- 16 Mayıs 2015
- 346
- 219
- 103
- 30
Sana bu kadar bılgıyı hergun mu arayıp soledıler yoksa opudan bı hafta sonramı bnde cok merak edıyorum ne durumdalar bna vermedı o ilacı ne işe yarıyobenimde 28 tane toplandı 19 tanesi işlem gördü 14 tanesi 3. güne ulaştı 4 tanesi 5. gün embriyosu oldu ve donduruldu 3 tanesi içinde 6. güne takip edeceğiz denildi. doktorun sana transfere kadar kullanman için esrofem verdi mi acaba?
Canım inş guzel haberlerını alırız su mubarek 3 ayların hurmetıne 4. Tup bebek denemen neden dıgerlerı tutmadıkı acabaSlm bursa art de ilk ama toplamda 4. Tüp bebek denemem yarın test yaptırıcam hersey yolunda gibi ama yinede çok korkuyorum. nolur dua edin çok ihtiyacım var...allah sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah. ..
Sana bu kadar bılgıyı hergun mu arayıp soledıler yoksa opudan bı hafta sonramı bnde cok merak edıyorum ne durumdalar bna vermedı o ilacı ne işe yarıyo
Ben hollandada erasmus hastanesinde yaptirorum ama burdaki doktorlarin pek bisi bildigini sanmiorum turkoyedw daha gusel ve basarili oyuzden burda bir yada iki kere deneyip eger olmazsa turkoyede yaptircam cnm
Benim de 2. Denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durduHacettepe'de yaptırmıştım onu şimdi Hulusi Hocadayım bakalım :) sen de iki tane mi koyduracaksın eğer iyi embriyom olursa ben iki isteyeceğim :)
AllahSlm bursa art de ilk ama toplamda 4. Tüp bebek denemem yarın test yaptırıcam hersey yolunda gibi ama yinede çok korkuyorum. nolur dua edin çok ihtiyacım var...allah sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah. ..
Slm bursa art de ilk ama toplamda 4. Tüp bebek denemem yarın test yaptırıcam hersey yolunda gibi ama yinede çok korkuyorum. nolur dua edin çok ihtiyacım var...allah sizlerinde yar ve yardımcınız olsun inşaallah. ..
Canim sana kacinci gun embriyosu transfer edeceklermis bilgin var mi? Bana deniz hemsire 3. Gun embriyosu transfer ediyoruz dedi canim sıkıldı. 5. Gunde ihtimal daha yuksek diyolar cunkucnm hormonların ilaçlarla kontrol altında olduğu için adetin bu ay da 24. gün gelcek die bişey yok.. merak etme ..tutcak inşş..
Canım ben hergün merkezi arayıp emriyologdan bilgi aldım. Estrofemi de rahmi kalınlaştırmak için verdi doktor senin transfer tarihin belli oldu mu?Benim muhtemel tarih 27 nisanSana bu kadar bılgıyı hergun mu arayıp soledıler yoksa opudan bı hafta sonramı bnde cok merak edıyorum ne durumdalar bna vermedı o ilacı ne işe yarıyo
Ben hollandada erasmus hastanesinde yaptirorum ama burdaki doktorlarin pek bisi bildigini sanmiorum turkoyedw daha gusel ve basarili oyuzden burda bir yada iki kere deneyip eger olmazsa turkoyede yaptircam cnm
Benim de 2. Denemem ilki tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durduHacettepe'de yaptırmıştım onu şimdi Hulusi Hocadayım bakalım :) sen de iki tane mi koyduracaksın eğer iyi embriyom olursa ben iki isteyeceğim :)
saol cnm ins hepimize Rabbim hepimizze ins bebisler nasip eder hayrlisiylaİnşallah Bidaha gerek kalmaz da bebeğini kucağına alırsın:)
Aa sana zor olmuştur ilk i tutu ama kaybetmiş sin
Benim ilk HRS hastanesinde oldu 5.gün embriyosu 1.kalite 2tane transfer etiler. Negatif.
Bakalım bu tedavi nasıl olacak:)
İnşallah Bidaha gerek kalmaz da bebeğini kucağına alırsın:)
Aa sana zor olmuştur ilk i tutu ama kaybetmiş sin
Benim ilk HRS hastanesinde oldu 5.gün embriyosu 1.kalite 2tane transfer etiler. Negatif.
Bakalım bu tedavi nasıl olacak:)
Amin allah hepimize nasip eder inşallah. ...Allah
Yuce Rabbimin yardimiyla ins bebisin senledir cnm
Tuhaf olan bende hiç bi sorun yokCanım inş guzel haberlerını alırız su mubarek 3 ayların hurmetıne 4. Tup bebek denemen neden dıgerlerı tutmadıkı acaba
kızlar benimde 5- 6 yumurtam var.yumurta rezerv azlığı var. son kontrollerimdeyim artık. senkronize problemi varmış yumurtalarda.yani bazıları cok büyük bazılrı da küçük.haıyrlısı olur inşallah.
Amiinnn.....sağolasın allah hepimize tez günde nasip eder insallahAmin allah hepimize nasip eder inşallah. ...
İyi dileklerin için Sağol allah tez günde hepimize nasip eder inşallah. ...Tuhaf olan bende hiç bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?