inşallah canım.hepsi döllensin en kalitelisinden olsun inşallah. bende sizlere güzel haber veririm o zamanlarda inşallahAmin canim. Senin bi tutsun ucu de saglikli olursa yine konusursun, sen istemedikten sonra cok baski yapacagini sanmam. Senin test gunun de benim de yumurtalar toplancak bakalim, cuma demisti, cts yapalim dedi bugun gittigimde. 6 yumurtam var ins kalitelilerdir
Canım benım cok gecmıs olsn inş rabbım tez zamanda normal yoldan nasıp ederEvet çıktı malesef 1.20 negatif
Hayırlısı olsun sıkma canını pes etmeCanım benım cok gecmıs olsn inş rabbım tez zamanda normal yoldan nasıp eder
Bazılarınkini gördüm de transfer adetten sonra olacak diye yazmışsınİz. Bunun nedeni nedir? 3.gün veya 5.gün embriyosu transfer edilmiyor mu? Benim yarın olacak transfer 3.gün ne fark var daha mı iyi oluyor arası olması bilen var mı merak ettim.Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgı
ay sorma canım ya 22 nisan yazacağıma 2 nisan yazmışımBende diyorum ki bu durum da bi yanlışlık var çünkü 30 martta başladım yazdın 9 da toplandı nasıl 2 nisan test olur diyorum ilahizelibon
pihti dusmustu sanki kucuk nohut kadar ama yuvarlak degil,bir dahada bisey gelmedi bu saatte kadar
bende vajinal fitil kullaniyorum progestan ve 3.gununde kahverangi silik bi akinti olmustu iki sefer..
ozaman daha erken oldugu icin cok korkmadim ama simdi 7.gun olunca endiselendim
senin kacinci gun transferi ?
tarihlerde bir yanlislik olabilir mi ?
YARIN TRANSFER GÜNÜM 3 YUMURTA DÖLLENMİŞ BAKALIM KAÇ TANE KOYACAKLAR
Transferden önce yapmam gereken bir şey var mı tavsiyeniz neler
Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
@sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
@angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
@ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
@betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
@demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hstnsi /2.dnme /12Nisan
@ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hstnsi/ 1.dnme/22 mart test
@hayat15/ Ankara HRS/ 3.dnme/ 26Mart
@ahha / Konya nova fertil/ 1+/2.dnme /24Nisan
@milkseykk / 18 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim
Evet tatlım bugün oldum yarın Hulusi hocaya gideceğim :)
Yarin kacta gitceksin ben de orda olcam, tavsiyem sabah erken git cok beklemezsinE
E
Oh hadi hayırlısı. Başlıyorsun:)))
Yarin kacta gitceksin ben de orda olcam, tavsiyem sabah erken git cok beklemezsin
Ben 7 bucuk 8 arasi gidiyorum 20. Sirada falan oluyorum:))Evet tatlım başlıyorum :) yarın sabah 8:30 gibi orada olacağım canım sen kaçta orada olacaksın?
Benımde pek bılgım yok ama genelde vucut cok yumurta yapınca yoruluyomus bıdaha kı ay transfer etmek daha iyi tutunmasına yardımcı oluyomus benım doktorum sadece opudan sonra cok agrın olacagı için bıdahakı ay koyacagım dedıBazılarınkini gördüm de transfer adetten sonra olacak diye yazmışsınİz. Bunun nedeni nedir? 3.gün veya 5.gün embriyosu transfer edilmiyor mu? Benim yarın olacak transfer 3.gün ne fark var daha mı iyi oluyor arası olması bilen var mı merak ettim.
Ayy canım inşşş guzel haberlerle gelırsınYarın kan veriyorum test için
Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beniAyy canım inşşş guzel haberlerle gelırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?