- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Ogleden sonra guzel haberlerini bekliyoruzzzGunaydin bu gün benim için büyük gün saat 9 gibi kan vermeye gidicem beklemek zordu ama bunu yapmak daha zor geliyor şu an galiba çok korkuyorum inşallah allah hepimize hayırlı haberler almayi nasip eder....
İnş bu sefer olur o zamn canım hepımız hakkında hayırlısıTuhaf olan bende hiç bi sorun yok
Evet aret kamerdeyım benZemre sende istanbul tüp bebektemiydin.
Benım işte zamanında adet olursam 23 gun sonra transferım olacak inş bende bugun opudan sonra 4. Gun oldu acaba arasam bılgı verırlermıCanım ben hergün merkezi arayıp emriyologdan bilgi aldım. Estrofemi de rahmi kalınlaştırmak için verdi doktor senin transfer tarihin belli oldu mu?Benim muhtemel tarih 27 nisan
Evet aret kamerdeyım ben
Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgıOranın düzeni bu şekilde demek ki. Embriyolar hakkında beni de bilgilendirmediler, sadece toplanan yumurta ve döllenen sayısını söyledi. 1 hafta 10 gün içinde tekrar bilgi vericez dediler. Meraktan çatlıyorum.
Canım naptın sonucun cıkmıs olması lazımSağol cnm inşallah allah herkeze banada iyi haberler almayi nasip etsin inşallah ..ama çok korkuyoruuuuummmm....
Ins guzel sonuclarla gelirsin cnmGunaydin bu gün benim için büyük gün saat 9 gibi kan vermeye gidicem beklemek zordu ama bunu yapmak daha zor geliyor şu an galiba çok korkuyorum inşallah allah hepimize hayırlı haberler almayi nasip eder....
hadi hayırlısı canım hakkınızda inşAllah güzel sonuçlanırkızlarrrr 10 yumurtama işlem yapılmış hepsi döllenmiş inşşş güzel güzel büyürler cuma transfer varrrr bebişler geliooorr
kızlarrrr 10 yumurtama işlem yapılmış hepsi döllenmiş inşşş güzel güzel büyürler cuma transfer varrrr bebişler geliooorr
Çok sevindim. Darısı başımızaaakızlarrrr 10 yumurtama işlem yapılmış hepsi döllenmiş inşşş güzel güzel büyürler cuma transfer varrrr bebişler geliooorr
Selam arkadaşlar Bugün opu oldum. İyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı yine de dikkat ediyorum. 6 yumurta toplandı az mı? Bir sürü ilaç ve iğne verdi gebelik sonucuna kadar iğne olacakmış. Sizler ne aşamadasınız
benimde rezervim az az önce geldim hastaneden yumurtaların erken büyüyor dedi doktor çatlama engelleyici iğne verdi 3 adet yumurta var hızlı büyüyen bugün adetin 5. günü ve yumurtalar 11,8,8mm eğer erken çatlarsa aşılamaya dönülecekmiş benim gibi yumurtası erken büyüyen var mı acaba ?
canım benimde cumartesi günü 5 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi..pazartesi günü yani 2. gün emriyosu transfer edildi..Rabbim ol deyince olur..kaç yumurtan olduğu önemli değil yeterki tutunsun yumoşlar..2 nisanda test günüm..çok heyecanlıyım..Rabbim inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz..
kizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?
İnşallah güzel haberlerini alırız canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?