- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Coook guzel bi haber saglikla kucagina almak nasip olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coook guzel bi haber saglikla kucagina almak nasip olsun:)
maşallahhh...Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin...
Benim de cts toplanacak yumurtalarim, kendi doktorum sehir disinda olacakmis baska biri toplayacak cok canim sıkıldı. Tup bebek hikayem tersliklerle basladi tersliklerle devam ediyor. Allah sonunu hayir etsin..
Benim de cts toplanacak yumurtalarim, kendi doktorum sehir disinda olacakmis baska biri toplayacak cok canim sıkıldı. Tup bebek hikayem tersliklerle basladi tersliklerle devam ediyor. Allah sonunu hayir etsin..
Hadi hayirlisi ins olumlu sonuc alirsin Allahin izniyleSelam kizlar birkac saat once tranverim oldu insllh hayirlisiyla tutunurlar bu arada araniza yeni katildim
merhaba bu tür pıhtılar problem değil. aynısı bende de oldu hatta içimden bebiş düştü hemen diye geçirdim ama sonra düşününce henüz o büyüklüğe gelmiş olamayacağını anladım . yoksa ultrasonda görünürdü değil mi :)kızlar ya aklımdan atamıyorum bir türlü..transferin 2. günü sabah çok minik pıhtı geldi..ip gibi..sonra o gece yine pıhtı geldi..aradım söyledim vajina jelden kaynaklıdır dedi..ama benim içim rahat etmiyor...
Üzüldüm yazık etmişler yumoşlara kolay gelmiyoruz bu günlere dondurulabilirdi bence sende alıp başka hastanede saklardınmerhaba bu tür pıhtılar problem değil. aynısı bende de oldu hatta içimden bebiş düştü hemen diye geçirdim ama sonra düşününce henüz o büyüklüğe gelmiş olamayacağını anladım . yoksa ultrasonda görünürdü değil mi :)
rahim işlem gördüğü iiçin bu tür pıhtılar olabiliyor.
test günümüz aynı bu arada benimde 22 nisan 2 embriyo kondu 4. gün embriyosuydu bir tanesi A kalite biri normal dediler ama benim ki devlet hastanesi olduğu için midir hastane taşınıyor diye mi anlamadım dondurulmuşum olmadı 17 toplandı 8 tanesi işlem görmüş 6 tanesi 4. güne geliyor transfer edilecekler dışındakiler saklanacak kalitede değil dediler
Canım tebrık ederım cok sevındım darısı basımıza
Aradım ama bılgı vermedıler bı ayda 300 kısı tup bebek yapıyomus hergun arayıp bılgı versek iş yapamayız dedı ben sızı bugun yarın aratırım dedı ama ne dun aradılar ne bugun ılla bı hafta gecıcek pazartesı ararlar heraldezemre123456 aradın mı labratuarı, ne durumdaymış embriyolar?
Aradım ama bılgı vermedıler bı ayda 300 kısı tup bebek yapıyomus hergun arayıp bılgı versek iş yapamayız dedı ben sızı bugun yarın aratırım dedı ama ne dun aradılar ne bugun ılla bı hafta gecıcek pazartesı ararlar heralde
Evet gulcecim gogsen hoca dediler, ama aksama dogru deniz hemsire aradi, ilaci 1 saat erken yapip 1 saat erken gelmemi soyledi, hulusi hoca kizi simdi yari yolda birakmayalim, erken yapar yetisirim ucaga demis:)) artik yetisemezse de gogsen beye de guveniyorum ya adam prof sonucta bi yumurta mi toplayamicakGökşen Hoca mı toplayacakmış tatlım peki kim toplayacakmış?
canım hayırlı olsun. sağlıkla kucagına almak nasip etsin rabbim. kaçıncı gün tahlil yaptın.
canımmmm yaşasınnnn !!! darısı bizlere olsunn