How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Amin canim. Senin bi tutsun ucu de saglikli olursa yine konusursun, sen istemedikten sonra cok baski yapacagini sanmam. Senin test gunun de benim de yumurtalar toplancak bakalim, cuma demisti, cts yapalim dedi bugun gittigimde. 6 yumurtam var ins kalitelilerdir
inşallah canım.hepsi döllensin en kalitelisinden olsun inşallah. bende sizlere güzel haber veririm o zamanlarda inşallah

Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgı
Bazılarınkini gördüm de transfer adetten sonra olacak diye yazmışsınİz. Bunun nedeni nedir? 3.gün veya 5.gün embriyosu transfer edilmiyor mu? Benim yarın olacak transfer 3.gün ne fark var daha mı iyi oluyor arası olması bilen var mı merak ettim.

pihti dusmustu sanki kucuk nohut kadar ama yuvarlak degil,bir dahada bisey gelmedi bu saatte kadar

bende vajinal fitil kullaniyorum progestan ve 3.gununde kahverangi silik bi akinti olmustu iki sefer..
ozaman daha erken oldugu icin cok korkmadim ama simdi 7.gun olunca endiselendim

senin kacinci gun transferi ?

benim 2. gün transveri...çok az yumurtam vardı..inşallah tutunur yumoşlarımız..dün gündüz ve bu sabaha karşı oldu pıhtılar ince uzayan yapısı vardı..çok korktum bugün aradım jelle alakılıdır dediler..rahatladım biraz..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

YARIN TRANSFER GÜNÜM 3 YUMURTA DÖLLENMİŞ BAKALIM KAÇ TANE KOYACAKLAR
Transferden önce yapmam gereken bir şey var mı tavsiyeniz neler

yanında su götür..idrara sıkışık olman gerekiyor..ve heyecan yapma..hiç canın acımıyor..Rabbim evladın hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere...

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
@angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
@ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE:anneadayı::KK46::KK200::nazar:
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
@demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 Gulce27 /Başkent Üniv. Hstnsi /2.dnme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon zelibon /Reyap Hstnsi/ 1.dnme/22 mart test
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.dnme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1+/2.dnme /24Nisan
@milkseykk / 18 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim

kuzumm 22 mart değil 22 nisan test tarihim...
ayy vallahi heyecandan ortalığı karıştırdım

Bazılarınkini gördüm de transfer adetten sonra olacak diye yazmışsınİz. Bunun nedeni nedir? 3.gün veya 5.gün embriyosu transfer edilmiyor mu? Benim yarın olacak transfer 3.gün ne fark var daha mı iyi oluyor arası olması bilen var mı merak ettim.
Benımde pek bılgım yok ama genelde vucut cok yumurta yapınca yoruluyomus bıdaha kı ay transfer etmek daha iyi tutunmasına yardımcı oluyomus benım doktorum sadece opudan sonra cok agrın olacagı için bıdahakı ay koyacagım dedı

Ayy canım inşşş guzel haberlerle gelırsın
Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni

Back