nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim ven asilamada kullanmistim 62,5 la baslamistim. Tupte gonal f 150 yle baslattilqr[/QUOTE]

Canım ne yaptın, toplandı mı yumurtaların :)

Canim ven asilamada kullanmistim 62,5 la baslamistim. Tupte gonal f 150 yle baslattilqr

Canım ne yaptın, toplandı mı yumurtaların :)[/QUOTE]
Toplandi canim, ama hulusi hocayi goremedim sonrasinda, kac tane toplandi bn de bilmiyorum. Bi numara verdiler yarin embriyologu aramam icin 13-15 arasi aricakmisim bakalim kac toplandi kaci dollendi ne alemdeler ogrencem ins yarin. Ama bi rahatlama geldi ki anlatamam:)

Canım ne yaptın, toplandı mı yumurtaların :)
Toplandi canim, ama hulusi hocayi goremedim sonrasinda, kac tane toplandi bn de bilmiyorum. Bi numara verdiler yarin embriyologu aramam icin 13-15 arasi aricakmisim bakalim kac toplandi kaci dollendi ne alemdeler ogrencem ins yarin. Ama bi rahatlama geldi ki anlatamam:)[/QUOTE]

Embiryolog yok muydu ya orada nasıl bilgi vermediler! Zaten doktor değil embiryolog anlatır kaçı toplandı spermlerin durumu ne falan çıkınca söylemeleri lazımdı inan çok şaşırdım.. Acın ağrın var mı peki canım? Kanama oldu mu?

Embiryolog yok muydu ya orada nasıl bilgi vermediler! Zaten doktor değil embiryolog anlatır kaçı toplandı spermlerin durumu ne falan çıkınca söylemeleri lazımdı inan çok şaşırdım.. Acın ağrın var mı peki canım? Kanama oldu mu?[/QUOTE]
Valla hic aklima gelmedi sormak. Ilaclari bi baslattilar anlatmaya, zaten anestezinin etkisindeydim hic sormak gelmedi aklima. Kanamam da oldu eve geldigimde, aradim yogunlugunu sorular, asiri kanamam var diyince geri cagirdilar. Bi doktor kontrol etti sikintili bi durum yok yarim saate kesilir dedi. Yarin aricam ben de dollenen ne kadar onj merak ediyorum asil kac tane toplandigindan cok

Valla hic aklima gelmedi sormak. Ilaclari bi baslattilar anlatmaya, zaten anestezinin etkisindeydim hic sormak gelmedi aklima. Kanamam da oldu eve geldigimde, aradim yogunlugunu sorular, asiri kanamam var diyince geri cagirdilar. Bi doktor kontrol etti sikintili bi durum yok yarim saate kesilir dedi. Yarin aricam ben de dollenen ne kadar onj merak ediyorum asil kac tane toplandigindan cok[/QUOTE]
Alla allaa neden kanıyor senin bu kadar ya korktum valla şimdi ne ilacı verdiler canım bitmedi mi iğneler artık?

Alla allaa neden kanıyor senin bu kadar ya korktum valla şimdi ne ilacı verdiler canım bitmedi mi iğneler artık?[/QUOTE]
Yok canim liste halinde verdiler ignelernilaclar birsuru. 3 hap, 3 igne var yanlis hatirlamiyosam

Kizlar ben 3. Gundeyim ve 12 gun nasil gecicek bilmiyorum,erken gebelik testini 6-7. Gun yampsam cikarmi bisi acaba
benimde 3.gün embriyosu transferin 3.günü bekliyorum sabırla. Bi şey sorucam siz yatarak mı bekliyorsunuz ara ara kalkıp normal hayatınıza devam ediyormusunuz? Ben hep yatmadım dışarıda çıkmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…