How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

cnm erken gebelik testine güvenme.. git kan ver stres yapacaksan...

daha once bir cok gebelik testinde silikte olsa 2.cizgim cikmisti ama malesef kan testinde yoktu,simdi de bunula avutuyorum kendimi ama yinede hamile olsam cikmazmiydi diyorum kan icin daha 9.gunde oldugum icin cikmaz diye dusunuyorum

daha once bir cok gebelik testinde silikte olsa 2.cizgim cikmisti ama malesef kan testinde yoktu,simdi de bunula avutuyorum kendimi ama yinede hamile olsam cikmazmiydi diyorum kan icin daha 9.gunde oldugum icin cikmaz diye dusunuyorum

5. GÜN EMBİRYOSU ÇIKAR CANIM BEN 7. GÜN KAN VERMİŞTİM 119 ÇIKMIŞTI SEN KAN VER BENCE DE..

kizlar kafam cok karisik

transferden sonraki 9.gunum ve bu sabah erken gebelik testi yaptim ve net kapi gibi tek cizgi cikti..
neticede adi erken gebelik testi ,normal idrar testi olsa kana karismamis dicem...7 gun sabahi ve 8gun aksami lekelenmelerimde oldu..

kisacasi testten anlamam gereken bebegimin tutunamadigi...sizcede oyle mi?
Kesinlikle olumsuz düşünme sonuçta kan testi yaptirmadin

kızlar günaydın pazartesi günü doktorum bana Gynoferon die kan ilacı verdi ama bu ilaç beni çok kötü yaptı yaa sürekli muğde bulantım ve ağrım oluyo gece 4 defa uykudan uyanıyorum bulantılar yüzünden istifra ediyorum sürekli

valla ben de bu gün sinir oldum aradım biz sizle dün konuşmuştuk dior ee dedim bugün düzgün bölünüyor mu kaç hücreli oldu diye aradım onu tam hatırlamıyorum... herşey yolunda yarın transfer olcak dio.. yarın hulusi hocaya anlatcam... :KK43:

Bir bakıma onlara da hak vermek lazım.
Zannetmıyorum cts araycklarını ya inş ararlar

Döllenen yumurta sayısını cumartesi bildirdiler, o yüzden öyle düşündüm.

Merhaba kızlar bizde dün başkent göğşen hocayla bismillah dedik ve başladık Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin dün ilk iğnemi vurdum 125mg pazartesi d kontrol hadi bakalım

Ben de dün ilk iğnemi oldum Hulusi Hocadayım ben de pazartesi kontrolüm var :)

kızlar çok mutluyummmm 5. gün embriyosuna gidioruzz transfer pazara alındıı... nette okudum 10 yumurtadan 4 den fazlası kaliteli ise 5. gün embriyosuna gidiliomuşşşş... Allahım sen çok büyüksün! Dualarımızı kabul ett.. bizi boynu bükük bırakma...

kızlar çok mutluyummmm 5. gün embriyosuna gidioruzz transfer pazara alındıı... nette okudum 10 yumurtadan 4 den fazlası kaliteli ise 5. gün embriyosuna gidiliomuşşşş... Allahım sen çok büyüksün! Dualarımızı kabul ett.. bizi boynu bükük bırakma...
Gozun aydin canim:)) bana 5. Gun embriyosunu bekleseler adet olurum heralde:)) ben 23-24 gunde bir regl oluyorum, 14. Gun yumurtam toplanacak, 5 gun dursa 19 gun olur. Gun sonra regl olurum ben de:)) kafam cok karisiyo venim ya

Canim pazar hulusi hoca var miymis sordun mu? Haftasonu yok diye biliyorum ben

Gozun aydin canim:)) bana 5. Gun embriyosunu bekleseler adet olurum heralde:)) ben 23-24 gunde bir regl oluyorum, 14. Gun yumurtam toplanacak, 5 gun dursa 19 gun olur. Gun sonra regl olurum ben de:)) kafam cok karisiyo venim ya
canım rahim kalınlaştırı ilaç veriolar adet olacağını sanmam.. herşeyim hayırlısı tabi... teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşşş

sadece işlem yapacakları çağırıor işini bitirip gidior daha önce de pazar giitim ben
Canim bana dun haftasonu sehirdisinda olacak senin toplamamislemini gogsen bey yapacak dediler. Sonra ogleden sonra aradilar hulusi bey senin toplama islemini yapip ucaga oyle yetisecekmis dediler. Bi sor istersen

Back