Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..
•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan
milkseykk / 18 nisan test
@almiraroza / nisan/ hollanda
@Laylay26/ 20 nisan test
Arkadaşlar test tarihi belli olanlar yavaş yavaş haber verirlerse listeye ekleyebilirim
Evet çıktı malesef 1.20 negatifCanım naptın sonucun cıkmıs olması lazım
Kızlar sonucu aldım 1.20 negatif 4.negatif te duvar gibi çarptı yüzüme ama bu süreçte verdiğiniz destek ve Dualarınızı için çok teşekkür ederim artık sizden iyi haberler bekliyorum. ..
Çok güzel bir haber hadi inşallah herkesin yüzünü güldürsün rabbim benimkiler de yarın toplanıyor inşallah hepsi güzel güzel dollenirkızlarrrr 10 yumurtama işlem yapılmış hepsi döllenmiş inşşş güzel güzel büyürler cuma transfer varrrr bebişler geliooorr
test tarihim 22 nisan
Bence hamilesinkizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?
Hayırlısı olsun üzülme diyecem ama hersey nasip demekki daha evladının zamanı gelmemiş dua edelim inşallah bir dahakine olsunEvet çıktı malesef 1.20 negatif
çok geçmiş olsun öncelikle arkadaşım. rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşaalh.ilkinde negatif sonucu aldığımda o kadar berbat hissedeceğimi hiç bilemezdim.şimdi de 2. denemem ve beklemek o iğnelerden aldığım o kadar hormondan daha zor ve berbat bişeyKızlar sonucu aldım 1.20 negatif 4.negatif te duvar gibi çarptı yüzüme ama bu süreçte verdiğiniz destek ve Dualarınızı için çok teşekkür ederim artık sizden iyi haberler bekliyorum. ..
Sağol canım allah razı olsun artık sizlerden iyi haberler bekliyorum bidaha deneyip denemem ek konusunda ilk defa kararsızım cook yıprandim cookkk.....çok geçmiş olsun öncelikle arkadaşım. rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşaalh.ilkinde negatif sonucu aldığımda o kadar berbat hissedeceğimi hiç bilemezdim.şimdi de 2. denemem ve beklemek o iğnelerden aldığım o kadar hormondan daha zor ve berbat bişeyüzülme demek kolay ama her negatif deneme o umutsuzluk garabetini bir adım daha ileri taşıyor: rabbim hayırlısını versin herşeyden önce ama evlat hasretiyle yakmasın daha fazla bizi
İnşallah canım sagol sin iyi haberlerin izi bekliyorum. ...Rabbim hayırlısını versin, üzme kendini. Hayırlı olmayacakmış demek ki diye düşün.
Rabbim bir şeyi nasip etmiyorsa o an, daha sonra daha iyisini vereceği içindir.
umuyorum ki hamileyimdir canim:) cuma veya cmt test yapicam ama simdilik totem modundayim:) oyuzden hamilelik takvimi yaptim:)bakalim kismetechomare sen hamile misin tatlım?
umuyorum ki hamileyimdir canim:) cuma veya cmt test yapicam ama simdilik totem modundayim:) oyuzden hamilelik takvimi yaptim:)bakalim kismet
sorununuzu bilmiyorum canim ama 4 tane deneme kolay degil.fakat bizim sinavimiz bu.yilmak pes etmek bizim gibi guclu annelere yakisacak bisey degil.suan kolay bi surecte degilsin acin var yasin var.bunlari yasayip sonra kendine geleceksin.hazir hissettiginde yeniden savasacaksin. ama sunu sakin unutma once sen degerlisin, kendini mutlu et her zaman. onlar gelecek bugun degil belki ama yarin mutlakaSağol canım allah razı olsun artık sizlerden iyi haberler bekliyorum bidaha deneyip denemem ek konusunda ilk defa kararsızım cook yıpranmış cookkk.....
evet baskent hulusi hocadayim.3 tane embriyo transfer ettilerBen kaçırdım galiba yazdıklarını sen de başkenttesin değil mi :) kaç embiryo transfer ettiler peki?
evet baskent hulusi hocadayim.3 tane embriyo transfer ettiler
insallah canim.rabbim hepimize o guzel haberleri almayi nasip etsin insallah ama umut test tarihine yaklastikca azaliyorÇok iyi Allah mutlu haberlerini almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?