nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Arkadaslar bugün doktora gittim tup bebek tedavisine ikinci denemiz olacak Hayirlisiyla 11 yıldır ilk defa bu duygullari hissediyorum bebek istiyorum tup bebeğin bu kez tutacağıni hissediyorum çok heyecanlıyım ilk yaptırdığı da çok isteksizdim ve transfer günü tutmadığini hissettim Nitekim olmadı ve üzerinden altı yıl geçti üç gündür karar verdim tup bebek yaptırmayı gecekten istiyorum altı yıldır ilk defa hazır hissediyorum kendimi Rabbim çıktığımız bu yoldan elimizi boş cevirmesin

insallah canim.rabbim hepimize o guzel haberleri almayi nasip etsin insallah ama umut test tarihine yaklastikca azaliyor belki de 2.deneme oldugundan bilemiyorum.

Benim de 2. deneme olacak neden umutsuzsun ki 3 tane konmuş illa ki biri tutar hiç sıkma canını sen bence hamilesin :) bu arada 3. gün mü koydular?

evet hulusi hoca 3 tane transfer etmez canim hele ilk denemense hic etmez. denemeler arttikca girilen yollari daha genisletmek zorunda kaliyosun sadece.nacizane onerim su dur yalniz canim. 3tane istemek super iyi hosta 3ude tutarsa 1ini aldirmaya gercekten kiyabilecekmisin? igneyle karnindan girip kalbini durdurabilecekmisin? 31 yasindayim buarada

Yok tatlım ona hemen müdahale eder doktor keseyi gördüğü anda. Öyle karından iğne falan yok büyümesine izin vermez ki..

Benim eşimin kuzeni klomen tedavisiyle 3 hamile kaldı ve 3 nu de dogurdu şimdi paşalar gibi büyüdüler yine arkadaşım da 3 tane birden dogurdu doktorlar ısrar ettiler birini alalım diye izin vermediler hepsi de maşallah var neden gerek olsun ki 3.süne kiymaya

Benim de 2. deneme olacak neden umutsuzsun ki 3 tane konmuş illa ki biri tutar hiç sıkma canını sen bence hamilesin :) bu arada 3. gün mü koydular?
ne bileyim bee canim ilkinde hep tutacak olacak aman kesin hamileyim ben diye dusunurken caaatt diye negatif sonucla karsilastim ki %70 gebesin derdi hulusi hoca.iki tane 1. kalite embriyo transfer edilmisti.hersey harika guluyoruz egleniyoruz sonuc koca bi hic.simdi de 3 tane transfer edilmesine ragmen korku ve umutsuzluk var iste.bugun bir de salaklik yapip idrar testi yaptim.tabiki tek cizgi:) sanirim me kadar uzulmicem desem de olmadi olamiyor.ama rabbim hayirlisini versin insallah

pihti dusmustu sanki kucuk nohut kadar ama yuvarlak degil,bir dahada bisey gelmedi bu saatte kadar

bende vajinal fitil kullaniyorum progestan ve 3.gununde kahverangi silik bi akinti olmustu iki sefer..
ozaman daha erken oldugu icin cok korkmadim ama simdi 7.gun olunca endiselendim

senin kacinci gun transferi ?

tarihlerde bir yanlislik olabilir mi ?

Yok tatlım ona hemen müdahale eder doktor keseyi gördüğü anda. Öyle karından iğne falan yok büyümesine izin vermez ki..
bunu hulusi hocayla konuşmuştuk biz o yüzden öyle yazdım canım. maalesef o olay bizim düşündüğümüz gibi olmuyormuş kese görülüyor kalp atışı duyuluyor ve hangisinin gelişimi daha yavaşsa redüksiyon denen işlem ona yapılıyormuş. redüksiyonun ne demek olduğunu bilmiyordum. internetten araştırınca dondum kaldım. 3 tane tutarsa kıyamam bu cana dedim ama en başından doktorumla anlaşmıştım. 3üde tutarsa 1ini alırım net! dedi. şuan tek duan rabbim o durumla beni sınamasın. çünkü bu kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bi cana kıyamam

YARIN TRANSFER GÜNÜM 3 YUMURTA DÖLLENMİŞ BAKALIM KAÇ TANE KOYACAKLAR
Transferden önce yapmam gereken bir şey var mı tavsiyeniz neler

bende onu diyorum zaten evlat hasretiyle yanarken bu kadar uğraşırken 3.ye kıyamam

bende onu diyorum zaten evlat hasretiyle yanarken bu kadar uğraşırken 3.ye kıyamam
Ben 3 e kadar istiyorum canim, 3 u de tutsa sagliklarinda sorun olmadigi surece dogururum. Ama anladigim kadariyla 3 u de tutsa senin hulusi hoca mi istiyo birini almayi

Sorun neydi ki canım sizin? Ne güzel birinci kalite iki tane konmuş tutmaması gerçekten ilginç.. Rahimde bir problem yok değil mi?

Sorun neydi ki canım sizin? Ne güzel birinci kalite iki tane konmuş tutmaması gerçekten ilginç.. Rahimde bir problem yok değil mi?
Gulcecim ne kadar kaliteli olursa olsun sadece rahimden kaynakli degilmis tutmamasi, sperm dna hasari, sperm kalitesi kotuyse tutsa bile dusuge yol acabiliyimus. O kadar cok etken var ki tutunmamasi icin ne kadar kaliteli olursa olsun

Ben 3 e kadar istiyorum canim, 3 u de tutsa sagliklarinda sorun olmadigi surece dogururum. Ama anladigim kadariyla 3 u de tutsa senin hulusi hoca mi istiyo birini almayi
evet canım maalesef öyle en başında net bi şekilde uyardı beni.3ü de tutarsa 1ini alırım dedi.bende tmm demek zorunda kaldım tabii. benim de tutsa vallahi bende doğururum ama biz hocayla bunu çok konuştuk hayır derken en sonunda ikna ettim ve transfer oldum. ama redüksiyon yaparız dediğinde he he diyodum sonra onun anlamını öğrenince iyice dondum kaldım. tabiiki şuan önemli olan bunlar değil tutması ama insan ister istemez düşünüyor. inşallah seninde gönlüne göre olur canım

Amin canim. Senin bi tutsun ucu de saglikli olursa yine konusursun, sen istemedikten sonra cok baski yapacagini sanmam. Senin test gunun de benim de yumurtalar toplancak bakalim, cuma demisti, cts yapalim dedi bugun gittigimde. 6 yumurtam var ins kalitelilerdir

hiç bir sorun yok canım. sebepsiz dedikleri şey. zaten negatifi alınca hocada dahil herkes şok oldu ama rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte.2. denemeye başlamadan herşeyi yaptık. genetik,trambofili, ofis, dna hasarı herşey normal çıktı çok şükür. boşa para döktük diye çok makara yaptık:)hatta ofis olduktan sonra hoca hemen başlamadı tüpe dinlendirdi ve başlamadan önce tekrar rahime girip uyarı yaptı.çatlatmadan önce rahime yine bi iğne enjekte ettiler ama bakalım rabbim bu sefer ol diyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…