nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

cok zor ve heycanli bir bekleyis hepimiz icin,dillerim evlat hasreti ile ilgili sinavimiz bitmis olsun ve tez zamanda mis gibi kokularini duyalim saglikla

kızlar beni bu progeston iğne mahvetti.. kıçıma bıcak saplanmış gibi.. karnım da şiş

İğneler beni de mahvetti yürümekte zorlanıyorum. Şimdi hastanedeyim yatış yaptık transfer için bekliyoruz.öncesinde doktor gelse görüşmek keşke

kızlar beni bu progeston iğne mahvetti.. kıçıma bıcak saplanmış gibi.. karnım da şiş

canım iğne çok yağlıymış oyüzden çok acıtıyomuş..otururken kelkarken hatta yürürken bile acıyor..hemşire dediki pamuğa kolonya dök üzerine bu koy ağrısı çok azda olsa hafifler dedi..yaptım ben azda olsa faydasını gördüm..istersen bir dene..

kızlar ya aklımdan atamıyorum bir türlü..transferin 2. günü sabah çok minik pıhtı geldi..ip gibi..sonra o gece yine pıhtı geldi..aradım söyledim vajina jelden kaynaklıdır dedi..ama benim içim rahat etmiyor...

günaydın kızlar rahim filmini çekildiğim gün beri kasık ve bel ağrım çok oluyo bide mide bulantısı normalmidir sizce bunlar ama ilk rahim filmimi çekildiğımde hiç böyle ağrılarım olmamıştı benim

Canım bende yasmin kullandım ilk 3-5 gün çok kötü geçti. Dayanamayıp bırakıcaktım o derece. Ama farkettim ki bir kaç gün sonra bünye alışıyor, birde ben opudan sonraki ilaçlarda da aynı oldum, dr a sordum mide bulantısı için hap önerdi onu kullandım, bünye alışınca bulantı hapını bıraktım. Sende sor dr a.

Merak etme bir şey yoktur Allah ın izniyle. Rahat ol stres yapma ki güzel haberler gelsin

Merak etme bir şey yoktur Allah ın izniyle. Rahat ol stres yapma ki güzel haberler gelsin

inşallah Allahım ya...uykumdan uyanıp düşünüyorum valla....
Rabbim bana ve isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…