Nişanı attım ama babam bir türlü kabullenemiyor.

Aslında babam nişanlımın ailesinin yanında kız kısmı konuşmaz erkek ne derse o olur çık diyorsa işten çık dedi ondan sonra nişanlım bana bu saygısızlığı yaptı ben biliyorum ki babamın tavrından dolayı ahkam kesiyor

büyük nişan yapmışız herkes duymuş nişanlım çok çalışkanmış ben bilmiyormuymuşum daha önce tanımamışmıyım falan

valla bana kimse kızmasın sende kızma babandan iğrendim resmen nasıl bir zihniyet..yazık.
Daha neler neler konuşsak kızar, gülsek kızar , hiçbir yere göndermez izin istesek kızar babam saygısızlık etmek istemiyorum ama yani bazen sırf babamdan kurtulmak için bile evlenmeyi düşünüyorum ama tabi bu çok yanlış bir düşünce sonra vazgeçiyorum

Ah bu aileler, her şeyi biliyorlar mı?
Benimkiler de beni uçurumdan atmaya kalkan bir adamı kabul etmemi beklemişlerdi o kadar körlerdi...

çok ilginç
siz mi evleneceksiniz . yoksa aileler mi evleniyor.
şaştım kaldım.
evlilik 2 kişi arasında olur. sonra herkes bi köşeye çekilir. sen ızdırabı her gün yaşar durursun. boşanma derler bi de.
yılların çürür gider.

oooo evet ben söyledim bunların hepsini peki sen nasıl vazgeçirdin ?
Benim vazgeçirmem aylar sürdü. Nişanlım psikopat biriydi kimseye zarar vermesin diye o vazgeçsin istiyordum yoksa kim sallar aileyi, o adamla uyuyacak olan benim son karar onlara düşmez ama insan bir destek bekliyor, fikir almak istiyor. Tek destek veren erkek kardeşimdi.

Ben aslında her şeyden çok tekrar onu görürsem bu saygısız adama olan sevgime yenik düşmekten korkuyorum çünkü onu hala seviyorum, bu yüzden onu görmek istemiyorum

Babam bir araya geldiğimizde beni değil onları destekliyordu beni desteklese bana laf ettirmese her şey daha farklı olurdu.

evlen evlende baban gibi biriyle evlenme nasıl buldun baksana adamın aynısı..bunla evlenirsen kafanı taşlara çok vurursun..en azından babanın ağırlığını insan bir nebze kaldırıyor elin adamınınkini kaldıramazsın..

Ben aslında her şeyden çok tekrar onu görürsem bu saygısız adama olan sevgime yenik düşmekten korkuyorum çünkü onu hala seviyorum, bu yüzden onu görmek istemiyorum
seviyorsan yine ona dönersin bence.
ağlayıp yalvarırsa. ne yapcan. sevgi hep öne geçiyor.

Babam bir araya geldiğimizde beni değil onları destekliyordu beni desteklese bana laf ettirmese her şey daha farklı olurdu.
ama kendini değersiz hissetmene neden olacak her zaman.
bu durum nasıl değişecek.
hakaretvari konuşuyor .
buna dayanamam asla.
saygının bittiği yerde sevgi de biter.

çok haklısın adam gibi adam da kalmadı korkuyorum bulamayacağım ömrüm hep sürekli kavga eden anne baba ile ev iş, iş ev ikileminde geçecek diye

ama kendini değersiz hissetmene neden olacak her zaman.
bu durum nasıl değişecek.
hakaretvari konuşuyor .
buna dayanamam asla.
saygının bittiği yerde sevgi de biter.
onu eskisi gibi sevmesem de hala içimde sevgi var ama zamanla biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…