Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ven asilamada kullanmistim 62,5 la baslamistim. Tupte gonal f 150 yle baslattilqrKızlar puregon kullananlar kaç ile başladınız??
Canim ven asilamada kullanmistim 62,5 la baslamistim. Tupte gonal f 150 yle baslattilqr
Toplandi canim, ama hulusi hocayi goremedim sonrasinda, kac tane toplandi bn de bilmiyorum. Bi numara verdiler yarin embriyologu aramam icin 13-15 arasi aricakmisim bakalim kac toplandi kaci dollendi ne alemdeler ogrencem ins yarin. Ama bi rahatlama geldi ki anlatamam:)[/QUOTE]Canım ne yaptın, toplandı mı yumurtaların :)
Toplandi canim, ama hulusi hocayi goremedim sonrasinda, kac tane toplandi bn de bilmiyorum. Bi numara verdiler yarin embriyologu aramam icin 13-15 arasi aricakmisim bakalim kac toplandi kaci dollendi ne alemdeler ogrencem ins yarin. Ama bi rahatlama geldi ki anlatamam:)
Valla hic aklima gelmedi sormak. Ilaclari bi baslattilar anlatmaya, zaten anestezinin etkisindeydim hic sormak gelmedi aklima. Kanamam da oldu eve geldigimde, aradim yogunlugunu sorular, asiri kanamam var diyince geri cagirdilar. Bi doktor kontrol etti sikintili bi durum yok yarim saate kesilir dedi. Yarin aricam ben de dollenen ne kadar onj merak ediyorum asil kac tane toplandigindan cok[/QUOTE]Embiryolog yok muydu ya orada nasıl bilgi vermediler! Zaten doktor değil embiryolog anlatır kaçı toplandı spermlerin durumu ne falan çıkınca söylemeleri lazımdı inan çok şaşırdım.. Acın ağrın var mı peki canım? Kanama oldu mu?
Alla allaa neden kanıyor senin bu kadar ya korktum valla şimdiValla hic aklima gelmedi sormak. Ilaclari bi baslattilar anlatmaya, zaten anestezinin etkisindeydim hic sormak gelmedi aklima. Kanamam da oldu eve geldigimde, aradim yogunlugunu sorular, asiri kanamam var diyince geri cagirdilar. Bi doktor kontrol etti sikintili bi durum yok yarim saate kesilir dedi. Yarin aricam ben de dollenen ne kadar onj merak ediyorum asil kac tane toplandigindan cok
ben cnm 150 ile başlamıştım sonra düşürdüler önce108 e sonra 100 e... hayırlı olsun tedavinnn@Ladyblonde igneler alindi mi:) Ben aldim geldim puregon vurulacam 150 ile başlıyorum bugün.. Sen?
Benim gibi puregon 150 ile başlayan var mi kızlar
5. Gün embiryosuysa 7-8. Gün çıkar canım..Kizlar ben 3. Gundeyim ve 12 gun nasil gecicek bilmiyorum,erken gebelik testini 6-7. Gun yapsam cikarmi bisi acaba
ben cnm 150 ile başlamıştım sonra düşürdüler önce108 e sonra 100 e... hayırlı olsun tedavinnn
16 yumurta ama 10 tanesi olgunduSağol cvp için)) inşallah güzel haberi alırız senden
peki kaç yumurta olmuştu senin??
Canım bence hamılesın yanıKizlar ben dayanamadim test yaptirdim bugün 5. Gün embriyosu transfer sonrasi 8. Gün Bhcg 59 cikti.
canımmm tebrik ederimmm ... bana nasıl umut oluorsunuz anlatamammm... benim de yarın transfer benim de 5. gün embriyosuuKizlar ben dayanamadim test yaptirdim bugün 5. Gün embriyosu transfer sonrasi 8. Gün Bhcg 59 cikti.
benimde 3.gün embriyosu transferin 3.günü bekliyorum sabırla. Bi şey sorucam siz yatarak mı bekliyorsunuz ara ara kalkıp normal hayatınıza devam ediyormusunuz? Ben hep yatmadım dışarıda çıkmak istiyorumKizlar ben 3. Gundeyim ve 12 gun nasil gecicek bilmiyorum,erken gebelik testini 6-7. Gun yampsam cikarmi bisi acaba
Kızlar puregon kullananlar kaç ile başladınız??
puregon 300lük ten, ben 250 yle başladım, halada devam ediyorumKızlar puregon kullananlar kaç ile başladınız??