nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim de sali 12 de ins transferim:) 3. Gun yapacaklarmis. 10 yumurta toplanmis, 7 sine islem yapmislar 5 i dollenmis. Cok heycanlandim ya embriyologla konusurken
Canim senin de hayırlı olsun çok güzel sonuçlar benim de iğnenin 7. Günü insalah ben de böyle güzel haberler alırım sizin gibi yorumlarınızı okuyunca heyecanlaniyorum inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla :)

Canim senin de hayırlı olsun çok güzel sonuçlar benim de iğnenin 7. Günü insalah ben de böyle güzel haberler alırım sizin gibi yorumlarınızı okuyunca heyecanlaniyorum inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla :)
Guzel sonuc di mi 5 dollenmesi, hala kafam algilamadi. Zaten kadinla konustuktan sonra oturdum agladim bi rahatlamayla kaygi karisik bi sey oldu

kızlar ya aklımdan atamıyorum bir türlü..transferin 2. günü sabah çok minik pıhtı geldi..ip gibi..sonra o gece yine pıhtı geldi..aradım söyledim vajina jelden kaynaklıdır dedi..ama benim içim rahat etmiyor... :KK17:
Canim bende sali yaptirdim transferi ve 3 gündür bende süt kesigi gb akinti oluyo. Ve dediklerigb jelden.

Kızlar dunden leke gelmeye basladı ve bugunde adet oldum sukur vr muhtemelen 1 hafta sonra transferım oluyo haytımda ılk kez adetım 21. Gunde geldı daha normalde 15 gun vardı cok mutluyum hemen bıtsede transfer etseler cok heycanlıyım

selam kızlar bende mayıs ayında tedaviye başlıcam Allah izin verirse kaç günde bi çağırıyo doktor yumurta kontrolüne acaba

selam kızlar bende mayıs ayında tedaviye başlıcam Allah izin verirse kaç günde bi çağırıyo doktor yumurta kontrolüne acaba
Benim ilk muayeneden 3 gun sonra cagirdi, sonra her gun gitmeye basladim, ilk muayeneden 12 gun sonra da yumurta toplandi

Kızlar dunden leke gelmeye basladı ve bugunde adet oldum sukur vr muhtemelen 1 hafta sonra transferım oluyo haytımda ılk kez adetım 21. Gunde geldı daha normalde 15 gun vardı cok mutluyum hemen bıtsede transfer etseler cok heycanlıyım
Aaa ne guzel iste uzuluyodun cok gec ve duzensiz oluyorum diye, bundan sonra 9 ay olmazsin ins;))

dondurulmuş embriyo transferi sanırım.Benim adetten 1 haftadan fazla süreden sonra transfer gerceklesti.17 gün sonra

Bilmiyorum doktorunuz ne dedi ama opudan sonraki reglinin ikinci ya da ikinci günü kontrol vardı benim ve ilaçlara başladım rahmin kalinligini takip etti doktor ve transferden 4-5gün önce ilaclara ek olarak progestan igneye basladim.Bence doktoruna regl olduğunu haber ver

Cnm sende pko varmi?
Bana sorduysananız polikistik over ve polikistik over sendromu farklı.Benim yumurtalıklarım polikistik fakat hormon testlerine göre polikistik over sendromum yok.Erkek türü kıllanma,sivilcelenme yağlı cilt yok.Çok uzun anlattım ama sadece polikistik over görüntüsü var

princess.... Anladim canim sonuc olarak yumurtaliklarindaki kistden dolayi bebek olmadi yani ,benim tedavimde seninkine benziyo hemen transver yapilmadi banada pko sebebiyle

Bana sorduysananız polikistik over ve polikistik over sendromu farklı.Benim yumurtalıklarım polikistik fakat hormon testlerine göre polikistik over sendromum yok.Erkek türü kıllanma,sivilcelenme yağlı cilt yok.Çok uzun anlattım ama sadece polikistik over görüntüsü var
ben de de durum aynı... Ayyy inşallah sonum da senin ki gibi olurr.. zayıfım hiç bir belirtisi yok ama hep çok yumurtam oluordu..

Back