nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

yok mu pozitif haberi... :) bize moral olacak P princess01 cnm sen nasılsın... kese kalp atışı ne zmn görülüor hamile olduğunu öğrendikten sonra? şimdiden merak ediom İnşş güzel sonuçlar alırız da tamamına da erer mucizelerimiz

Opudan sonra primolut-n diye bir hap verdi günde 3 adet onu içiyorum, birde bir hormonum yüksek diye cabaser diye bir hap verdi, ama ona opudan önce başlamıştım hala devam ediyorum. Onun dışında bir şey yok.
Hmm bana neden verdıler acaba nese senı aradılarmı benı aramadılar daha

Hmm bana neden verdıler acaba nese senı aradılarmı benı aramadılar daha

Yok yaa aramadılar:KK43: bugün 9. gün. Yarında pazar zaten, hiç aramazlar
Halbuki 1 hafta 10 gün içinde arıycaz demişlerdi. Acaba işler yolunda değilmi:KK43:

Ladyblonde Ladyblonde igneler alindi mi:) Ben aldim geldim puregon vurulacam 150 ile başlıyorum bugün.. Sen?

Benim gibi puregon 150 ile başlayan var mi kızlar

Hayirli evlatlari emanet alabilmek icin yapilacak cok guzel bir dua. Ismi azam ve peygamber dualarini iceriyor:
"Ferdün Hayyun Kayyumun Hakemun Adlün Kuddüs. Seyec'elüllahü be'de üsriy yüsra. Hebli mil ledünkü veliyye. Yerisüni yuhricüküm tıflen sümme liteblüğu."

Bu da fiziksel saglik sorunlarimiza sifa olacak ve hayirli yavrulara vesile olacak bir salavat:
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Biadedi külli dain ve devain ve barik ve sellim aleyhi ve aleyim kesiran kesira.
Anlami da, RabbimCC, sen kainattaki tum dertler ve devalari, tum hastaliklar ve sifalari adedince Efendimiz Muhammed'eSAV salat ve selam eyle.
Bu da hadis ifadesiyle olumden baska her hastaligin sifasi kainat uzerinde var olduguna gore sonsuz bir sayiya tekabul ediyor

Bu da ilk duamizin Turkce anlami arkadaslar. Duamizi birbirimiz uzerinden eksik eymeyelim insaallah. EfendimizSAV, bir muminin diger mumin kardesi hakkinda yaptigi dua kabul olur, buyuruyor. Cunku bu dua gunahsiz bir agizla yapilmistir. Dua eden kisinin gunahlari, duayi engelleyemez, cunku kendisi icin yapmiyorfur. Dua edilen kisinin gunahlari da duanin kabuliyetine engel olamaz, cunku duayi o yapmiyordur.Bismillahirrahmanirrahim. Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddus. Allah, her zorluğun ardindan mutlaka bir kolaylik ihsan eder. Bana lutf-u kereminden oyle bir evlat nasip et ki bana mirasçi olsun. Sizi analarinizin karnindan bebek olarak cikarir, derken sizi guclu, kuvvetli bir çağa eristirir.

23 Mart tarihinde Bahceci Umut Tup Bebek'te tedavime baslamistim. Bu arada 12 ve 8 yasinda 2 oglusum var. Ama bendeki yavru sevgisi daglara taslara sigacak gibi degil. Rabbim imtihan etmesin, Kendi sevgisinin onune gecirmesin insaallah. Her neyse sol tupum kapali ve 3 yildir cocugumuz olmadigindan, yas da ilerlediginden oturu tup bebek tedavisine basladik. Labaratuari cok iyi oldugu, bizim de gorunurde ciddi bir probemimiz olmadigi icin Umutta basladik. Her sey yolunda giderken (doktorumdan almam gereken elektrik disinda) tam yumurta toplama isleminden 1 gece once yogun bir karin agrisiyla hastaneye yattim. Over torsiyon, yumurtalik donmesi denen olay 2 yumurtaligimda da yasandigi icin hastaneye yattik. Hala azimle tedaviden umudumu kesmeyip catlatma ignelerimi bile oldum o agrilarin esliginde. Bu arada donmenin nedeni ilaclarin yuksek dozda verilmesi ve vucudun gosterdigi hassasiyet. Fakat ertesi gun bu agrilarin tetiklemesiyle apandisitimde patlayinca Opu yerine ameliyata alindim ve yumurtaliklar duzeltildi, apandisit alindi... Bu arada bu surecte doktorumuzdan gereken destegi goremedigim icin son anda ellerimizin bosta kalmasiyla da cok zorlandim. Su anda iyilesmeye ve kendimi ruhen toparlamaya calisiyorum. Kafami dagitmak icin isime daha bir siki sarildim, yuksek lisansa basladim vb.
Ardindan Memorial Ataşehir'de Bilgi Hanim'a gittik ve insaallah 1 ay dinlenip mayis menstruasyonuyla beraber tekrar tedaviye baslayacagiz. Dua edin arkadaslar lutfen... Bir kez daha kucagimiz bos kalmasin. Rabbim her isteyene hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin...

İyi aksamlar arkadaşlar dün opu olmuştum 6 tanesine işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6 si da döllenmiş Elhamdülillah inşallah 5. Güne kadar gider korkular hiç bitmiyor
Canm aradılar mi seni beni aradılar salı günü transferm olcak çok mutluyum 5gune gitti geçen sefer 3.cü günde transfer olmuştu

Back