• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Slm kizlar decaleptyl kullaniorum tedavi oncesinden basladim gecen cumartesi dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim benim hic sasmaz gunlerim bu ilac adet gecikmesi yaparmi benim gibi olan varmi aranizda?

Super cok sevindim:)) daha ignelere devam miii ben de kurtuldum bitti sanmistim, yumurta topladiktan sonra mi veriyo igneleri??
evet bir gün durup bir gün progeston iğne ve çok acıo bıçak batmış gibi bi de transferden sonra hibor göbekten.. o da pıhtılaşma olmasın dieymiş

Salı günu rahim filmi çekilecek sonrada histeros kopi çekilecek Eşim de incelenecek herseyi baştan aldık hayırlısı birdaha ki adete kadar tahliller biter heralde ozaman baslariz bebeği çağırma operasyonlarina

kızlar merhaba, ben de pazartesi başladım iğnelere Hulusi hocadayım. sanırım haftaya opu olacak. benim de yumurta rezervim az. hepimizin tedavileri inşallah güzel sonuçlanır sizler bana umut olacaksınız takipteyim :KK16: S SPAWNS canım hayırlı olsun bu arada senin de tedavin. Nasıl hallettin kalma işini?

Aynı sorundan dolayı tedavi oluyoruz canım sana kaç yumurtan olduğunu söyledi? Sen de genotropin kullanıyor musun?

Slm kizlar decaleptyl kullaniorum tedavi oncesinden basladim gecen cumartesi dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim benim hic sasmaz gunlerim bu ilac adet gecikmesi yaparmi benim gibi olan varmi aranizda?

Bende Primolut-N kullandım daha bugün oldum yarın başlıyorum kismetse. pazartesi ilaç bitimişti.

Ok cnm seninde adetinde gecikme oldumu? Her ay adet gelmesin diye dua ediodum simdi gelsede tadeviye baslasam bian once diye sabirsizlaniorumo_O

Evet benim ki zaten baştan sorun oldu.ilacı kesince 4.gün de oldum merak etme stres yapma doktorun vardır bildiği

Hayırlısı olsun 2. Günün yarın başlıyorsun dime. Sorun neydi

Aynı sorundan dolayı tedavi oluyoruz canım sana kaç yumurtan olduğunu söyledi? Sen de genotropin kullanıyor musun?

Evet canım kullandım 2 tane bitti pazartesi diğer iğnelere başladım gonalf 225 merional de 75lik olarak başladım dün gittiğimde 150ye çıkardı merionali 4. günde 2 sağda 2 solda 8'er mmlik dedi durum nasıl diye sordum hocaya yavaş ilerliyo ama bakalım dedi, senin nasıl gidiyo 3 tane mi demişti kaçıncı gündesin sen?

kızlar bısey sorucam ben opu olduktan sonra oksapar dıye iğne verdıler içindede baya 10 tane falan vardı ama hemsıre bana heralde 3 gun vurun demıstı ama hatırlamıyorum arayamıyorumda telın sarjı yok sız kullanıdınızmı o ıgneyı

İyi aksamlar arkadaşlar dün opu olmuştum 6 tanesine işlem yapacaklarını söylemişlerdi bugün aradılar 6 si da döllenmiş Elhamdülillah inşallah 5. Güne kadar gider korkular hiç bitmiyor

Back