nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlar ya dün akşam çatlatma iğnemi vurdum..kabız olma dediler ama şuan kabız oldum kasıklarım zaten ağrıyordu..ki sabahtan kayısı yedim kabız olmayayım diye..yarın sabah yumurtalarım toplancak..bir fikri olan var mı

kuru incir öneririm aç karnına bikaç tane ye..

iş çıkışı hemen alayım canım..valla stresten oldum galiba..inşallah bir zararı olmaz..
yok olmaz sonuçta doğal yani ben genelde öyle durumlarda (ilk denememde ) sabah aç karnına incir ve kuru kayısı yemiştim kayısı daha şekerli onun ve daha çok yemek istiyorum ama sıkıntı olmuyor eğer ki devam ederse doktoruna danış o sana ilaç önerir diye düşünüyorum..

zelibon yok olmaz sonuçta doğal yani ben genelde öyle durumlarda (ilk denememde ) sabah aç karnına incir ve kuru kayısı yemiştim kayısı daha şekerli ve daha çok yemek istiyordum ama sıkıntı olmuyor eğer ki devam ederse doktoruna danış o sana ilaç önerir diye düşünüyorum..sen bilirsin yine de ananas da yiyebilirsin.. trasferden sonra yeme ama..[/QUOTE]

[/QUOTE]

ananas transver olduktan sonra yenmiyor mu...ya burasını işte bu yüzden seviyorum..ben transverden sonra yenir diye biliyordum..kayısıyı ılık suya koydum dinlendi 1 saat kadar..hem suyunu hem kayısıyı içtim iyi geldi biraz

ananas transver olduktan sonra yenmiyor mu...ya burasını işte bu yüzden seviyorum..ben transverden sonra yenir diye biliyordum..kayısıyı ılık suya koydum dinlendi 1 saat kadar..hem suyunu hem kayısıyı içtim iyi geldi biraz
canım ben de kadınlar kulübünde okumuştum yurtdışında yapılan bir araştırmaya göre trasferden sonra düşük tehlikesi yapıyormuş bilmiyorum ben de trasferden sonra yemiştim.. ama şimdi ara ara haftada bir de olsa yiyorum seviyorum da

Ben pcolu degılım ama elbet hayırlısı napalım

Slm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferimolacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?

Slm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferimolacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?
Kanaman bıttıkten sonra ılaçlara baslatacagı ıcın belkı o yuzden ole demıstır herkeısn tedavısı farklı ben gecen ay adetımle gıttım bır ıgne verdı bana adetten 20gun sonra vurdum sonrakı adetınle gel dedı 2gunu gıttım ılaça 2gun sonra basla dedı benımde 3 embrıyom var bu ay transfer olacak ıns 21ınde kontrolum olcak

Anladim canim. Inşallah tedavin başarılı olur

Kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ben biraz korkuyorum anestesi yapıyolarmı iyice hıcbısey hıssedıyormusun
anestezi yapıyorlar genelde aslında işlem zor değil ama genelde biz kadınlar en ufak birşey hissettiğimizde kımıldadığımız için anestezi yapıyorlar. anestezi 10 dk 15 dk veriliyor beni rahatsız etmedi ki ben çok korkuyordum. anestezi öncesi bende iç yıkama yaptılar steril olması açısından yapılıyormuş biraz rahatsız etti ama kendini kasmazsan onda da sıkıntı yaşamazsın.
işlemi atlatana kadar herşey zor geliyor şimdi kolay ama tekrar yaşamak nasip olmaz umarım. kimsede yaşasın istemem

Selam kızlar ben tedaviye başladım regaib kandilinde hayırlısı olsun bakalım bişey sorma ben iğne kullanıyorum ya bende hiç bir değişiklik yok yolsa çokmu stres yapıyorum kızlar yâ

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
Osen /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
@kelebekk47 /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz /2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan/ HAMILE
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme /1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan

Selam kızlar pazartesi opu olacağım çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım. Muhtemelen perşembede transfer olacak .prencess01 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin. Tek embriyo mı konulmuştur sana

selam kızlar bende tahlillerimi yaptırdım mayısta Allahın izniyle ilk tedavimize başlıcaz bakalım nasıl bi süreç bekliyo beni sizlerden öğrenicem

kizlar selam. dun opum vardi. 26 yumurta toplandi. 21 tanesi dollenmis. insallah sag salim 5. gune kadar ilerlerler.
opudan korkan arkadaslar hic korkmayin , narkozlu oldugu icin hic birsey hissedilmiyor. ben ameliyathaneye girdigimi hatirliyorum baska hic birsey hatirlamiyorum. kendime geldigimde odamdaydim.
Aramiza hamileler katilmis, hadi hayirlisi olsun, listemiz hic firesiz hamile dolsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…