Ben 7 bucuk 8 arasi gidiyorum 20. Sirada falan oluyorum:))
Tamam sabah yazarim ben:)Ben de erken geleyim o zaman Görüşürüz orada :)
benim 2. gün transveri...çok az yumurtam vardı..inşallah tutunur yumoşlarımız..dün gündüz ve bu sabaha karşı oldu pıhtılar ince uzayan yapısı vardı..çok korktum bugün aradım jelle alakılıdır dediler..rahatladım biraz..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
cok zor ve heycanli bir bekleyis hepimiz icin,dillerim evlat hasreti ile ilgili sinavimiz bitmis olsun ve tez zamanda mis gibi kokularini duyalim saglikla
kızlar beni bu progeston iğne mahvetti..kıçıma bıcak saplanmış gibi.. karnım da şiş
Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni
kızlar ya aklımdan atamıyorum bir türlü..transferin 2. günü sabah çok minik pıhtı geldi..ip gibi..sonra o gece yine pıhtı geldi..aradım söyledim vajina jelden kaynaklıdır dedi..ama benim içim rahat etmiyor...
Merak etme bir şey yoktur Allah ın izniyle. Rahat ol stres yapma ki güzel haberler gelsin
hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?