How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim o nasil lakayit bi konusma minimum 6 bin para aliyolar kisi basi benim embriyolok oyle konussa hastanede rezillik cikarirdim ,salaga bak sen ya cok komik benim ki gun asiri arayip bilgi verdi ve bende arada aradim naptiniz diye
valla ben de bu gün sinir oldum aradım biz sizle dün konuşmuştuk dior ee dedim bugün düzgün bölünüyor mu kaç hücreli oldu diye aradım onu tam hatırlamıyorum... herşey yolunda yarın transfer olcak dio.. yarın hulusi hocaya anlatcam... :(

valla ben de bu gün sinir oldum aradım biz sizle dün konuşmuştuk dior ee dedim bugün düzgün bölünüyor mu kaç hücreli oldu diye aradım onu tam hatırlamıyorum... herşey yolunda yarın transfer olcak dio.. yarın hulusi hocaya anlatcam... :KK43:
Canim senin kacinci gun embriyosu oluyo ?

Canim o nasil lakayit bi konusma minimum 6 bin para aliyolar kisi basi benim embriyolok oyle konussa hastanede rezillik cikarirdim ,salaga bak sen ya cok komik benim ki gun asiri arayip bilgi verdi ve bende arada aradim naptiniz diye
Kıme dıyosun canım bızım için mi aslında dedıgın gıbı ama napalım oranın proseduru ole demekkı

Bayani tersleyen embriyologa soyledim ,prosödur diye bisi olamaz canim okadar para veriyoruz biz boyle devlet hastanese doktoru gibi çemkiremezler ,siz sessiz kalirsaniz adi prosodur olur malesef kimse bizimle (hastalarla) bu sekilde konusamaz

Hanim hanim Bunlar benim yavrularim diye bi replik var buz devrinde, sen de oyle deseydin onlar benim yavrularim tabi aricam diye:))
Yaa doktorum bana onu onceden dedı merak etme cocuklarına bız senın cok ıyı bakıcaz dıye napalım bıraz sabredıcez artık bu kadar sabrettım bıraz daha beklım napım :):):)

Bayani tersleyen embriyologa soyledim ,prosödur diye bisi olamaz canim okadar para veriyoruz biz boyle devlet hastanese doktoru gibi çemkiremezler ,siz sessiz kalirsaniz adi prosodur olur malesef kimse bizimle (hastalarla) bu sekilde konusamaz
Benı tersledıgını bıle anlamadımkı kızlar sıze soledıkten sonra farkettım yanı ben hatta haklısınız dedım ☺️:) bole tuhafım iştenese yarın 6 gun oluyo cts inş ararlar

kizlar kafam cok karisik

transferden sonraki 9.gunum ve bu sabah erken gebelik testi yaptim ve net kapi gibi tek cizgi cikti..
neticede adi erken gebelik testi ,normal idrar testi olsa kana karismamis dicem...7 gun sabahi ve 8gun aksami lekelenmelerimde oldu..

kisacasi testten anlamam gereken bebegimin tutunamadigi...sizcede oyle mi?

BismillahirRahmannırRahim

Nisanda arkadaşlarım tüp yaptıracağım burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşıp güzel sonuçlara görüp birbirimize moral olalım. Benim sorunum rezerv azlığı hidroselpenks 2 negatif denemem var şimdi tekrar başladık bir donmuş yumurtam var nisandada tedavimle oluşan tüm yumiler transfer edilecek.
Dua listemiz olur isterseniz. BEKLİYORUUMM :KK36::KK36::KK36:
Rabbi hebli minledünke zürriyetten dayyibeten inneke semiuddua" rabbim bana katından temiz bir nesil nasip eyle muhakkak ki sen duaları işitensin.
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Son durum
Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
@echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
@ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
@kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
@princess01 /transfer 2Nisan
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
@Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
Bende varım :) İzmir medikal park ta ilk denemem olucak :) herkese bol şanslar arkadaşlar ❤️

kizlar kafam cok karisik

transferden sonraki 9.gunum ve bu sabah erken gebelik testi yaptim ve net kapi gibi tek cizgi cikti..
neticede adi erken gebelik testi ,normal idrar testi olsa kana karismamis dicem...7 gun sabahi ve 8gun aksami lekelenmelerimde oldu..

Yani bugün 10.günün ise bence bir kan testi yaptir. Kaçıncı gün embriyosu??

kizlar kafam cok karisik

cnm erken gebelik testine güvenme.. git kan ver stres yapacaksan...

merhaba bu tür pıhtılar problem değil. aynısı bende de oldu hatta içimden bebiş düştü hemen diye geçirdim ama sonra düşününce henüz o büyüklüğe gelmiş olamayacağını anladım . yoksa ultrasonda görünürdü değil mi :)
rahim işlem gördüğü iiçin bu tür pıhtılar olabiliyor.
test günümüz aynı bu arada benimde 22 nisan 2 embriyo kondu 4. gün embriyosuydu bir tanesi A kalite biri normal dediler ama benim ki devlet hastanesi olduğu için midir hastane taşınıyor diye mi anlamadım dondurulmuşum olmadı :KK43: 17 toplandı 8 tanesi işlem görmüş 6 tanesi 4. güne geliyor transfer edilecekler dışındakiler saklanacak kalitede değil dediler :KK43:

içime nasıl su serpildi anlatamam..günlerdir uyuyamıyorum..Allah ım inşallah ikimizde sevinçli haberi alırız..ben inanıyorum...çok umutluyum..
bu arada emriyo dondurmak için kalitesinin iyi olması lazım..iyi değilse dondurmanın anlamı yok..bunu hiç kafana takma..benimde yok zaten topu topu 5 tane yumurtam vardı..2. gün emriyosu benim..
gönlümüzü ferah tutalım..meleklerimiz bizimle olsun..sımsıkı tutunsunlar inşallah...

Back