nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

inşallah canım.hepsi döllensin en kalitelisinden olsun inşallah. bende sizlere güzel haber veririm o zamanlarda inşallah

Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgı
Bazılarınkini gördüm de transfer adetten sonra olacak diye yazmışsınİz. Bunun nedeni nedir? 3.gün veya 5.gün embriyosu transfer edilmiyor mu? Benim yarın olacak transfer 3.gün ne fark var daha mı iyi oluyor arası olması bilen var mı merak ettim.

benim 2. gün transveri...çok az yumurtam vardı..inşallah tutunur yumoşlarımız..dün gündüz ve bu sabaha karşı oldu pıhtılar ince uzayan yapısı vardı..çok korktum bugün aradım jelle alakılıdır dediler..rahatladım biraz..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

YARIN TRANSFER GÜNÜM 3 YUMURTA DÖLLENMİŞ BAKALIM KAÇ TANE KOYACAKLAR
Transferden önce yapmam gereken bir şey var mı tavsiyeniz neler

yanında su götür..idrara sıkışık olman gerekiyor..ve heyecan yapma..hiç canın acımıyor..Rabbim evladın hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere...

kuzumm 22 mart değil 22 nisan test tarihim...
ayy vallahi heyecandan ortalığı karıştırdım

Benımde pek bılgım yok ama genelde vucut cok yumurta yapınca yoruluyomus bıdaha kı ay transfer etmek daha iyi tutunmasına yardımcı oluyomus benım doktorum sadece opudan sonra cok agrın olacagı için bıdahakı ay koyacagım dedı

Ayy canım inşşş guzel haberlerle gelırsın
Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…