- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 23
- 36
Benim de sanırım hafta ici opu olur cumartesi az çok belli olur
Her şey yolunda giderse ay sonunda transferim olacak benim siz hayırlı haberleri almış olursunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sanırım hafta ici opu olur cumartesi az çok belli olur
Benim bi sorun sikinti olmazsa ins 26-27 si gibi beli olacak:)Her şey yolunda giderse ay sonunda transferim olacak benim siz hayırlı haberleri almış olursunuz :)
kızlar benimde toplama işlemi yapıldı herşey yolunda giderse p.tesi transfer olacak gibi görünüyor
6 tane olmus benim yumoslar:) doktordan geldim simdi ilacin dozunu arttircakmis da e2 sınırda cikmis benim kan verdim yineHer şey yolunda giderse ay sonunda transferim olacak benim siz hayırlı haberleri almış olursunuz :)
6 tane olmus benim yumoslar:) doktordan geldim simdi ilacin dozunu arttircakmis da e2 sınırda cikmis benim kan verdim yine
Amin canim. Dune gore o kadar farkli ki hem sayi hem onden gidenin buyuklugu. Sen ne asamadasin simdiÇok güzel yaa darısı başıma 6 gerçekten iyi bir sayı :)
Yok daha belli degil ama haftaya cars olur gibi geliyo bana, dogum kontrol hapi kullandin mi senSalı günü adet olacağım öyle başlayacağız bakalım son anda yine bir şey çıkmazsa :) ne zaman toplanacak seninkiler belli oldu mu?
Transferden iki gun once diye okumustum ama ben basladim ananasa iki gune bir yiyorum. Bi de nar suyu yapmaya ugrasamiyorum da nar yiyorum fazlacakızlar ananas ve çekirdeği tüketmeye transferden önce mi yoksa sonra mı başlıyoduk?
Aaaaayy ilk guzel mukemmel haber o zaman hayirli olsun canim. Kacinci gun yaptin testiKızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yollayamadım bir türlü.
Yok daha belli degil ama haftaya cars olur gibi geliyo bana, dogum kontrol hapi kullandin mi sen
Kızlar erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa cıktı fotosunu yükleyemedim bir türlü.
Hangisi daha zor bilmiyorum kadin faltoru mu erkek faktoru mu. Bizde ikisi de vardi ben ameliyat oldum duzeldi benimki. Esimin de normal sayi olsaydi kendiliginden olur demisti hulusi hoca ama olamadi iste simdi cok korkuyorum tup bebekte bile olmazsa yumurtalar dollenmezse diye. Basima ne gelecekse stresten gelecek benimYok canım ya BENİM REZERVİM ZATEN AZ YA ONDAN VERMEDİ HERHALDE BASKILANACAK PEK YUMURTA YOK :)
Canım bnde yarın 10 da yumurta toplancak nasıl oluyo merak ettım bıde bna sonrakı ay koyacakmıs nıye acababenimde yarın yapılcak toplama işlemim..nasıldı..nasıl geçti..çok ağrın oldumu..kaç yumurtan çıkmış..