nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım ben hergün merkezi arayıp emriyologdan bilgi aldım. Estrofemi de rahmi kalınlaştırmak için verdi doktor senin transfer tarihin belli oldu mu?Benim muhtemel tarih 27 nisan
Benım işte zamanında adet olursam 23 gun sonra transferım olacak inş bende bugun opudan sonra 4. Gun oldu acaba arasam bılgı verırlermı

Kızlar adet bıtımı hemen transfer edıyolarmı eger ole olursa mayısın 7 8 i transfer ederler

Evet aret kamerdeyım ben

Oranın düzeni bu şekilde demek ki. Embriyolar hakkında beni de bilgilendirmediler, sadece toplanan yumurta ve döllenen sayısını söyledi. 1 hafta 10 gün içinde tekrar bilgi vericez dediler. Meraktan çatlıyorum.

Oranın düzeni bu şekilde demek ki. Embriyolar hakkında beni de bilgilendirmediler, sadece toplanan yumurta ve döllenen sayısını söyledi. 1 hafta 10 gün içinde tekrar bilgi vericez dediler. Meraktan çatlıyorum.
Ama ben yarın arıcam cok merak edıyorum verdıklerı kagıdın ustunde suradan bılgı alabılırsınız dıye numara var bakalım verıceklermı bılgı

kizlar bugun 5.gun transferimin 7.gunu
sabah saat 09:20 civarinda pihtili lekelenmem oldu ve acikcasi korkuttu o saatten beri tekrarlamadi tertemiz..
dunden beride kasikta batmalarim oluyor..
sizce bu pihtili lekelenmeyi neye yormaliyim ve hamile olupta basina gelen var mi?

canım benimde cumartesi günü 5 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi..pazartesi günü yani 2. gün emriyosu transfer edildi..Rabbim ol deyince olur..kaç yumurtan olduğu önemli değil yeterki tutunsun yumoşlar..2 nisanda test günüm..çok heyecanlıyım..Rabbim inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz..

canım benimde yumurtalarım çabuk büyüdü..30 martta başladık tedaviye..9 nisanda yumurtalarım toplandı ve 1 nisanda transfer yapıldı..

İnşallah güzel haberlerini alırız canım :)

pıhtıların çok minik miydi..benim tranferim henüz 3. günü ama . gününde kez çok minik pıhtılaşma oldu..vajinadan jel kullanıyorum ondan zaten lor gibi akıntı geliyor onunla beraber geldi 2 sefer..aradım hemşireyi korkulcak birşey yok kullandığın jelle alakalıdır dedi..birde transfer olunca doktor bana içerde biraz kan oıhtısı gördüm pembemsi lekenmem olursa korkma dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…