- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn canım aminnnhadi hayırlısı ya..bende çok heyecanlıyım..Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
kuru incir öneririm aç karnına bikaç tane ye..kızlar ya dün akşam çatlatma iğnemi vurdum..kabız olma dediler ama şuan kabız oldum kasıklarım zaten ağrıyordu..ki sabahtan kayısı yedim kabız olmayayım diye..yarın sabah yumurtalarım toplancak..bir fikri olan var mı
iş çıkışı hemen alayım canım..valla stresten oldum galiba..inşallah bir zararı olmaz..kuru incir öneririm aç karnına bikaç tane ye..
yok olmaz sonuçta doğal yani ben genelde öyle durumlarda (ilk denememde ) sabah aç karnına incir ve kuru kayısı yemiştim kayısı daha şekerli onun ve daha çok yemek istiyorum ama sıkıntı olmuyor eğer ki devam ederse doktoruna danış o sana ilaç önerir diye düşünüyorum..iş çıkışı hemen alayım canım..valla stresten oldum galiba..inşallah bir zararı olmaz..
[/QUOTE]zelibon yok olmaz sonuçta doğal yani ben genelde öyle durumlarda (ilk denememde ) sabah aç karnına incir ve kuru kayısı yemiştim kayısı daha şekerli ve daha çok yemek istiyordum ama sıkıntı olmuyor eğer ki devam ederse doktoruna danış o sana ilaç önerir diye düşünüyorum..sen bilirsin yine de ananas da yiyebilirsin.. trasferden sonra yeme ama..
Ben pcolu degılım ama elbet hayırlısı napalımhaklısın cnm ben de de risk var.. doktor her gün kontrol etti.. pco lularda yüksekmiş ihtimal ..bir de rezervleri az olanlarda.. ben de kendimi bu aya çok hazırladım.. hakkımızda en hayırlısı olsun... sonu güzel olsun da..
Kanaman bıttıkten sonra ılaçlara baslatacagı ıcın belkı o yuzden ole demıstır herkeısn tedavısı farklı ben gecen ay adetımle gıttım bır ıgne verdı bana adetten 20gun sonra vurdum sonrakı adetınle gel dedı 2gunu gıttım ılaça 2gun sonra basla dedı benımde 3 embrıyom var bu ay transfer olacak ıns 21ınde kontrolum olcakSlm arkadaşlar. Benimde 4 adet dondurulmuş embiriyom var. Nasip olursa bu ay transferimolacak. Bugün adetimin ilk günü. Ancak beni kontrol için adetin 7. günü çağırdılar. Bu normal mi?
Anladim canim. Inşallah tedavin başarılı olurKanaman bıttıkten sonra ılaçlara baslatacagı ıcın belkı o yuzden ole demıstır herkeısn tedavısı farklı ben gecen ay adetımle gıttım bır ıgne verdı bana adetten 20gun sonra vurdum sonrakı adetınle gel dedı 2gunu gıttım ılaça 2gun sonra basla dedı benımde 3 embrıyom var bu ay transfer olacak ıns 21ınde kontrolum olcak
Benim ne riskim var bilmiyorum bugunku sonucum normal cikmis ama yarin yine cagirdi. Ben de her gun gidiyorum10 tane dedi hoca.. ama benim ohss riskim varmış.. hergün gidiorum.. korkuorum... bi sağ salim hamile kalaydım...
anestezi yapıyorlar genelde aslında işlem zor değil ama genelde biz kadınlar en ufak birşey hissettiğimizde kımıldadığımız için anestezi yapıyorlar. anestezi 10 dk 15 dk veriliyor beni rahatsız etmedi ki ben çok korkuyordum. anestezi öncesi bende iç yıkama yaptılar steril olması açısından yapılıyormuş biraz rahatsız etti ama kendini kasmazsan onda da sıkıntı yaşamazsın.Kızlar yumurta toplama işlemi nasıl oluyo ben biraz korkuyorum anestesi yapıyolarmı iyice hıcbısey hıssedıyormusun
Canım çok sevindim tipinin ik güzel haberiKızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yükleyemedim bir türlü.