalıştığım işte erkekler için çalıştığımı ima etti (mimarlık firması erkek çalışan çok) ben de bunun üzerine kızdım gene de tartışma çıkmasın sen haklısın dedim sustum, sonra sen kimsin tarzı konuşmaya başladı seninle konuşmak istemiyorum dedim çok da umurumda, varlığında yokluğunda zarar dedi.Aradım bunu akşam bize gel dedim , bitirmek istiyorsun demi dedi ben nişanlıma daha önceki konulardan dolayı soğuk davranıyordum ayaklarına mı kapanacağım sen kimsin dedi, zaten nişanlınım dediğim zaman ne nişanlısı tarzı konuşup beni aşağılamaya çalışıyordu. Sen kimsin lafına da sinir olurum biliyor, beni istemiyor musun diye sordu istemiyorum dedim. Ertesi gün babama gitmiş anlatmış, sonra mesajlaştık hazmedemedi ki bu durumu salak,gerizekalı eşek çıktığı seferden at olarak dönmez insan olamadın hayvansın dedi. İşte bu cümleden sonra bendeki ona olan saygı bitti.Saygı bitince aşkında bir anlamı olmuyor zaten.
Aileme,akrabalarıma herkese anlattım tabi kabul etmek istemediler onu çok seviyorlardı bana aman bırakma aman olur hata affet gibi şeyler söylediler. Annem de çok seviyor ama böyle söylediyse olmaz dedi babamda ilk anlattığımda tamam arama sakın bitti dedi ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi ne bitmesi çocuk oyuncağı mı dedi. Bana saygısı olmayan bir insanın hayatımda bir yeri olmadığını düşünerek kafamdan da sildim onu.Daha önce çok ağladım ayrılıklarımızda ama bu 10 günlük süre de bir kere bile ağlamadım, kendime hep sana saygısı olmayan bir insan için gözyaşı dökmeyeceksin dedim. Nişanlım ayrılma kararımdan 1 gün sonra beni aramıştı baban eşyalar kalsın diyor napacağız diye ben de eşyaları vermek istiyorum sen babama bırak dedim o da o zaman sen de oraya bırak ben alırım dedi tamam dedim bir şeyler söylüyordu dinlemedim kapattım. Sanırım benden tekrar deneyelim, bırakma dememi bekliyordu ki kararlı tavrım onu şaşırttı eşyaları bırakmamış.
Şimdi bana nişanda takılan takılar var 10 gün geçti eşyaları vermek istiyorum baba altınlar var yanlış anlarlar diyorum sen karışma diyor ikimiz de bitsin istiyoruz diyorum ben babasıyla halledeceğim sen karışma diyor.Belki eşyaları gönder diyeceksiniz ama babamın haberi olmadan gönderirsem evde kıyamet kopar, babam çok büyük olay çıkarır ters bir insan.Nişanlımın ablası ile kocası kuzenime sen onunla konuş seni dinler demişler. Bana geldi sizi son kez bir araya getirmek istiyorum lütfen beni kırma dedi hayır onu kesinlikle görmek istemiyorum dedim. Babaların aklında bizi bayramda barıştırmak var bayramdan önce eşyaları vermem lazım babamı nasıl ikna edebilirim ?
haklısınızSen böyle kararsız kalırsan bir küsüp barışırsan tabiki babanda sizi barıştırmak ister eğer aileler sizi biraraya getirse bile kapıyı çarp çık git en nefret ettiğim erkek kızın ailesine çok iyi davranıp kıza köpek gibi davranan. Sen kimsin diyen bir erkeği ben hayatımdan defederdim
kendime bu pişman olmama konusunda hiç güvenmiyorummaalesef bu ilişki bana çok tanıdık geldi. bir süre sonra sen değiştirsen bile kendini karşı taraf o lakaytlığı ele almış oluyor. çok benzerini ben yaşıyorum. inan şuan sorunsuz bitirebilmek için çok şey verirdim. bence ayrıl barışdan dolayı böyle olmuştur aileler ciddiye almıyordur. bir de babalar maalesef bizim kadar derin düşünmüyor bu adam sana saygısızlık etmiş ilerde nolur falan die yani.. bence çok daha fazla çirkinleşmeden bitir. kararlı olman lazım tabi. 3 hafta sonra pişman olurum diyorsan da bitirme kesinlikle.
çok haklısın ben de aynen böyle düşünüyorum onun için bitirdim ama aşk da varya işte illa insanı dürtüyor bile bile mutsuz mu olacağım aşka yenilmemem lazımHakaretler bu boyuttaysa evliliğiniz 6 ay bile sürmez. Babanıza bunu anlatmayı deneyin. Evlenmek kolay zaten belli bir yol katetmişsiniz bu yolda ancak daha başında böyleyse yarın evliliğiniz boşanmayla sonuçlandığında babanız şimdikinden daha mı az üzülecek, bunu sorun. Evlilikleri yürüten ne aşk ne de sevgidir, aslolan saygıdır saygı yoksa o evlilik yıkılmaya mahkumdur.
Valla en büyük aşk acıssının ömrü 1 bilemedin 2 yıldır ama mutsuz bir evlilik insanın gençliğine ömrüne mal oluyor. Değer mi bunca mutsuzluk için onu düşünmek lazım.çok haklısın ben de aynen böyle düşünüyorum onun için bitirdim ama aşk da varya işte illa insanı dürtüyor bile bile mutsuz mu olacağım aşka yenilmemem lazım
haklısın onu unutabilirim belki aradan 1 yol geçer ama unuturum sonuçtaValla en büyük aşk acıssının ömrü 1 bilemedin 2 yıldır ama mutsuz bir evlilik insanın gençliğine ömrüne mal oluyor. Değer mi bunca mutsuzluk için onu düşünmek lazım.
Bir sürü haber bul saygısı bitmiş kocaların karılarına nasıl zulmettikleriyle ilgili, sorunlar yüzünden boşanan çiftlerin çocıklarının nasıl psikolojilerinin bozulduğuyla ilgili vs. Gerçekleri yüzüne çarp ve ben senin kızınım ileride daha büyük sıkıntılarla karlılaşmamımı istiyorsun debabamı nasıl ikna edebilirim ?