nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim de cts toplanacak yumurtalarim, kendi doktorum sehir disinda olacakmis baska biri toplayacak cok canim sıkıldı. Tup bebek hikayem tersliklerle basladi tersliklerle devam ediyor. Allah sonunu hayir etsin..

Benim de cts toplanacak yumurtalarim, kendi doktorum sehir disinda olacakmis baska biri toplayacak cok canim sıkıldı. Tup bebek hikayem tersliklerle basladi tersliklerle devam ediyor. Allah sonunu hayir etsin..

Gökşen Hoca mı toplayacakmış tatlım peki kim toplayacakmış?

Canım benim olumsuz luklar zincirine bak hele. Hepsi bir ayda olan
Polip farkedildi alındı .eşimin böbrek taşı mesane başında sıkıştı ameliyata alındı. Adet sandığım ameliyatan arta kalan kana maymiş üstüne bide geciktirici kullandım düzene girsin diye. Ha tamam hepsi geçti dedik. Bugün de adet oldum eşimin mecburi egtim seminarı çıktı 12 gün nevşehirde. Dün gitti. Ne yapım şimdi ertelesek mAyısta tainimiz çıkacak e ramazan bir sonraki ay ..bildiğin çıkmaz sokak
Buyur burdan bak bide

merhaba bu tür pıhtılar problem değil. aynısı bende de oldu hatta içimden bebiş düştü hemen diye geçirdim ama sonra düşününce henüz o büyüklüğe gelmiş olamayacağını anladım . yoksa ultrasonda görünürdü değil mi :)
rahim işlem gördüğü iiçin bu tür pıhtılar olabiliyor.
test günümüz aynı bu arada benimde 22 nisan 2 embriyo kondu 4. gün embriyosuydu bir tanesi A kalite biri normal dediler ama benim ki devlet hastanesi olduğu için midir hastane taşınıyor diye mi anlamadım dondurulmuşum olmadı 17 toplandı 8 tanesi işlem görmüş 6 tanesi 4. güne geliyor transfer edilecekler dışındakiler saklanacak kalitede değil dediler

Üzüldüm yazık etmişler yumoşlara kolay gelmiyoruz bu günlere dondurulabilirdi bence sende alıp başka hastanede saklardın

zemre123456 aradın mı labratuarı, ne durumdaymış embriyolar?
Aradım ama bılgı vermedıler bı ayda 300 kısı tup bebek yapıyomus hergun arayıp bılgı versek iş yapamayız dedı ben sızı bugun yarın aratırım dedı ama ne dun aradılar ne bugun ılla bı hafta gecıcek pazartesı ararlar heralde

@Suigeneris17

benimde yumurtalarımı kendi doktorum toplamadı çok yoğunmuymuş o gun hastde yok muymuş ne önemli olan döllenip
5. gune kadadr sağlıkla gelmesi Allahın izniyle sıkma canını..

@kelebekk47
Allah ol derse neler neler olur Rabbim kolaylık versin size de sureçte...

Bende bugün arayacaktım önce senden haber alıyım dedim, benide c tesi ararlar diye totem yaptım bakalım

Gökşen Hoca mı toplayacakmış tatlım peki kim toplayacakmış?
Evet gulcecim gogsen hoca dediler, ama aksama dogru deniz hemsire aradi, ilaci 1 saat erken yapip 1 saat erken gelmemi soyledi, hulusi hoca kizi simdi yari yolda birakmayalim, erken yapar yetisirim ucaga demis:)) artik yetisemezse de gogsen beye de guveniyorum ya adam prof sonucta bi yumurta mi toplayamicak

Yadee canim sikma canini, bu ayi da zorlama bence olmuyosa vardir bi hayir gercekten oyle dusun, onumuzdeki adetinde baslarsin, Ramazana hamile olarak girersin ins sen de. Strese sokma kendini

Canim o nasil lakayit bi konusma minimum 6 bin para aliyolar kisi basi benim embriyolok oyle konussa hastanede rezillik cikarirdim ,salaga bak sen ya cok komik benim ki gun asiri arayip bilgi verdi ve bende arada aradim naptiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…